Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да поръчам персонализиран тефтер и химикал?
Как е паркирането в Бургас?
Къде мога да намеря кафяви хартиени пликове с или без дръжка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да поръчам персонализиран тефтер и химикал?
-
Как е паркирането в Бургас?
-
Къде мога да намеря кафяви хартиени пликове с или без дръжка?
-
Къде мога да намеря райбер за врата?
-
Можете ли да препоръчате добър фитнес център с опитни инструктори в центъра на Бургас?
Напълно осъзнавам, че въпроса ми е тъп, но все пак ще попитам. Напоследък ми се случва да минавам през Изгрев покрай бившето Пикадили, сега Била. Понякога купувам храна за вкъщи от бързото хранене на ъгъла на блока от горната страна. Всъщност там са две заведения едно до друго. И двете са с еднакво меню, с еднакви цени, с еднакви етикети на витрината, с еднакъв шрифт на надписите отвън, но едното винаги е пълно, по обяд се пука по шевовете и опашката излиза отвън, а другото е празно. Винаги съм се чудила защо е така. Ако са на един собственик какъв е смисъла от две заведения едно до друго. Ако са на различни - пак какъв е смисъла. И всъщност каква е историята на тези заведения.
И май важи за Изгрев с пълна сила, като гледам как на Велека се пазарува само от единия рибен магазин, нищо че в съседство рибата е същата, при това на същата цена.