Къде в Бургас? 61 тема

• 68 662
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Търся най-обикновена метла, някъде около центъра да сте виждали да се продава, вчера ходих до Краснодар но нямаше

# 136
  • Бургас
Най-обикновена метла съм купувала в магазинче, нещо като железария, в Лазур, на ул. Копривщица (от руската гимназия надолу е).

# 137
Там има редовни и няколко размера Simple Smile.Но не е много около центъра Simple Smile

# 138
  • Бургас
Благодаря, ще го потърся, на самата ул Копривщица нали, от страната на Руската гимназия ли

# 139
Пускаш се по Копривщица-след Руската от другата страна е Съни маркет  на ъгъгла ,след него зеленчуков и веднага след зеленчука железарията Simple SmileНо не съм сигурна,че работи в неделя лятото

# 140
  • Бургас
Зад Красавицата също има железния, до детската градина е.Там съм виждала такива метли.
А иначе железарията на Копривщица мисля,че миналата седмица цялата не работеше, май бяха в отпуска хората. По-късно имам излизате натам и мога да проверя работи ли и има ли метли

# 141
  • Бургас
Здравейте! Къде мога да поръчам питка за повод. В Славейков, Изгрев и Сарафово с предимство?

# 142
Здравейте! Къде мога да поръчам питка за повод. В Славейков, Изгрев и Сарафово с предимство?
Харна Пекарна

# 143
Към момента фаворит ми е "Тони и Джиджи".
"Док 5", който напоследък има пропуски в кухнята, донякъде "Инканто".
"Флора", всъщност вече "Ла Флор", също ми допада.

Добре какво стана с 8 мами и Златната рибка - много ми бяха харесали миналата и по миналата година, а рибката я помня откакто беше сладкарница Wink

# 144
  • Бургас
От 8 mamas силно се разочаровах през зимата. Няма да ги посещавам повече.
От "Златна рибка" нямам впечатления.

# 145
  • Burgas
Наскоро бяхме в 8 мамас и останахме много доволни-ястията бяха много вкусни,а обслужващите-внимателни.Имат освен традиционната кухня и турски специалитети,приготвени от турски готвач.

# 146
Наскоро бяхме в 8 мамас и останахме много доволни-ястията бяха много вкусни,а обслужващите-внимателни.Имат освен традиционната кухня и турски специалитети,приготвени от турски готвач.

Мда миналата година пак имаше турски специалитети, но техните си, според компанията с която идвахме си бяха най яките, и рибите и тарама хайвера и обедното меню сме пробвали,  никога не сме сядали вътре - само навън. Иначе златната рибка я посетихме снощи - много добре е, другия ресторант до нея също изглежда приятен. Осветлението на морската до Приморец нещо го няма, с децата искахме на площадката да отидем, може да е временно.

# 147
  • Бургас
Къде по центъра разширяват обувки?Колко горе долу ще струва?

# 148
  • Бургас
В магазин "Ванеса" съм разширявала обувки, но не помня сумата, под 10 лв беше. Магазинът е в уличката встрани на х-л България.

# 149
Здравейте, търся фирма/майстор за премахване на стари радиатори

Общи условия

Активация на акаунт