СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 82 517
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 165
Отрицателен резултат е.
Редактирайте си поста, вижда ви се името и ЕГН-то.

# 166

Вие виждате ли нещо тук

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 18:57 от Djeni32

# 167
В една и съща лаборатория ли са правени двата теста?

# 168

Nqkoi vijda li neshto

# 169
Докторите учат 10+ години, за да видят нещо. Аз съм обикновен човек. Според теб виждаме ли нещо, което да знаем какво е?

АГ, който те гледа, какво видя? Ако той не е видял нищо, едва ли тук ще видим бебето.

П.С. Вижда ти се името и ЕГН-то от резултатите от лабораторията...

# 170
Докторите учат 10+ години, за да видят нещо. Аз съм обикновен човек. Според теб виждаме ли нещо, което да знаем какво е?

АГ, който те гледа, какво видя? Ако той не е видял нищо, едва ли тук ще видим бебето.

П.С. Вижда ти се името и ЕГН-то от резултатите от лабораторията...

Като цяло съм объркана  на 8.08.23 чхг беше 323.000 А днес е 0,200 😞😞😞

# 171
И е трябвало да ти дойде преди почти седмица ли?
Струва ми се, че нещата не вървят на добре. Оптимистично за 7 дни закъснение е възможно нищо да не се види. При мен на 10 дни закъснение се видя само сакче без нищо друго. Но по ме притеснява, че ЧХГ пада. Това говори само за едно, за огромно съжаление. Докторът какво каза относно ЧХГ?

# 172
Възможно е да има някаква грешка с резултата, както е и възможно да е биохимична бременност и да започне скоро кървене. Според първия резултат бременност има, но вторият е отрицателен, за съжаление.
Като цяло, при резултат 300, трудно да се види каквото и да е на ехограф. Дори и това, което сте отбелязали на снимката, да е плоден сак, то не дава гаранция, че бременността ще е успешна.

# 173
И е трябвало да ти дойде преди почти седмица ли?
Струва ми се, че нещата не вървят на добре. Оптимистично за 7 дни закъснение е възможно нищо да не се види. При мен на 10 дни закъснение се видя само сакче без нищо друго. Но по ме притеснява, че ЧХГ пада. Това говори само за едно, за огромно съжаление. Докторът какво каза относно ЧХГ?

Каза че може да е грешка в теста каза ми другата седмица пак да направя но аз ще направя утре във друга лаборатория защото трябва да разбера какво става

# 174
Друга лаборатория според мен не е вариант.. Пак ще трябва да правите 2-3 теста 🤔

# 175
Хм, за 24 часа така бързо да падне.....не знам. Бих повторила.

# 176
Хм, за 24 часа така бързо да падне.....не знам. Бих повторила.
Утре ще направя във друга лаборатория

# 177
Здравейте, този месец цикълат ми беше много странен, вместо нормален цикъл беше само три дни кафяво течение,ходих при док.  Писма ми кръвен тест и излезе 1,2 резултат тв каза ,че в оторацателн , изписа ми дуфастон но вече 8 ми ден след приема му няма цикъл , та възможно ли е според вас кръвния тест да е дал грешен резултат

# 178
  • Бургас
възможно ли е според вас кръвния тест да е дал грешен резултат
Не. След 10 ден обикновено идва при прием на дуфастон.

# 179
възможно ли е според вас кръвния тест да е дал грешен резултат
Не. След 10 ден обикновено идва при прием на дуфастон.
Благодаря ви , защото за пръв път си правя ЧХГ и не знам колко е точно и мислех пак да си правя

Общи условия

Активация на акаунт