Магията на изтока - тема 71

• 28 134
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Наистина не съм гледала нищо.На нисък старт са айдълите от Boss-do Mart и Wednesday Disappears,но вероятно .... Обаче изгледах докрай One Piece и много ми хареса. Ако имате колебания може да му хвърлите поглед.Макеню е ОК,не е Зоро с който съм свикнала,но става.

Какво друго,да, гледах снимки от храм Шококу-джи и е много красиво.
Скрит текст:

И тайландчето ми е бил на галата на Диор и се е снимал с Джаред Лето. Обичам Джаред,имаме едно и също хоби Heart Eyes
Скрит текст:
Слушахте ли новия албум на 30 Second To The Mars? На мен ми хареса и не защото съм пристрасна. Joy

От фестивала Танабата в Асагая, Токио.

Успешно ли спамих?

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 22:06 от Tuon

# 601
Behind Your Touch приключи. Не знам какво да кажа. Започна леко комично, завърши като крими-трилър. Естествено, не се разминахме без трупове, и то няколко Smirk. Поне разкриха убиеца и имаше някакъв финал.
На негово място другата седмица започва Strong Woman Kang Nam Soon, което е нещо като спин-оф на Strong Woman Do Bong Soon. Нам Сун е братовчедка на Бонг Сун и също като нея притежава свръх сила. Шики, Джи Су и Пак Бо Йонг бяха големи сладури в първата част, което допринесе за добрата популярност на сериала. Имам някакви съмнения, че този спин-оф няма да е на същото ниво. Дано не се окажа права и да ме опровергаят.

И една песен от ост-а на Twinkling Watermelon в изпълнение на Koo Jun Hoe от iKON, известен със сценичното си име JU-NE, който участва в сериала като член на бандата SPINE9, в която свири и главният герой.

# 602
  • вятърничава
Много красиви кадри от Шококу-джи.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 22:59 от bb6

# 603
Така и така спамя.
Мартина е пт Норвегия и в този клип рисува аниме герои на първата кола на брат си.
Аз бих я карала.

И един японец прави традиционна кукла

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 22:29 от Tuon

# 604
  • вятърничава
Колата е супер,точно подарък за любим брат Scream

My Happy Marriage MOVIE

ross,права беше,не става!Знаех,че е адаптирано по роман,манга,аниме.За феновете сигурно има стойност,особено щом си запознат с историята.На мен малкото,което видях от анимето ми допадна повече,  подозирам,че първоизточника е много по-интересен.На Рен Мегуро русото му отива,униформата му стои добре и добре играе,но не е достатъчно.

Скрит текст:

Tuon,като веща в тенденциите при косите, да те питам:

с руси коси е блондин,а със сини блюндин ли е Yum Blue Heart

# 605
Много е хубав. Heart Eyes Синята коса беше тренд тази година,така,че си затвърждава ролята на фризьор.

# 606
  • вятърничава
Go Soo днес има рожден ден Tada
Чакам превод на новия сериал с него O'PENing 2023 .

Пишем си тук с Tuon двенките, ама ние може и на лични да си пишем Joy

# 607
Кажи какво да гледаме и ще го гледаме.
Днес приключвам с Асока,в петък с Колелото на времето и съм свободна. Daniel Henney се подвизава в Колелото,но не ми харесва.Ролята му.

Скрит текст:

# 608
Пишете си. Така ще имаме какво да четем.

Скрит текст:
При мен ситуацията е малко напрегната поради непредвидени, не много приятни обстоятелства, та тези дни само ще надниквам. Не ми е много до писане, а и до сериали няма да стигна в близките дни.

# 609

Пишем си тук с Tuon двенките, ама ние може и на лични да си пишем Joy
Пишете, пишете. Темата трябва да се поддържа.
След няколко дни Такеши има РД, даже юбилей (кога порасна толкова това момче 😏), тогава и аз ще се включа по-активно.

