СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 82 613
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета, аз имам няколко въпроса и ще се радвам много, ако някоя от вас може да ми помогне.. На 5.8 направих спонтанен аборт в 5+ седмица, трябваше да е 8+, но беше спряло да се развива(нямаше дори ембрион,беше само сакче). Изчистих се напълно сама, на 8.8 бях на преглед и лекарят каза, че всичко е наред:перфектна лигавица, нищо останало. Кървенето ми беше точно като цикъл 5 дни и край.  Каза, че препоръчва да се пазим 2 месеца, но секс каза че може като спре кървенето(каза да го приема като забавяне на цикъла, явно защото се изчисти перфектно сам организма и си е бил здрав)За жалост не си проследих овулация с тестове, а мислех да го направя. Цикълът ми е точен на 28 дни, с продължителност 5дни, и съответно на календара ми пише овулация на 19.8, което съм сигурна, че не е така. Усетих болка в дясно, точно такава каквато имам при овулация на 23,24. На 30.8 реших да направя тест за бременност да видя дали има някакво остатъчно ЧХГ (най-високата стойност преди аборта беше 3840), направих 3 теста, като 2 от тях бяха на една марка и всички бяха отрицателни. Почнах да смятам кога трябва да ми дойде, до 40 дни, с първа дата на цикъл 5.8когато беше аборта и при всички положения съм в закъснение. На 4.9 реших да си направя тест за бременност. Оказа се положителен, направих 2 3 4 5 и така до 7 положителни теста за 3 дни. Пуснах си Чхг в петък в 14.30 беше 198.75, мен естествено не ме свърташе да чакам до днес следобед, защото трябваше да си отговоря на въпроса дали е остатъчно чхг въпреки -тестовете или е нова бременност. Направих и в събота в 11, няма и 20 часа от предишното и беше 250.57, което значи че се е качило с 52 за по-малко от 20 часа. Записала съм час в събота да ме видят. Въпросът ми е знаете ли как да си сметна овулация, и някоя знае ли дали мога да сметна седмицата на бременност по овулация, нали се смята по 1ден на последната менструация, но съм сигурна за овулацията си? Според вас чхг 250 на какъв ден след овулация отговаря, защото това чхг отговаря и на 4 и на 5 и на 6 седмица. Много ще съм благодарна, ако някоя от вас ми помогне. Много съм объркана и много ме е страх от предният месец,което се случи. Секс сме правили почти всеки ден от 11 до 24(пазихме се но единият път презерватива се скъса)... Къде за късмет къде за карък. Благодаря и се извинявам за прекалено дългият пост!
Мисля,че никой неможе да отговори кога е била овулацията щом не е засечена с тестове или от лекар... бременноста се смята от 1вия ден на последния МЦ...тоест при закъснение от няколко дни вече си около 5 седмица...
Да и аз така мисля, но като цяло ще има разминаване нали? Вместо да отговаря на 5 ще е на 4 примерно? Поне аз така мисля. Има някакви таблици на чхг по дни, но нещо не ми е много обнадеждаващо

# 226
Да ще има разминаване със седмица примерно,но те това АГ ще го установят като правят измерване...незнам за тези таблици за чхг...то май при всеки си е различно..важно е да се удвоява

# 227
Да ще има разминаване със седмица примерно,но те това АГ ще го установят като правят измерване...незнам за тези таблици за чхг...то май при всеки си е различно..важно е да се удвоява
Благодаря

# 228
Здравейте, момичета.
Овулация 31.08 -01.09
ЧХГ тест днес 11.09.
Цикъл продължителност около 35 дена.
Очаквана менструация на 16.09/17.09
Има ли шанс с такъв резултат за бременост и дали е било рано за ЧХГ?

# 229
Здравейте, момичета.
Овулация 31.08 -01.09
ЧХГ тест днес 11.09.

Почти сигурно е отрицателен. На тези дни от овулацията трябва вече уринарен да ти покаже. Сигурна ли си за овулация?

