СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 79 476
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте момичета, ЧХГ 398.300 iU на 10 ден /понеделник/ след ЗЕТ на 5 дневни ембриони и след поставен Овитрел 250 микр. два дни преди това. Тук прекрасните хора ме успокоиха, че Овитрел не дава толкова голямо отражение. Днес пуснах отново, след 48 часа и ЧХГ е 507.600 iU, прогестерона е 127.100 nmol, което е около 40 NG. Прогестерона добре, но ако Овитрел не отдава толкова, значи ЧХГ не се удвоява 🥺😔 В петък ми е часът в клиниката и вече не знам какво да очаквам 😔

# 826
  • Ст Загора
Момичета имам излишен утрогестан ако тя някой му трябва да пише
Бб27 до 72 ч трябва да се удвоява

# 827
Здравейте момичета, ЧХГ 398.300 iU на 10 ден /понеделник/ след ЗЕТ на 5 дневни ембриони и след поставен Овитрел 250 микр. два дни преди това. Тук прекрасните хора ме успокоиха, че Овитрел не дава толкова голямо отражение. Днес пуснах отново, след 48 часа и ЧХГ е 507.600 iU, прогестерона е 127.100 nmol, което е около 40 NG. Прогестерона добре, но ако Овитрел не отдава толкова, значи ЧХГ не се удвоява 🥺😔 В петък ми е часът в клиниката и вече не знам какво да очаквам 😔

За съжаление ЧХГ се удвоява на 137 часа при вас, което не звучи добре. Иначе прогестерона е супер. Следете ги отново на 48 ч. Макар и рядко има случаи в които рязко дърпа ЧХГ и наваксва, но задължително трябва да се проследи.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 18:06 от Salsera

# 828
  • Ст Загора
Селсера е права но го следи

# 829
Здравейте, момичета ЧХГ пуснато в понеделник 27.41 mlU/ml, теста днес повторен е 96.99 mlU/ml. В петък пак ще пусна, според вас добре ли се движи за момента? Приемам дуфастон по предписание на лекар.

# 830
Перфектно е удвояването! Тихичко честито 🍀❤
Здравейте, момичета ЧХГ пуснато в понеделник 27.41 mlU/ml, теста днес повторен е 96.99 mlU/ml. В петък пак ще пусна, според вас добре ли се движи за момента? Приемам дуфастон по предписание на лекар.

# 831
Здравейте.А тези,които сте имали биохимична бременност, колко време след това забременяхте успешно?
При нас се получи на третия опит след биохимична. Flowers Four Leaf Clover

# 832
Привет, момичета! Преди няколко страници (50, 51 стр.) писах за моя случай. Наминавам да кажа, че всичко е наред и бяхте прави. След като спрях утрогестана, на втория ден тръгна цикъл, леко болезнен в началото, но съм имала къде по-тежки случаи. На втори ден от цикъла падна голямо парче лигавица, по различно от обичайните съсиреци. Както казахте, чхг беше прекалено ниско, за да не се получи естествено изчистване. Доктора каза, че дори да е било извънматочно, прекалено малко е било, за да създаде проблем и дори да е било в тръбата, при цикъла се е изчистило всичко. Сега съм добре. При прегледа всичко беше наред, дори имах доминантен фоликул. Малко почивка и с нови сили напред. Успех на всички вас и благодаря още веднъж за подкрепата и отговорите ви ❤

# 833
Здравейте момичета 🥰 Имам питане- на 29.01.24 ми е ПМЦ на 19.02 пуснах кръвен тест понеже имах леко зацапване  и стойността беше 270. Докторът каза да не бързам да се радвам защото трябва да изчакам да закъснее МЦ. Вчера на 22.02 си направих шуър чек и втората черта е мнооого бледа датата на МЦ по календар ми е на 26.02  . Питането ми е за толкова кратко време чхг-то не е ли доста високо и при този резултат не трябваше ли втората черта е да е ярка?

# 834
За поредн път се убеждавам, че Шуър Чек е много лош тест. На мен при ЧХГ 130, не ми показа абсолютно никаква черта.
Ако пуснеш днес пак кръвен, можеш д видиш как е нараснало.

# 835
Момичете вчера направих тест на Шуър чек 11 дни след инсе.Знам ,че е рано.Преди съм правила на 12ти ден и си показа втората чертичка ☺
Този показа съвсем бледо розова чера във времето за отчитане.Прибрах теста и след около час ,когато го погледнах чертичката вече липсваше.Изпарителна ли е била ? Случвало ли ви се е да се покаже и после да се изпари?

# 836
Час след направата на теста той вече се води невалиден и не може да се разчита. Щом във времето за отчитане се е появила чертичка, то значи теста е положетелен.

# 837
  • In Neverland
Здравейте, минавам за мнение. Последен цикъл на 25.01. очаквах да ми дойде около 19.02.-21.02. ЧХГ-то се удвоява уж, но ме притеснява прогестерона, не мога да се ориентирам по таблиците нисък ли е - висок ли е 🤨. Кога е добре да отида на преглед и да се види нещо.
Първо изследване на 20.02.

Второ изследване на 22.02

# 838
12ти ден след инсе… резултата е 267 IU/L 
не е ли много високо нивото на ЧХГ ?

# 839
  • Ст Загора
Ей тук там,браво. Сега висок, пусни 2ри на 48ч

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 18:44 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт