Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 16

• 71 111
  • 829
  •   1
Отговори
# 675
По проет трябва да имат път Кичево- Добрева Чешма-Перчамлията, защото в момента единствения подход е застрашен от свлачище. Проверете обаче дали имотът е в червена зона. Имайте предвид, че активира ли се свлачището спират водата от ВиК през лятото, за да не се мокри ската. Имаше протести преди 2-3г.
За ветровито - като нявсякъде на платото, но пък в ниското се задържа мръсния въздух ..Вече дори райони като Трака и Евксиноград не са достатъчно залесени за да поддържат чистота на въздуха

# 676
Какво мислите за местност Перчемлията?
Струва ли си инвестиция в имот там?
Взимай, взимай, всеки имот си заслужава инвестицията и никога не се продава. Успех.

# 677
Какво мислите за местност Перчемлията?
Струва ли си инвестиция в имот там?
Взимай, взимай, всеки имот си заслужава инвестицията и никога не се продава. Успех.

Това иронично ли трябваше да бъде?

# 678
  • Варна
За едни си струва, за други - не. И там живеят хора… Ние от къде да знаем на вас дали ще ви е добре там? Нито ви познаваме, нито ви знаем начина на живот.

# 679
Момичето пита за инвестиция, не че ще живее там. Но не спомена каква точно инвестиция иска, дали ще отдава под наем готова къща, ще препродава, ще строи, ще събаря, ще търси нефт, газ или друго...само можем да гадаем струва ли си или не...
пп съвет: колкото по-конкретен е въпроса, толкова по-конкретен ще е отговора.

# 680
Момичето пита за инвестиция, не че ще живее там. Но не спомена каква точно инвестиция иска, дали ще отдава под наем готова къща, ще препродава, ще строи, ще събаря, ще търси нефт, газ или друго...само можем да гадаем струва ли си или не...
пп съвет: колкото по-конкретен е въпроса, толкова по-конкретен ще е отговора.

Ще живеем там. Като казах инвестиция имах впредвид, дали като район е добре и какви “проблеми” има местността например. Чувам разни неща, но исках да попитам и тук, ако има живеещи там да кажат по подробно.

# 681
  • До морето
За мен е далече и е голямо разкарване напред -назад, хем ние сме в Евксиноград. Но пак си зависи и от ежедневието ви. Имаме приятели с чудна къща там, на тях не им пречи.

# 682
Ходил съм няколко пъти , не бих живял в района. Инфраструктурата е под въпрос. Колата е задължителна.
По-скоро се огледайте ален мак/мнастирски рид ако търсите в района, по-блозко е до града и е по интегрирано към социален живот.

За мен е далече и е голямо разкарване напред -назад, хем ние сме в Евксиноград.
И аз съм в евксиноград, в много отношения е по-добре от центъра и кварталите.

# 683
  • До морето
Разбира се, че за нас е по-добре. Затова сме го избрали. Но ако питаш някой в Левски, ще ти каже, че живеем на м@йната си 😂
Затова уточних, че въпреки това на мен Перчемлията ми идва далече.

# 684
Живял съм в различни квартали на Варна и няма общо. Ами за 7-8 мин съм на центъра с кола, 10-15 мин с автобус. Понякога сутрин като подмина кръговото на траката и видя целия град потънал в смог и ми се ще да обърна обратно Grinning

# 685
Цените Трака, Евксиноград vs Перчамлията нямат място за сравнение. Отделно зависи кой какво иска - ако не искаш кооперации наоколо ще ти се наложи да бягаш по-далеко от града

# 686
  • Варна
Предстои ми инвестиция в недвижим имот. Първоначално искахме бизнес имот. Но има интересни жилищни предложения. Бих желала да обсъдим предимствата и недостатъците на жилища в малки комплекси( р- н Евксиноград, Ален мак и др.) и имоти в т.н. широк център.
Основно ме интересува по-високата доходност. Имотът няма да се ползва от нас.
Надявам се дискусията да е на база реален опит, а не на хипотези! 😎

# 687
А бюджета и очакваната доходност не са ли от значение, защото не се споменават стойности.

# 688
Цените Трака, Евксиноград vs Перчамлията нямат място за сравнение. Отделно зависи кой какво иска - ако не искаш кооперации наоколо ще ти се наложи да бягаш по-далеко от града

Така е да. До голяма степен цената наклони натам, тъй като в по близките квартали цените са абсурдни

# 689
Варнелии, мисля че е добре да прочетете какво значи инвестиция. Покупката на имот не винаги е инвестиция, нито се пазаруват. Трудно ли е да кажете “искам да купя жилище за лично ползване”. Айде като се научите, тогава да обсъждаме.
ПП: скоро гледах цените във Варна, че го по-скъпо от София вече Grinning. Успех с инвестициите.

Общи условия

Активация на акаунт