Къде в Бургас? 61 тема

• 66 462
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 510
Има ли маси в кафето на Дъбов? Като гледах снимките от откриването ми се стори, че е от италианския тип кафетарии, в които кафето се пие на крак.

# 511
Цената каква е за чаша кафе ?

# 512
  • Бургас
Къде се намира?

# 513
Има ли маси в кафето на Дъбов? Като гледах снимките от откриването ми се стори, че е от италианския тип кафетарии, в които кафето се пие на крак.

Има няколко стола около плота и два към прозореца.

Цената каква е за чаша кафе ?

Различна за различните кафета. Мисля най-евтиното беше 3,50 лв., но не съм сигурна.

Почти до светофара на Сан Стефано и Христо Ботев, по диагонал на "Билковата аптека" (където беше Simple Smile.

# 514
  • Бургас
Кафе на "Дъбов" правят също в градинката срещу Търговската гимназия и на Северния плаж - крайната будка. Има табели. Държат ги и двете едни и същи хора. 3.50 е чашата еспресо.
Иначе вкъщи купувам само на Дъбов кафе и става същото, както и в кафенетата им.
Специалния бленд с черен етикет и Бразилия Самамбая са ми любими. Откакто имам автомат и ползвам тяхното кафе, престанах да поръчвам навън, за да не си развалям вкуса. Едно, че няма "туп-туп" и не те боли стомах, второ, че се чувстваш ободрен и жизнен.

# 515
Два вида кафе Дъбов предлага и малък павилион за тортили и сандвичи отстрани срещу у-ще "Бр. Миладинови" - и то от няколко години.
Кафе купувам онлайн само от Coffero, навън избягвам да поръчвам,  от вендинг машина абсурд.

# 516
  • Бургас
Кафето на Дъбов има в Кафетерия Милано, както и в пекарните Зия, малкото кафене срещу градинката на църквата Дева Мария. Това на пръв прочит се сещам. Голям фен съм на марката.

# 517
  • Бургас
Виждам, че сме се събрали много любители на хубавото кафе тук, затова си позволявам да препоръчам мястото, от което аз поръчвам кафе на зърна: http://www.domani-bg.com/. Доставят с куриер. Аз също пия кафе само у нас.

# 518
В кафето на Дъбов има различни видове кафе, докато в кафетерия Милано съм пила само Диабло. Специално питах и ми отговориха, че зареждат само от него  Зия правят само от бленда Еспресо. При Дъбов вчера еспресото беше от Гватемала. Направи ми също впечатление, че машината е от висок клас, така че всичко има значение. За дома си взех кафе от Хондурас-Кабайеро. Направих го на каната Хемекс. Чудно стана-пивко,сладко с лека киселинност. Ммммм.

# 519
  • Бургас
На мен на Зия-та не ми харесва. Вкъщи е по-хубаво.
Много хубаво кафе правят и в пицарии "Романс", поне преди правеха.

# 520
  • Бургас
Искам да си поръчам тениски по мой дизайн, но да има избор на модели тениски.Някакви препоръки?

# 521
# 522
  • Бургас
Как са като качество? Аз искам да я нося, не е за мероприятие.

# 523
  • Бургас
Чак сега видях.
Тази, която поръчах аз беше много мека и качествена.

Може ли да ми препоръчате фирма за превод на турски?
Трябва ми за пълномощни служебни автомобили за пътуване в Турция.

# 524
Превод на турски - ЕТ "Пеки - Пенка Гюзелева", ул. Петко Каравелов №9

Общи условия

Активация на акаунт