Къде в Бургас? 61 тема

• 66 424
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Дами, някой знае ли къде в Бургас правят Плазмен лифтинг?

# 106
За козметичното студио в Триа съм срещала реклами за плазмолифтинг.

# 107
  • Бургас
Много правят.
Антоанета Йорданова прави, Паздерова прави...
https://drpazderova.com/%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1% … 0%B8%D0%BD%D0%B3/

https://skinconsult.bg/

# 108
  • вкъщи
Някой знае ли къде изместиха турския магазин на улица Калоян, до училище Любен Каравелов?

# 109
Затворили са го преди около 2 месеца!

# 110
  • Бургас
Здравейте! Може ли да споделите мнение за ескейп стаите в Бургас? Видях, че в тези на ул. Конт Андрованти може да се наеме и зала за почерпка с осигурена от тях украса и музика. Дали е добра идея за 15-годишни тийнейджъри (поводът е рожден ден)? Ако някой е празнувал - получи ли се, забавляваха ли се децата, интересни ли бяха загадките?

# 111
Налага ми се да си сменя леглото в спалнята.От къде сте купували и сте доволни.ДУРЖА ДА Е С ПОВДИГАЩ МЕХАНИЗЪМ,ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ВЕЩИ.Вече видях Айко,Мюмакс,Икея.

# 112
  • Бургас
Може ли да ми дадете идея къде можем да отбележим 11 рожден ден на една госпожица? Към момента иска да кани още 5- 6 момичета на нейната възраст. За септември

# 113
  • Бургас
Някой може ли да ми обясни как се вади карта за градския транспорт в Бургас? Как се пълни с пари и как човек разбира, че вече няма пари по нея? Има ли някакво приложение по което да се вижда?

# 114
  • Бургас
Някой може ли да ми обясни как се вади карта за градския транспорт в Бургас? Как се пълни с пари и как човек разбира, че вече няма пари по нея? Има ли някакво приложение по което да се вижда?

Аз ходя над Стоматологията, но по спомен май имаше и на гара Юг и Меден рудник такива централни офиси, от където можеш да си изкарваш и пълниш карта.Разбираш в автобуса - на екранчето изписва колко ти остава.Не съм чула за друг начин, май щеше да може от някакви машини, но дали стана.Не пътувам често, но нищо не са споменавали като си пълня картата.

# 115
  • Бургас
Може ли да ми дадете идея къде можем да отбележим 11 рожден ден на една госпожица? Към момента иска да кани още 5- 6 момичета на нейната възраст. За септември
Кино с почерпка, боулинг, моята девойка празнува точно 11-ия рожден ден в заведение с още 4 съученичка.

LaDiDa,
Скрит текст:
ако ще вадите карта за първи път за ученик или пенсионер, отивате в Транспортна къща, където ще ви снимат на място. За работещи картите са без снимка и предполагам, че може да се извадят и от касата на автогара Юг. Еднократно се издава пластика, която мисля, че вече се заплаща 2 лв и след това само я зареждате. Има вариант за абонамент, който е за определен период, а има и електронен портфейл, в който се зарежда някаква сума и се харчи неограничено време. На място ще се запознаете с различните пакети. При чекиране в автобус на екрана се вижда текущата наличност по картата.

# 116
  • Бургас
Налага ми се да си сменя леглото в спалнята.От къде сте купували и сте доволни.ДУРЖА ДА Е С ПОВДИГАЩ МЕХАНИЗЪМ,ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ВЕЩИ.Вече видях Айко,Мюмакс,Икея.

Всяко легло може да стане с повдигащ механизъм. Механизмите се продават отделно. На някои са включени в комплекта.
Матраци "Нани" също имат тапицирани легла, Юск също. 
Обаче имай едно наум, в Бургас климатът е влажен и ако няма проветрение, се случва нещата под леглото да мухлясат. Добре е да се пробият отвори с решетки за проветрение от двете страни и да се повдига отвреме-навреме, за да се проветрява.

# 117
  • Бургас
Нашите легла са правени по поръчка. Повечето готови легла с повдигащ механизъм, които се продават са за еднолицев матрак и механизма се захваща за рамката на матрака. Ние си направихме с механизъм с подматрачна рамка и матраците ни са двулицеви. Във втория вариант (нашия) самото легло (дъските) е една идея по широко, защото матрака влиза вътре, а в първия вариант матрака се държи точно на странИците.

# 118
  • Бургас

Аз ходя над Стоматологията, но по спомен май имаше и на гара Юг и Меден рудник такива централни офиси, от където можеш да си изкарваш и пълниш карта.Разбираш в автобуса - на екранчето изписва колко ти остава.Не съм чула за друг начин, май щеше да може от някакви машини, но дали стана.Не пътувам често, но нищо не са споменавали като си пълня картата.
В картата-портомоне внасяш пари за определен брой пътувания. Ако не ти е удобно да почерпиш информация по време на пътуването от устройството за чекиране, винаги можеш да попиташ за това кондукторката и тя ще сканира картата ти и ще ти каже колко билета имаш още. Аз го правя често, когато не ми е удобно да си извадя очилата. Никога не са ми отказвали тази услуга. Дамите са много учтиви.

# 119
От самия старт на новата транспортна схема съм с пластика. Зареждам обикновено 60 лв за 50 пътувания, най-изгодно ми е.
Веднага след чекиране изписва оставащия брой пътувания. Опцията с прекачване без таксуване в рамките на 45 мин от чекирането е също много удобна.

Общи условия

Активация на акаунт