Къде в Бургас? 61 тема

• 66 592
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 705
Къде правят вкусни бенто торти?

# 706
# 707
Какво означава бебето торта? Разгледах сайта, впечатляващи изглеждат, но откъде идва името?

# 708
Къде продават от малките пакетчета с харибо мечета,трябват ми много за цялата група в градината.

# 709
  • Бургас
Mimi, в Лидл има големи пакети с много малки пакетчета вътре. Мисля обаче, че не са Харибо.

# 710
Здравейте,  да ми дадете предложение за заведение с топла, уютна и спокойна атмосфера за кафе сутрин в съчетание с лека закуска ...Thinking

# 711
На Морска гара имаше в безмитните.
Къде продават от малките пакетчета с харибо мечета,трябват ми много за цялата група в градината.

# 712
  • Бургас
Здравейте,  да ми дадете предложение за заведение с топла, уютна и спокойна атмосфера за кафе сутрин в съчетание с лека закуска ...Thinking

кафе Милано да у-ще Бр.Миладинови е много хубаво и имат храна

# 713

кафе Милано да у-ще Бр.Миладинови е много хубаво и имат храна
Благодаря, но често ходя там .Simple Smile

# 714
  • Бургас
Маркето в Народен юмрук? Не съм сядала, все му се каня, но често минавам и ми изглежда точно такова- уютно и спокойно, имат и закуска по това, което съм поглеждала по масите 😁.

# 715
Кафенето в библиотеката също е много хубаво.

# 716
В Джъмбо намерих от малките Харибо в пакети 🥳
Мислех си за там,но не бях сигурна,а  и взехме други дребни неща за картонената торта

# 717
  • Бургас
От мен похвала за ресторанта на хотел България. До 11 часа предлагат закуска на блок маса. Цената е 20 лв. Кухнята им е много добра.

# 718
Къде има сервиз, в който ремонтират мултикукъри. Нкяой ползвал ли е такива услуги. Кукъра ми е сравнително нов, има проблем и естествено съм загубила гаранцията.

# 719
  • Burgas, Bulgaria
От мен похвала за ресторанта на хотел България. До 11 часа предлагат закуска на блок маса. Цената е 20 лв. Кухнята им е много добра.
Закуската не е ли само за гостите на хотела?

Общи условия

Активация на акаунт