СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 82 544
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 195
Пусни пак,но по същото време да е и в същата лаборатория. Малко по-бавно от "златния стандарт"- 48 часа, се удвоява, по мои сметки на около 60 часа, но много пъти е нормално. Чела съм,че го намират за нормално, ако е между 48-72 часа удвояването. Съветвам те да пуснеш пак, за да има база за сравнение.

Благодаря много за бързия отговор! Такива са и моите мисли - в събота в 8:15 пак, ако пак се е удвоило или почти удвоило, предполагам ще се поуспокоя. Но чакането, чакането просто ме убива. Sad учи ме отсега на търпение…

# 196
Здравейте, момичета! Не знам изобщо дали пиша на правилното място, но искам вашето мнение. Имам един спонтанен аборт и от 5 месеца отново правим опити за забременяване, за сега сме без резултат🙁 Имам доказана овулация на 13 ден от МЦ, днес ми е 22 ден и не издържах и си пуснах кръвен тест за бременност, резултата е 0,24ml. Според вас възможно ли е да има бременност, въпреки моментния отрицателен резултат?

# 197
Alqalq, според мен е малко рано, изчакай поне до първия ден от закъснението на МЦ. И аз правих тест по-рано и беше отрицателен, но на първия ден от закъснението - положителен. Просто търпение, колкото и да е трудно.

# 198
Здравейте момичета, Направих си кръвен тест, на 7 ми ден след инсеминацията и резултата е 1,220 IU/L при референтни стойности до 1 за небременни. След 28 часа резултата е 3,150IU/L.Според вас добре ли върви?

# 199
Все още е рано, за да се каже категорично... По принцип до 5 не се счита за положителен, после има една сива зона... Изчакайте още няколко дни..

Здравейте момичета, Направих си кръвен тест, на 7 ми ден след инсеминацията и резултата е 1,220 IU/L при референтни стойности до 1 за небременни. След 28 часа резултата е 3,150IU/L.Според вас добре ли върви?

# 200
  • Paradisе City
Здравейте,
да си споделя мъката и аз.
В събота си пуснах чхг, след 5! положителни теста за бременност и 2-3 дни закъснение. Всичко чудесно- стойност 55. Реших, че точно си отговаря на седмицата. След 2 дни- стойност 44 и леко зацапване. Тука пък реших, че всичко е обречено и си чакам цикъла. Днес/сряда/ ходих на АГ, нищо не се видя, ама ме прати пак за ЧХГ- стойност 66.
Чак след 10 дни имам час и нещо не ме свърта. Да имам ли някакви надежди, или да си слагам въжето?

# 201
На мен ми прилича на извънматочна. Продължавай да следиш ЧХГ и при болка или кървене директно в спешното!

# 202
  • Paradisе City
На мен ми прилича на извънматочна. Продължавай да следиш ЧХГ и при болка или кървене директно в спешното!

То и на мен, ама АГ-то нищо не видя. Колко трябва да чакам, за да се види? Сега трябва да съм 4с. 3-4 дни

# 203
При мин нищо не видяха в тръбите, а имах ЧХГ над 2700. Просто при болки и кървене веднага на преглед.

# 204
То и на мен, ама АГ-то нищо не видя. Колко трябва да чакам, за да се види? Сега трябва да съм 4с. 3-4 дни

Индивидуално е дали и кога ще се види нещо. При мен се видя сак в тръбата в 7+0 с ЧХГ 660.

# 205
  • Paradisе City
Здравейте,
а удобно ли е да разкажете, какво се случва, след като се установи, че плода е в тръбата, преди тя да се е спукала? Пак ли се налага отстранявне?

# 206
На мен ми дадоха два варианта - лапароскопия или да опитаме медикаментозно да прекратим бременността, но при втория вариант пак можеше да се стигне до операция, защото вече имаше кръв в корема. Но тогава лекарят си ми каза, че в много случаи медикаментозно прекъсване работи добре, просто при мен по-вероятно беше да не е достатъчно.
При самата операция пък може да махнат тръбата, може и да я запазят (зависи от оператора и от това къде е имплантиран ембриона, моята я махнаха).
А понякога си се случва тубарен аборт и няма нужда от никаква намеса.

# 207
Здравейте,
Тъп въпрос, но ме гложди:
Първи ден на последен цикъл: 30.07
Нямам идея колко точно е продължителността, тъй като до сега бях на противозачатъчни, но преди това ми беше ок. 30-32 дни.
Засечена овулация ок. 13.08

Та, както и да го смятам, съм в средата на 4-та седмица.
ЧХГ от понеделник 365
ЧХГ от днес (броя го от днес закъснение) 835
Та, чуденето ми е, защото до края на 4-та ще е доста над горна граница?
На преглед съм чак на 08.09, защото няма да сме в България.
В допълнение, синът ми е роден преждевременно заради преекламсия и имам една биохимична миналата година, та съм лек филм

# 208
Здравейте момичета, вчера пак си пуснах чхг и резултата е 8.280 IU/L. В понеделник беше 3.150IU/ L.

# 209
Здравейте момичета🙂. След 6 инвитро опит съм със завишени nk клетки и тромбофилия. Та за първи път имам някакви стойности на чхг и ми е притеснено дали се удвояват както трябва. Бих искала мнение от вас. Благодаря ви.
7 ден от трансфера-чхг 58.600 IU/L
9 ден от трансфера-чхг 140.00 IU/L
14 ден от трансфера - чхг 868.00 IU/L

Общи условия

Активация на акаунт