ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - В очакване на ваканцията!

• 47 197
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Просто майка, да, времето за 10 клас е много малко. Масово децата се оплакваха, че не им е стигнало, моята включително.

# 301
А, на моя даже му е било много. Свършил набързо с всичко и после останал неприятно изненадан, че трябва да чака да минат 60 минути от началото, за да може да си тръгне. Ако беше работил докрая, можеше да добави още десет точки сигурно. Сега малко го било яд за БЕЛ. Ами никой не го е карал да бърза.

# 302
Кога ще връчат удостоверенията за 10 клас?
А тези от 7 при тях ли са, че не си спомням?

# 303
От седми клас е вкъщи.
За десети, в някои училища директно са им казали, че ще ги връчват септември. Нямам идея при нас как ще е. Школо мълчи по въпроса.

# 304
  • София
Дават се н началото на следващата учебна година.

# 305
  • София
НПМГ.
Прочети последните 2-3 теми за НЕГ. Положението е покъртително и няма изгледи да се промени, докато не се махне тази директорка. В НЕГ ще научи немски, ако се падне при двете свестни учителки в 8 клас или ако ходи на уроци.
Кое дете в коя паралелка е, се разбира на 14 септември вечерта.
Профилите за 11 и 12 клас ги обявиха вчера. Срок за избор - днес. Кое дете в кой профил е , ще разберем в началото на учебната година.
Тотална липса на организация и заинтересованост. Електронен дневник има от февруари 2022 г и то след хиляди подписки и натиск. Но рядко го ползват...

Постът ви е силно преувеличен!
Липса на организация има, но положението не е "покъртително". Немски се научава и при други преподаватели, не само при две от учителките. Не познавам дете, което да ходи на уроци допълнително. Чела съм в темата за такива. Електронният дневник тази учебна година си е съвсем редовно използван. Доколкото знам имаше срок за въвеждането навсякъде и НЕГ го въведоха съвсем в края.
За профилите чувам, че е така, както пишете.
Има много недостатъци, но вашият негативизъм е прекален!

# 306
  • Пловдив
От седми клас е вкъщи.
За десети, в някои училища директно са им казали, че ще ги връчват септември. Нямам идея при нас как ще е. Школо мълчи по въпроса.
Ужас, как септември… Моят днес ходи да се снима пак, че на снимката от преди 2 месеца не се харесвал и казал на класната да го изчака. До есента кой го знае какъв ще е🤪

# 307
Е, то няма да му трябва някъде, че да го разпознаят по снимка. Моята се снима в последния момент и като тръгна то взе, че се изсипа един порой и на снимката е мокра кокошка Simple Smile, не знам как я даде така Simple Smile

# 308
  • Пловдив
То ясно, че няма да му трябва, ама е суетен. Имах неблагоразумието да му покажа моята диплома от средното с черно-бяла снимка и … абе беше потресен от видяното 🙈😇

# 309
То ясно, че няма да му трябва, ама е суетен. Имах неблагоразумието да му покажа моята диплома от средното с черно-бяла снимка и … абе беше потресен от видяното 🙈😇
И аз се потрисам като си видя снимката от дипломата, ама " Късно е либе за китка."🙂

# 310
И аз се потрисам като си видя снимката от дипломата, ама " Късно е либе за китка."🙂

Важното е, че сме завършили Simple Smile Предстоят им двете най-хубави години от средното образование, дано ги изживеят пълноценно, разумно и да извлекат най-доброто от времето прекарано в училище!

# 311
И на синковеца времето не му е стигнало.Като резултат средна работа БЕЛ 75, МАТ 71, Английски В 1.2 -89.25.По математика определено има спад от след седми клас, но това се дължи на броя часове в училище по предмета.Има си значение.Той до седми клас беше в математическа паралелка и имаха по четири часа математика дневно, тогава. Радвам се и, че това мина..😃

# 312
  • софия
Това е приравняването при нас. Нямам никаква идея по каква скала, но са им дали по малко Simple Smile
Скрит текст:
БЕЛ 82 т.

мат 96 т.

Хайде, май вече имаме единадесетокласници 🤓
Да са живи и здрави, и с лекота да избутат последния етап! Да продължат да учат, там където искат!

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 08:17 от zvаnchе

# 313
  • София
Момичета,
помагам на приятелката ми да наредим желанията на младежа, който има нисичък бал - 211 при удвояване и 245 да речем при утрояване на БЕЛ.
Таргета е предприемачески профил най-вече.
Прегледах училищата, но част от тях нищо не ми говорят.
Може ли отзиви за: 47-мо, в което има доста паралелки обявени, 66-то, което пък изобщо не присъства в миналогодишните балове, 24-то, 94-то, 203-то, 137-мо, 19-то, 95-то и национално средно училище.
Всяка информация ще е от полза.
Благодаря!

# 314
  • София
Zazu, от изброените само 19то ми е познато и инфото за там е положително, но май този бал няма да е достатъчен за там.

Общи условия

Активация на акаунт