Проблем с връзка <заради> тъщата

• 15 363
  • 501
  •   1
Отговори
# 285
Ох, аз ако съм на мястото на тъщата, въобще няма да искам да оставам във вас. Освен ако детето не ме помоли

# 286
Ох, аз ако съм на мястото на тъщата, въобще няма да искам да оставам във вас. Освен ако детето не ме помоли

Според мен това е идеално решение, което би устройвало автора.

# 287
Ами да! Кой би искал да се чувства като навлек

# 288
И жената няма ни една приятелка? Не е нужно да е друга майка с бебе, няма ли си приятелки от ученическите години, от уни-то? И това жена на 35 г?

# 289
Майката да излиза по градинките с бебето поне час- два на ден,все ще се спрятели с други майки.Хем няма да и е скучно,хем ще обменят опит,хем е здравословно и за нея и за детето.Така отпада нуждата някой да и прави компания през деня

# 290
Интересно, преди запознанството с автора, дали приятелката е имала приятелска среда? Да не се окаже, че и приятелките й са досадници SmileSatisfied

# 291
Ами да! Кой би искал да се чувства като навлек

Там е работата, някои хора не могат да усетят такова чувство, макар че отстрани е очевидно. В случая поведението за мен лъха на наглост, несъобразителност и непукизъм, гарнирано с едно чувство на превъзходство (предполагам отчасти породено от професионалния път) и оценяване на отсрещния (например държане с обслужващ персонал в ресторант/магазин, например, като нещо по-долу...). Да ме питат в дома ми, например, да не би да имам патология на вкусовите рецептори, че не харесвам авокадо и в такъв случай да си ям "боклуците" (доста язвително за шега, каквато се предполага, че е) или пък да ни се троснат, че сме й изхвърлили майонезата (от нашия хладилник) от предното посещение преди месец и сега нямало с какво да си направи салата, малко ми идва в повече.

С приятелките не знам точно какво е положението, явно животът ги е разпилял и рядко (преди да забременее) излизаше с тях. Основно беше с мен и моята компания (която стана и нейна впоследствие).

# 292
Ми явно не е лесна за съжителство. А като й го казахте, как го прие?Разсърди ли се?

# 293
Много сте интересни как изопачавате думите на автора просто, защото е мъж, а в този форум не е прието мъжът да е прав. Забранявал бил. Бабата от два месеца, сумарно един е на "гости" и той не може да се отпусне в собствения си дом, обаче го изкарахте насилник, пффф. Жена му като иска да стои залепена за майка си, да се разделя и заедно с мама да възпитат още един човек, неспособен да има нормално семейство

# 294
Нали приятелката на ЛГ е поискала раздяла? Значи правилно е постъпила Simple Smile

# 295
Авторе, най-вероятно още много нерви ще изхабиш с жена си, характера й, майка й и какво ли още не покрай нея. Гаранция.

# 296
В началото на темата беше проблем и искане за раздяла, в последните постове всички са прекрасни - помагат, шетат, готвят и чистят. Май са се поуспокоили нещата. 😂
Всъщност думите на автора наистина бяха, че тъщата е купила ап, но не на тази сестра, а на другата.(не ми се търси да цитирам). Реално може да се възползва от своята собственост и тази сестра, но това не е темата.

П. С. Ужасно много ми напомня тази тема на онази, в която бременната приплаква, че няма приятели и иска да си се върне при мама, пък мъжът и не иска. Да не си е решила проблема жената и да я е довела у тях?

# 297
Големи здрави и прави жени и да си търсят все мама. Това няма да го разбера.

# 298
  • София
Тя няма и да си намери приятелки, докато се подпира на патерицата Мама. Абе не си е окей отвсякъде.

# 299
Нали ви писах на средата на темата, щом е за мама може, щом е за свека- аууууу...

Общи условия

Активация на акаунт