Къде в Бургас? 61 тема

• 66 389
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 555
Евтини официални къси рокли за банкет...къде?

# 556
  • Бургас
Румка, на сайта на H&M  видях доста евтини рокли за партита.Не знам какво има в магазина, но може да погледнеш дали е налично в мола.

# 557
Здравейте!
Има ли някоя от вас, която да взела успешно IELTS и да се е подготвяла за изпита в Бургас?
Чудя се къде да запиша дъщеря ми, а имам неприятен опит от една езикова школа в Бургас и този път искам да проуча нещата.
Срещнах добри отзиви за школа Александър и Британски културен център, но са стари - от преди няколко години.
Ако някой има по-пресни впечатления (лични или от свои познати) ще съм благодарна да сподели. Може и на лични съобщения.

# 558
  • Бургас
Аз съм с добри впечатления от ЕЦ "Мисис Бийн".

# 559
Къде продават евтини подаръчни торбички за Коледа?

# 560

Аз си взех преди няколко седмици от Кауфланд - за 4лв. бяха 4 торбички в компекта, хартиени. Не са супер твърд картон като някои по-скъпи, но пък стават като за 1лв/бр. Десените им са хубави и са големи.
Но не знам дали още са в наличност.

# 561
  • Бургас

Джъмбо

# 562

На Лидл има , в пакет по 4 или 6 броя за 4 лв

# 563
  • Бургас / UK

Пепко

# 564
Преди време тук имаше подобни оплаквания

"Подвели жена да подпише договор за козметика за 1300 лв. в Бургас. Тя: Още не съм наясно как съм се съгласила"

https://btvnovinite.bg/bulgaria/skapa-pokupka-bez-da-razberesh-k … za-1300-leva.html

# 565
Къде в Бургас продават пухкави дебели дамски пижами?

# 566

Пепко
В КИК също има.

# 567

Да сте засичали тези лампички в магазините на Пепко ?

# 568
Често ми се налага да идвам до Бургас по работа и горе-долу съм наясно къде какво се продава. Търся без успех малки, джобни календарчета за следващата година. Къде да търся?

# 569
Аз съм купувала минали години от книжарницата до била в Славейков или по скоро под била ....то е така книжарница-зеленчуков-била (не от страната на Темата)

Общи условия

Активация на акаунт