Магията на изтока - тема 71

• 28 573
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Blush
To и аз не обръщах внимание на учителката по физическо.Бях очарована от природните кадри и от борбата на пътуващите да се обединят за общото оцеляване, и в крайна сметка накрая от напълно непознати се превръщат в семейство. Дам. Сега... пожерникаря и фризьора са просто бонус.

Сигурно за усмивки.Моят тай има усмивка като сладка акула 😂
Ето такава

Преди не го харесвах,но гледах интервю и той се усмихна и аз Heart Eyes
Скрит текст:

# 556
  • MJF
Филм Bowtie
Call Me Chihiro/Chihirosan
Чудесен филм. Добър филм. Силен филм. Определено ми хареса и може да се каже финално , че получих естетическо удоволствие. На финала бях удовлетворено и умиротворена. А филма нито е комедия нито е някаква ведра история. Филма е  human drama. Satisfied
И определено е от тези за които казваме че е по-добре да се видят, усетят от колкото да се коментират.
Понеже го гледах снощи и може би затова  към 100-тната минута малко се разсеях и погледнах къде съм относно времетраенето, та може би едни 10-15 минути бих намалила от тези 130 минути. Но и така си е добре. Smile
Сега разглеждам творческия екип на това бижу. Rikiya Imaizumi - режисьор и съавтор - виждам че ми е познат все пак с нещо. Но в биото му виждам неща , които помня че са ми попадали в полезрението но ги е нямало за мен. Сега пак ще поровя и разгледам.
По каста коментара ми е , че бяха чудесни симпатяги- въпреки героите им - Лили Франки,  Jun Fubuki, Tateto Serizawa автоматично ме Smile

След такова филмово доволство ми се полага филмова пауза. Че не се знае какво ще нацеля. Wink

# 557
# 558
Kaто сме на спорт

# 559
  • MJF
Толкова съм 'боса" по този спорт, че докато не видях от близо в/у какво се приземяват като падат не се успокоих. А видях към края туй нещо , та после върнах видеото от начало и гледах вече по същество и спокойно. Ама така де Smile

# 560
Това е болдър и стената не е толкова висока.
При трудност (Lead) са обезопасени. Това е младата надежда на японското катерене.

При скорост(Speed) също са обезопасени,но се състезават един срещу друг
Скрит текст:

# 561
Live Your Own Life
Новата съботно-неделна сапунка. Значи, няма как да избягат от калъпа. Досадна неадекватна родителка, за която дъщеря ѝ е длъжна да я издържа, да плаща кредитите на братята си, на майка си и да поема грижите за всички. Най-големият брат и досадната му жена, която командва парада в къщи и се интересува само от дъщеря си. Другият брат, който е вечния студент. И най-малкият, който все създава проблеми и тегли заем след заем. И дъщерята, която се спуква от работа, за да покрива всички разходи и да оправя бакиите на останалите.
Богаташкото семейство и то с проблемите си. Снахата "отвлякла и скрила" свекървата от света и я тъпче с лекарства, щото уж била невменяема, за да направи мъжът си председател на компанията. Синът им поел вината за някава машинация и постоял в затвора вместо баща си. Бабето решено да направи другият си внук приемник на компанията избяга от къщата, в която я държаха и ...........
Триъгълникът се заформя между двамата внука и девойката. Вероятно ще се намеси и някоя богата кифла за баланс.

Han River Police
6 епизода по около 40 мин. Аджушитата охраняват територията на река Хан, но им се налага да се сблъскват и с криминалния контингент.

CEO-dol Mart
Петима бивши идоли от разпаднала се бой-група получават като компенсация един западнал хранителен магазин. Ще успеят ли да се сработят отново и да го вдигнат на крака или ще го продадат и всеки от тях отново ще тръгне по собствения си път.

Излязоха и всичките 9 епизода на Song of the Bandits. Не съм го поглеждала още. Трейлърът не изглежда зле.

