Къде в Бургас? 61 тема

• 66 691
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
В Приморец и България има ли отделни зали за по-големи компании? Искам да събера около 35 човека за повод.

# 676
  • Бургас
Преди имаше. Сега не знам.
В Аква има със сигурност.

# 677
  • Бургас
Младост също не е лош ресторант . Имат и отделно зала

# 678
  • Бургас/Пз
Здравейте, знаете ли къде мога да намеря този препарат за пране. Немски е. Във веригите не го открих. В Метро също го няма.

# 679
ani_d,
В Маг Италия видях същия, около 15 лв е цената. Не знам дали магазините им не са само в София, имат и магазин на аутлета на 46ти км

# 680
  • Бургас/Пз
ani_d,
В Маг Италия видях същия, около 15 лв е цената. Не знам дали магазините им не са само в София, имат и магазин на аутлета на 46ти км
Търся магазин в Бургас. Намерих марката в едно магазинче на Македония , но точно розовия за вълна го нямаха Sad

# 681
Те са два магазините за перилни и почистващи препарати на ул. "Македония", единият е до ул. "Александровска" а другият е между ул. "Шейново" и ул." Патр. Евтимий" - Пасифик, в него продават и работно облекло. Ако не ви е спешно в понеделник мога да проверя Simple Smile!

# 682
  • Бургас/Пз
Те са два магазините за перилни и почистващи препарати на ул. "Македония", единият е до ул. "Александровска" а другият е между ул. "Шейново" и ул." Патр. Евтимий" - Пасифик, в него продават и работно облекло. Ако не ви е спешно в понеделник мога да проверя Simple Smile!
И в двата проверих. Марката я имаше само в този , който е близо до Шейново. Имаше два вида, но този за вълна го нямаха в момента. Благодаря за предложението, но аз днес бях там.

# 683
Здравейте,
Търся :

1. Маникюр в салона на Младежки дом;
2. Козметик почистване на вежди с конец в централна част;
3. Lpg масажи в централна част.

Моля за препоръки,
Благодаря.

# 684
  • Бургас
И тук има много италиански препарати:
https://maps.app.goo.gl/4WN83kL7pw6V2W7h8
Както и до пазара "Краснодар", на ъгъла на Цариградска - има огромен магазин с вносни препарати.
Немски препарати знам, че продават в един магазин на "Христо Ботев", срещу бутик за цветя "Диана". Съществува ли още този магазин, че скоро не съм поглеждала?

# 685
  • Бургас
Магазин Борн?
Да,работи.

# 686
  • Бургас
Здравейте,
Търся :

2. Козметик почистване на вежди с конец в централна част;
3. Lpg масажи в централна част.

Моля за препоръки,
Благодаря.
Ако района на Механотехникума ви е удобен - https://m.facebook.com/profile.php/?id=100063451135768

# 687
Знаете ли къде премахват папиломи и какви са цените на процедурите?

# 688
Здравейте. Можете ли да ми каже дали невроложката д-р Дренчева още работи в клиника Бургас и с всеки ден ли е там?

# 689
  • у нас
Препоръка за добър ортопед при гръбначните изкривявания?

Общи условия

Активация на акаунт