# 610
2в1 Hug

Wednesday Disappears
Гледах го снощи.За всеки случай.Преди да изчезне сряда.Все още беше сряда след края на филма.Ще го мисля другата седмица.
Шегата настрана. Филмът не е комедия, макар, че имаше някои моментите. Не и драма.Не е трилър, нито нещо с Ф.И аз не знам какво е. Blush Може би е пътешествие на несигурността и се сблъсък със съзнанието на 7 различни личности, които са толкова различни във външния и вътрешния си свят.  Всъщност наистина съжалявам, че не опознах всички, защото от малкото, което видях всеки е колоритен по един свой екзистенциален начин. Не се оплаквам, но на зрителя му се падна най-скучната личност. Защо не е Понеделник?Всъщност…знам защо, но все пак.
Сякаш нещо липсва и се знае какво всъщност липсва.
Когато се гледа е важно да се обърне внимание на намеците - бележките, цветята, обувките…
Като цяло това е японски филм, малко по-различен от повечето неща, които съм гледала скоро. Тук наистина оценявам финала и различните  интерпретации към които води.
Освен това Томоя Накамура е прекрасен! Heart

# 611
  • MJF
2в1, сили Hug Hug

Нямам кор-текущо. И на хоризонта не виждам такова като гледам постерите на предстоящите които ми "излизат" на ресурса, съвсем са ме забравили кор-текущите снимачи.
Нетекущите си ги "подслаждам", към филм не бързам, бях виртуално в Шанхай на кънки но набързо ме блокираха там , та .....

Tuon, на кино ли го гледа Wednesday Disappears? На моя ресурс видях че е качен но без превод. Питам преди да продължа да ровя. Blush знаете какъв голям мързел съм.

# 612
В интерес на истината го открих онлайн само с бг субтитри Joy
Tук
Трябва ти регистрация в сайта.

# 613
  • вятърничава
2в1,стискам всички палци на всички крайници,дано неприятностите отминат бързо!

Този Wednesday Disappears ме заинтигува. Интересен сюжет и ...
Освен това Томоя Накамура е прекрасен! Heart
И не е сам, 7 прекрасни Томоя Накамура в един филм Heart Eyes
В момента гледам корейския Destined with You, защото Роуон е много красив, освен това се справя доста добре в разхождането на костюми, почти изтри спомените ми за Джуно и Тек.Третото колело и той хубавец.Сериалът ми върви бързо,за разлика от вампирския на Тек,който така и не довърших.Магичният момент е между другото,не досажда. Не е нещо оригинално и невиждано,спокойно може да се пропусне или да запълва времето.

Видях,че в програмата на Синелибри фест е включен Aru otoko / A man (2022).Отдавна чакам да го преведат,за съжаление не мога да го гледам на голям екран,но видях превод на руски.Хайде да гледаме заедно Сатоши и компания! Вижте колко награди и номинации е събрал
Скрит текст:
НАГРАДИ И НОМИНАЦИИ:
2023 Осем награди на Японската академия: най-добър филм, режисура, сценарий, най-добър актьор в главна роля (Сатоши Цумабуки), най-добър актьор в поддържаща роля (Масатака Кубота), най-добра актриса в поддържаща роля (Сакура Андо), звук и монтаж
2023 Пет номинации на Японската академия: най-добра актриса в поддържаща роля (Нана Сейно), музика, операторско майсторство, осветление, арт режисура
2023 Награда за най-добър игрален филм от международния филмов фестивал в Санта Барбара
2023 Азиатски филмови награди: номинация за най-добра актриса в поддържаща роля (Сакура Андо)
2022 Награда за най-добър сценарий от филмовия фестивал в Кайро
2022 Номинация за най-добър филм от филмовия фестивал в Кайро
2022 Номинация за най-добър филм от Световния филмов фестивал в Банкок
2022 Номинация за най-добър филм, програма „Хоризонти“ на кинофестивала във Венеция
2022 Номинация за най-добър филм от филмовия фестивал в Стокхолм

В Япония днес 2 земетресения и опастност от цунами.Тайван връхлетян от тайфун...страхотии.

Шош и компания, филмът с Томоя Накамура го има с превод на български от Спирита в ВБ.
Wednesday Disappears (2020) / Когато Сряда изчезна

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 18:41 от bb6

# 614
  • MJF
Брей и регистрация искат, ще си помисля Wink . Но този наш хамелеон Накамура няма да остане невидян от мен де.

Ммм, bb6, сега проверих ,  Aru otoko / A man (2022) го имам за мен готов, нещо незабелязан се е "промъкнал" на моя ресурс но май е в моя летен таймаут та съм оправдана. Хайде редя го за гледане на таб. Сега няма да се състезаваме кой пръв но може по- късно днес да го изгледам. Нямам нещо друго "заплюто". Thinking

Общи условия

Активация на акаунт