ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - В очакване на ваканцията!

• 46 855
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • у дома...
Аз предлагам факелно шествие с елементи на неподчинение, за да предизвикаме повече респект.
По бели нощници 🤣🤣🤣
Ще слагаме ли качулки на главите или е рисковано да не ни канселират?
А ние анонимно ли ще го правим? А група за преговори? По-добре комисия.

# 691
  • София
Аз много не разбрах срещу какво точно ще се борим.

# 692
Хич не ме вълнува, с вас съм готова на всичко HugJoy

# 693
  • у дома
Аз много не разбрах срещу какво точно ще се борим.
Важното е да се борим,все ще се намери защо.

# 694
  • София
Аз предлагам да върнат учебните програми от наше време. Sunglasses

# 695
И учителите от нашето време, добавям аз.

# 696
  • Стара Загора
Тръгнахте ли на бунт, че до сега си търсиш бялата нощница Simple Smile))))
Добро утро, момичета
Лятото идва към своя край, а нещо май не ми се ще.
Наборът си върти синджира и си живурка....направо не знам как оцеля до тук с тоя мързел Simple Smile)))

# 697
А, не. Нямам никакво желание отново в училище да влязат ОСП (основи на социалистическото производство), НВО (начално военно обучение) , един цял ден в гимназията не ходехме на училище, а някъде на практика, което си беше чисто губене на време. Благодаря. Предпочитам всичко това да си остане в миналото. А, и западен език съм учила в училище в 7,8 и 9 клас. Това е. Ама руски учех от 3 до 10 клас. Толкова ненавиждах този език и се ядосвах, че съм длъжна да го уча. И имах късмет точно за моя набор да отпадне безсмисленото УПК и вместо да си губя времето с него, да ходя на училище и да уча математика.
Така че много са си добре днешните програми като предмети. Имам малко забележки към наименованията на някои- Човек и общество, Човек и природа - и към учебниците по някои предмети.

# 698
Кажи честно, предпочитам да стрелям с автомата и да плевя, вместо да уча математика Joy
Бяла нощница имам, ще услужа, само обещайте по-малко математика Joy

# 699
  • София
Май, май жалба по младост е нашето, ноооо 100 пъти предпочитам синусова теорема и тази за трите перпендикуляра пред история на социалистическото нам какво си.

# 700
  • у дома
Ston,аз съм си учила западен език вкл и 10 кл-погледнах си дипломата,за да съм сигурна.Единствено географията ми е само от 9 кл-явно в 10ти не съм учила този предмет.

# 701
  • София
Прочетох фекални шествия. Та, давам ви идея. Simple Smile Нищо не ща да уча повече, всичко си знам Trollface

# 702
Ми така се пада на МОН, толкоз ни е научил да четем, накрая ще го отнесе с фекално шествие

# 703
  • София
Аз си харесвах руския. Понаучих го доста прилично. Направо ми е естествено да разбирам като го слушам, но после хола с по 3-4 години по - малки като видя, че нищо не разбират, си давам сметка, че не е от близостта на езиците, а от това, че съм го учила.
Иначе в гимназията бях с английски и втори западен (както се водеше тогава) френски, но ми се върти, че в 8 клас след подготвителен (сегашен девети) учех пак руски. Втория го учих 3 години.

# 704
Прочетох фекални шествия. Та, давам ви идея. Simple Smile Нищо не ща да уча повече, всичко си знам Trollface

И аз прочетох " фекално шествие"😀
Дори визуализирах как би изглеждало с бели нощници😳

Общи условия

Активация на акаунт