ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - В очакване на ваканцията!

• 46 904
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
При нас до последно изпитвания, тестове, изходни. Аз се изморих, тя още повече.

# 136
При моята вчера приключи мъката с общообразователните. Каза: следващото ми учене по история ще е с дъщеря ми Simple Smile

# 137
При нас до последно изпитвания, тестове, изходни. Аз се изморих, тя още повече.

И при нас така.
Още малко, не остана🙂

# 138
  • софия
При нас днес е пикът. Днес има файнъл по физика: 25 избираеми отговора, 4 отворени въпроса, 4 за свързване и 4 задачи. Задачите са 50% от оценката. Преговаря до 2 ч., стана в 5. Каза, че повече няма да погледне физика до края на живота си. Толкова се е изнервила, че заяви, че физиката била много измислена наука 🤪
В петък е френски и още нещо и се приключва.

# 139
Късмет на малкото Звънче🍀🧙‍♂️

# 140
  • София
При моята вчера приключи мъката с общообразователните. Каза: следващото ми учене по история ще е с дъщеря ми Simple Smile
А със сина? 😂

# 141
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахаха, Звънче, ми права е. Последни напъни и после почивка.

Ема има всеки ден изпити до края на месеца, в повечето дни по 2 на ден.  Аз имам ужасно много работа, та семейно отброяваме дните до морето.

# 142
Ааа, на момчетата историята им е интересна и лесна, тях няма да ги мисли каква мъка е тоз предмет.
Шегата настрана, но наистина тази година имам чувството, че нон стоп се учеше по история. Много взискателна учителка им се падна, но Ния адски много я хареса. Даже каза: иска ми се *** да ни води профил математика.

# 143
Мария, аз пък се впечатлих, че все пак ти обещават внуци Simple Smile
Броим, броим.. колко да броим .. половината учители са с две специалности и са проверители, та имат по минимум един свободен час на ден.
Сега се рових по сайта дали е излязло класирането за профилите, та попаднах на страницата с минималните балове от предходните години.. 447,5 общо за всички немски паралелки - 104 деца, ужасно се напрегнах за родителите в сегашния випуск.. , почти 30 единици е разликата с нашия набор

# 144
  • София
И при нас още не е ясно кой как се е класирал с профилите, въпреки, че казаха, че почти винаги се класират по първо желание...
Аз се шегувам със сина ми, чието трето желание е биология-химия ( първите две са все с история), да не вземе да се окаже с този  профил...но все се надявам да се класира за първото си желание ( история-география)...

# 145
  • гр.София
Хах,Звънче, моята казва,че това не е наука, а някакви магии.Както нямат и кабинет,така ще е . С триста мъки държи петици там тази година. Захлупи ги накрая с една шестица и се страхува да не реши госпожата да я изпитва.
Успех на всички на финала. При нас е ясна картинката.

# 146
  • Някъде в Европа...
А със сина? 😂
Синовете не търсят помощ от мама, особено пък за история 🤣🤣🤣🤣

Оформен е официално само по рисуване 🤣, ФВС е ясно - там са само шестици 🤣...По история ще се пазари да не го изпитват въобще, просто да му пише там някаква оценка за срока, каквато си решала, а не да го занимавала с изпитване 🤣.
П.С. Искам и внуците ми да са момчета 🤣

# 147
При нас срока за оформяне беше вчера и се спази
Няма изненади и проблеми
Доволна съм

# 148
  • София
Кога се очаква да излязат резултатите от НВО 10 клас?

# 149
Кога се очаква да излязат резултатите от НВО 10 клас?
До 28.06., Зазу.

Общи условия

Активация на акаунт