# 230
Не напълно. На 06.09 видяха жълто тяло и че вече е минала но незная с точност дали е тези дни?
Здравейте, момичета.
Овулация 31.08 -01.09
ЧХГ тест днес 11.09.

Почти сигурно е отрицателен. На тези дни от овулацията трябва вече уринарен да ти покаже. Сигурна ли си за овулация?

# 231
Не напълно. На 06.09 видяха жълто тяло и че вече е минала но незная с точност дали е тези дни?
Здравейте, момичета.
Овулация 31.08 -01.09
ЧХГ тест днес 11.09.

По-скоро е отрицателен 😔

# 232
Здравейте, днес си направих кръвен тест и Чхг е 42, което е доста ниско за 16 дена след ову. Някой имал ли е подобен случай ? Малко се притеснявам, защото днес получих кръвотечение не силно колкото цикъл, но почти. Казаха ми че стойностите са прекалено ниски и най-вероятно няма да продължи бременноста. Давайте съвети и мнения, имам час чак за след седмица за нови изследвания. Дотогава ще се изям от притеснение.

# 233
Здравейте, днес си направих кръвен тест и Чхг е 42, което е доста ниско за 16 дена след ову. Някой имал ли е подобен случай ? Малко се притеснявам, защото днес получих кръвотечение не силно колкото цикъл, но почти. Казаха ми че стойностите са прекалено ниски и най-вероятно няма да продължи бременноста. Давайте съвети и мнения, имам час чак за след седмица за нови изследвания. Дотогава ще се изям от притеснение.
Пусни след 48 часа нов. Може би е било по-високо и пада, а може и да не си 16 дни след овулация. Повтори го след 48 часа това ще ти даде най-точен отговор

# 234
Повечето ме притеснява кръвотечението, че е почти силно колкото цикъл. На някой случвало ли му се е?
Пусни след 48 часа нов. Може би е било по-високо и пада, а може и да не си 16 дни след овулация. Повтори го след 48 часа това ще ти даде най-точен отговор

# 235
Предполагам е биохимична бременност и ти идва. Пусни все пак отново, за да видиш дали пада или се покачва. Според мен и още утре можеш.

# 236
Повечето ме притеснява кръвотечението, че е почти силно колкото цикъл. На някой случвало ли му се е?
И аз мисля, че може би е биохимична бременност. Отиди и си пусни кръвен тест, ще видиш със сигурност и няма да се чудиш и притесняваш.

# 237
  • София
Здравейте,
на 12.08 ми беше първи ден от МЦ. На 23ти бях при АГ за проследяване на овулация и той каза, че имам голям фоликул и че този месец най-вероятно няма да имам О и че шанса за забременяване е мнооого минимален. Имам закъснение от 5 дни и днес си пуснах ЧХГ, което показва бременност. Може ли да ми кажете стойността на ЧХГ дали е нормална в случая? Имам една биохимична и една ИБ и ми е леко притеснено.

# 238
Здравейте,
на 12.08 ми беше първи ден от МЦ. На 23ти бях при АГ за проследяване на овулация и той каза, че имам голям фоликул и че този месец най-вероятно няма да имам О и че шанса за забременяване е мнооого минимален. Имам закъснение от 5 дни и днес си пуснах ЧХГ, което показва бременност. Може ли да ми кажете стойността на ЧХГ дали е нормална в случая? Имам една биохимична и една ИБ и ми е леко притеснено.

Аз не разбирам как заради голям(доминантен фуликол няма да имаш овулация..) най-добре пусни още един след 48 часа да видиш дали расте. И разбира се дали се удвоява. Може да е имало и да пада, може овулация да е настъпила на 26 27. Единственото което ще ти даде сигурен отговор е чхг след 48 часа

# 239
Здравейте,

Кога сте правили опити?

Общи условия

Активация на акаунт