Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 324
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 885
За много години !
Все така красиви и вдъхновени !
ДХЗ, много интересни черти имаш, хубавица ❤

# 886
  • Бургас
ДХЗ,много си хубава!
Обичам да разглеждам гримовете и снимките ви!
Аз се гримирам по един и същи начин от години. Пълна цапаница става 😂
Син молив и синя спирала! Това е.

# 887
  • София
Да хубав е ружа на Голдън Роуз.

# 888
За много и хубави години, момичета.Бъдете здрави, щастливи и все така красиви. Бъдете смели, експериментирайте с грима, и бъдете в хармония със себе си, въпреки всичко и всички.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 20:53 от Lioness77

# 889
Днешния цвят е бордо

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 18:08 от Lioness77

# 890
Лъвичке, благодаря ти Simple Smile Правиш денят ми цветен. Слагам грим, но в повечето дни е само ББ крем и червило, все бързам сутрин. Работният ми ден започва рано и малко времето ми е кът за грим, а много обичам...

# 891
GVH при мен няма такова нещо като "няма време" . За любими занимания, време винаги намирам.

# 892
  • Тук... някъде

Страхотна!

# 893
Лъвице, супер е гримът. Сподели марка и номер на боята за коса, която ползваш.

# 894
Благодаря ви момичета
Есмералда, боята е Wellaton 77/44

# 895
Аз много рядко нося пудра под очите и защото съм на сто и не съм спала от двеста, винаги е една- hourglass.
ByTerry ми е лИбов, но за лице.
Ха, прости ми, чедо... и коя HG - насипната или от твоите любими озаряващи пресовки?

Онзи ден докато слушах с половин ухо Андреа и шофирах я чух да казва, че винаги смесвала топъл и студен оттенък за руж и ставала много яко. Някой друг прави ли така да разкаже?!

# 896
Аз го правя редовно, Агентче, имам една палитра с 4 цвята руж (2 топли и 2 студени) и редовно взимам от няколко от тях с четката и нанасям. Наистина става много приятен тон (между розово и прасковено).

# 897
Добро утро момичета, днес ми е зелено😁
Обедно и слънчево

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 22:59 от Lioness77

# 898
  • SF
Виждала съм те вече със зелено. Simple Smile На тебе ти отива.
Аз в такива цветове на нищо няма да приличам. Цветът на косата ми е лешник, кожата с жълт подтон и не става да се пусна в жълто и зелено.

# 899
Agent, насипната ми е класика за под очи, пресованите са ми леко диско за бръчкотевините под очите.
Аз не смесвам руж преди нанасяне, обаче дрейпвам- ретрото си е ретро, олд бът Голд- почти винаги посягам към по-студен цвят малко по-надолу от топлия.
Лъвице- много те харесах и с двата вида грим.

Общи условия

Активация на акаунт