# 562
  • MJF
2в1, а какво правят онези съботно - неделни "ясновидци" дето се пипат за д..... Сега да не ровя за името Blush
Отдавна не си казвала за тях.

# 563
Шоши, върви си повече като кримка Behind Your Touch. Търсят сериен убиец, всеки подозира всеки, но се оказа, че не само каката има такива способности. И други "виждат" с докосване, но поне не е наложително да е по д...то Joy.
Другата седмица приключва. Няма какво да загуиш и да не го гледаш. Нищо специално.

# 564
  • MJF
Behind Your Touch
Ахха, ето значи, "удари ли са" го на крими-мистерия, а започна като комедия-пародия, от това което видях в самото начало. Значи отбор ясновидци се е набрал, а сега да му мислят. Mr. Green
Опасни са Smile
Ако мярнете някъде запис на откриването на текущите азиатски игри ми сигнализирайте. Ама като за мен де , качен нейде общодостъпно а не .... Wink

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 17:09 от Шошулчо

# 565
  • вятърничава
Шош, Казуки Томоно Sunglasses
И невероятни болдъри.

2в1, радвам се, че сподели за новите сериали.Накърти ми от еднорози и розов захарен памук в My Lovely Liar.Гледа ми се нещо мъжко. За мен Аджушитата + Lee Sang-Yi.Искам още да го гледам след Bloodhounds.
И Ким Нам Гил ще проверя,че ми липсва.Но си права за трейлъра-не изглежда добре,но Той да.Ха,прилича на уестърн с каубойци,пардон корейци Grinning Поне ги правят кратки и докато се ядоса човек, защо гледа това недоразумение и то свършило.

# 566
А аз гледах малко от CEO-dol Mart.
Първите епизоди са леки и момчетата са в едно идеализирано настроение, което кореспондира с техните гащеризони.

Oткрийте разликите Joy
Скрит текст:
Айдъли в супермаркет

И Power rangers

# 567
  • MJF
Momo-san to Shichinin no Papageno (2022)
За сериозно нещо разказано по несериозно-лежерен начин. Аз дори хумор на много места "видях", особено към финала. Странно-интересно филмче.
Скрит текст:
С тези масови извинения и дори притеснения дали си се извинил преди недай си .... ме развеселиха. То така шанса да се самоубият не е голям. Черен хумор но ме напуши Mr. Green от цялата работа.

На "моя" ресурс го бяха качили като сериал а като го разгледах нещо се усъмних та го отворих уж да проверя но ...го и изгледах.

# 568
"Водя" ви Хонгстар да ви попее малко трот Grinning.

# 569
Momosanto 7-nin no papageno
Шош писа за този филм и аз бях - “Да, определено ще го гледам.” Обичам подобни истории.
Освен всичко друго много ми хареса един момент.Цветово. Тя беше с жълта жилетка, държеше телефон с жълт калъф и минаваше жълт влак. Всичко в един нюанс на жълтото.Heart Следващия кадър е как Тя стои със своята жълта жилетка на кремавите седалки на гарата и минава влак боядисан с бяло с жълта и кафява лента, после се оказа, че е с кафява чанта.
Цветовете на филма са толкова красиви, топли и земни. Освен когато е в офиса, когато са предимно студени, което прави страхотен контраст.И бялото,което носи,когато се среща с дугите.
Всъщност цветовете са толкова живи, докато тя и хората с които се среща търсят (и намират) начин да живеят. Толкова е добро. Харесвам заигравките с жветовете и основната история.
Това е филм,който не е депресираш, нищо, че основната му тема може да е.
Така че какво мога да кажа? Беше добър, не перфектен, но приятно разказан с лека нотка на тъга и радост...
Като филм терапия.
Така... огромното удоволствие от гледането на филма дойде от парфюма Fidji на Guy Laroche.Незнам дали ще ме разберете 🥺. Постоянно усещат един топъл аромат,който ме обгръщаше и беше толкова приятно. 😊

Общи условия

Активация на акаунт