ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - В очакване на ваканцията!

• 47 192
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
  • София
 Аз явно гледам нещо друго за  Ломоносов.... Компютърна техника е с бал 337- 395,5 Друга специалност  е била с 270-336, като на второ класиране слизат до 254....

# 331
  • софия
Звънче, всички файнъли в 10клас ли са с тежест 10%, или само нво-то?
В девети бяха с тежест 20%.
Файнълът пак е 20% - 10% е НВО. По бел си имаха писмен, а по мат - проект. Всеки беше 10%.

# 332
О, боже! Двойна работа!

# 333
За 33 ЕГ /нашето уч-ще/, въпреки бала с които успя да влезе дъщеря ми /114/ и моите страхове и опасения се оказа доста добро уч-ще, съвестни учители и не знам за проблеми от децата.

# 334
  • софия
О, боже! Двойна работа!
Май не съм написала много добре: имат 10% файнъл от училище, 10% НВО.

# 335
А какво имате предвид с тази хубава българска дума "файнъл"?

# 336
  • София
Изходно ниво. Joy

# 337
Ваканцияяяяя!
Девойката замина с класа и класната на механа, а после са на дискотека. После ще посрещат Джулая🙂

# 338
  • sofia
Благодаря ви, момичета! Вие сте сила Flowers Hibiscus
От Люлин ще пътува.
Гледах и ДЗИ резултатите и някои училища при по-нисък бал за прием после показват по-високи резултати на ДЗИ БЕЛ.
Например 33-то, което ще има предприемачески тази година, 137-мо в Люлин.
Реално имат по-добри резултати от 23 и 203-то.
Малко ми е трудно да отсея кое от двете трябва да има по-голяма тежест при избора.
Зазу, вижте и 12-то (на Цар Асен II). Не знам какви са му баловете, но приятелско дете набор е там и е съвсем прилично положението. До Орлов мост с метрото и малко пеша после.
Гледайте и локациите и възможния транспорт да е удобен.
От Люлин да се забие в Овча купел хич не е оферта, от транспортна гледна точка.
За Ломоносов минали години са оставали и незаети места и са ги обявявали на сайта, ама на подобни работи не може да се разчита

# 339
  • софия
А какво имате предвид с тази хубава българска дума "файнъл"?
Може да е проект, може да е изпитване. В случая е съвкупност от два елемента, винаги тежестта към оценката за срока е 20%. Оставям на вас да кажете хубавата българска дума, защото формирането на оценката и съдържанието е различно спрямо това, което е в познатото бг училище, аз не се напъвам.

Ще продължа да ползвам кибрит, а не "драсни-пални клечица" 🙂

Днес ще се събират стария клас, продължават да поддържат тъничка връзка. Бяха хубав клас и дано отидат повече деца.
Ние се приготвяме за големия road trip 😂, който още не мога да повярвам, че ще правим. Нищо не съм подготвяла като план за разглеждане и кухня, всичко сме оставили на мрън. Че и Хари Стайлс ще гледам на рождения ми ден. Купила съм си цикламена космата змия (боа на чист български). Лудница. Надявам се по границите да няма опашки и да минаваме бързо, че програмата ни е доста амбициозна. Започвам да се присъединявам към вълнението на мрън. Това лято няма да прави нищо, освен най-накрая да направи списък с потенциални университети.

Не е спешно, но моля да споделите, ако знаете, учител по френски за индивидуални уроци. За през учебната година.

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 11:26 от zvаnchе

# 340
Честита ни предпоследна ученическа ваканция! Да е изпълнена с положителни емоции!
При нас положението е по-зле от очакваното за края на годината, но кот'такоа' , на фона на тоталното отегчение и нищоправенето по някои предмети си е направо 6.00 резултата Simple Smile
 Сам си запълни лятото с курсове и изпит за сертификат по АЕ, Университетите в чужбина, потенциални цели, са вдигнали на 3г  давността на CAE, и реши да се яви сега.Следващите 2г да се фокусирал върху немския и шофьорска книжка ..
Да си кажа честно чак му се зарадвах на инициативността,че беше станал един апатичен и само чакаше да мине времето до края на 10 клас.

# 341
  • Някъде в Европа...
Ваканцииияя! Завърши с успех по-висок от моите очаквания. Ами, доволна съм, имсйки впредвид, че учението му е последна грижа, особено последните два-три месеца...
И нашето лято е запълнено, или поне юли месец, но само с ваканционни работи 🤣 - първо, още този уикенд, велосъстезание, после малко при другите баба и дядо, после ще ходи на море с приятели, после на Пампорово, мисля (или пък Боровец беше?! ☺️), пак с колелото...И цитирам го - "то лятото свършило" 😀.
Очевидно аз ще чакам да започне другата учебна година, че и да завърши, за да видя дали е дораснал да мисли за бъдещето си чрез учене 🤣 - нали уж момчетата сега започвали да растат 🤣

# 342
  • София
Честита и ползотворна ваканция на всички!!!
Моят предпочете вместо на Златни пясъци с класа си да отиде на екскурзия с приятел от Френската. Много хубави екскурзии прави Френската гимназия.
Той си поддържа връзка с групичката му от страто училище и сега са трима там - един, който учи във Френската, и той и още един приятел от Немската...минават и през Австрия и Щвейцария та може и да упражнят малко немския Simple Smile...но важно е емоцията.

# 343
Моята снощи се прибра от първото самостоятелно момичешко море. Отидоха за 3 дни заради Джулая. Много е доволна, очаквано не е спала.
Мислех днес да отидем до Киров да видим нво бел, а то за 10 клас било само на 29.06, а 7-ми клас е до днес. Яд ме е, че недогледах съобщението на руо, но здраве да е.

# 344
  • София
Дали има вече някъде статистика как са се справили 10 клас по училища?

Общи условия

Активация на акаунт