СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 79 606
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 795
Имам болки като крампи, още от деня, в който трябваше да ми дойде МЦ. Бях запазила час във вторник за преглед при АГ, не знам дали да чакам дотогава. Днес сложих 2 таблетки утрогестан преди да ми излязат изследванията, спирам го.

Остави си го часа, не е толкова далеч. А и с тези стойности на ЧХГ едва ли ще видят нещо, доколкото знам плоден сак се вижда над 1000. Аз не стигнах и до доктор, в 5+5 г.с. спрях лекарствата и ми дойде цикъла. Имах точно такива силни предменструални болки. Даже още докато пиех лекарствата ги имах и всеки ден си мислех че ще ми дойде. По принцип аз нямам ПМС и никога не ме е болял корем така, освен когато съм била тинейджърка.

# 796
Здравейте, четох доста из старите теми, но не открих нищо, затова си позволявам да пиша.

Имам един аборт (missed) през август. Беше с хапчета, всичко мина и продължихме с опитите. Цикълът ми винаги е бил между 30 и 34 ден, имам поликистозни яйчници. Но след аборта стана доста по-редовен и ми идваше на 28-29 ден. Последният ми цикъл беше на 5 януари и очаквах новия в началото на февруари. На 4ти февруари имах леко розово зацапване, след това на 5ти пак. После отново нищо. Направих си тест на 7ми и беше отрицателен. След това имах кафяво зацапване, съвсем леко, само като се забърша. И така през ден, два. Направих си още два теста на 12ти февруари и двата бяха положителни, но с много бледа втора черта. Отидох на гинеколог и не се видя нищо. Казаха ми, че има три опции - много ранна бременност и още не се вижда нищо, извънматочна бременност или аборт в много ранен етап. Назначиха ми изследване на ЧХГ и да го повторя след 3 дни. Междувременно това зацапване леко се усили, но отново не като при цикъл и основно доста тъмно, тук-там по-прясна, но бледа кръв. И продължава и до днес, но определено не мога да го нарека цикъл.

ЧХГ от първото ми изследване беше < 0.100 mUi/ml. Доколкото разбирам, това показва, че бременност няма. За съжаление, междувременно братът на мъжа ми влезе в болница за тежка сърдечна операция и се наложи да се приберем в България (живеем в чужбина). Затова не съм си направила второто изследване вчера и отложих си прегледа при гинеколог за другата седмица. Попитах личния си лекар, при тези стойности на ЧХГ, налага ли се да повтарям изследването отново и тя каза, че бременност няма.

Но аз ужасно се притеснявам. Възможно ли е все пак да има извънматочна бременност при тези стойности? Има ли някоя от вас, която се е сблъсквала с нещо подобно?

Ето изследването:

Благодаря предварително за отделеното време ❤️

# 797
  • София
Няма никаква бременност.

# 798
Днес си направих кръвни изследвания отново. Чхг е паднало на 31 (от 37 в петък), прогестеронът е паднал на 13 nmol/l от 36 в петък.

# 799
Уви нещата приличат на биохимична 😕
Днес си направих кръвни изследвания отново. Чхг е паднало на 31 (от 37 в петък), прогестеронът е паднал на 13 nmol/l от 36 в петък.

# 800
Здравейте момичета, какво мислите за ЧХГ 398.300 iU на 10 ден /понеделник/ след ЗЕТ на 5 дневни ембриони и след поставен Овитрел 250 микр. в петък

# 801
  • София
Честито!

# 802

Мислиш ли, че има възможност да е наистина положителен, въпреки поставения Овитрел преди 3 дни 🙂

# 803
Категорично положителен е. Честито!

# 804
Категорично положителен е. Честито!

Значи има възможност да е наистина положителен, въпреки поставения Овитрел преди 3 дни 😊

# 805
  • София
Положителен е. Овитрел дава много малко отклонение, до към 4-5 единици. Това си е бременност. 🤗

# 806
Няма възможност, а направо си е така. Определвно не мисля, че Овитрелът може да направи един тест тооолкова положителен.

# 807
Много ви благодаря, момичета ❤️😊😊😊

# 808
Здравейте момичета!
Имам въпрос. По принцип съм с нередовен цикъл и последният ми цикъл беше на 17.12.2023. Овулацията ми също беше доста късна на 31.01.2024. На 14.02.2024 имах бледа втора чертичка. На 16ти си направих кръвен тест ЧХГ които беше 197,3 та въпроса ми е в коя седмица трябва да съм. Понеже съдейки от последният ми цикъл трябва да съм в 9та седмица, но смятам, че е невъзможно като овулацията ми беше толкова късно

# 809
Здравейте момичета!
Имам въпрос. По принцип съм с нередовен цикъл и последният ми цикъл беше на 17.12.2023. Овулацията ми също беше доста късна на 31.01.2024. На 14.02.2024 имах бледа втора чертичка. На 16ти си направих кръвен тест ЧХГ които беше 197,3 та въпроса ми е в коя седмица трябва да съм. Понеже съдейки от последният ми цикъл трябва да съм в 9та седмица, но смятам, че е невъзможно като овулацията ми беше толкова късно

По ПРМ сте 9+2 г.с. Как овулация на 31.01 ? Да не искате да кажете 31.12 ? Това значи че не ви е идвал изобщо цикъл през януари, тогава как зачетохте овулация? От 17.12 до 31.01 са 44 дни, няма толкова късна овулация. За съжаление това ЧХГ е много ниско като за тази седмица. Би трябвало на преглед да се види ембрион и да се чуе пулс в 9 г.с. Ходихте ли на преглед? Имали ли сте кървене ?

Общи условия

Активация на акаунт