Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 417
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 870
Сега ще трябва и ByTerry да купувам Joy Писна ми от вас значи Joy

# 871
Jerry, по спомен си забърках сама цвят.Вече не помня кое червило сложих и отгоре безцветен балм на Есенс.

# 872
Здравейте,момичета.Прикачвам снимка с надеждата да ми помогнете да определя какъв подтон съм🌸Много ще ви бъда благодарна.Не мога да си избера фон дьо тен..и подходящи цветове сенки,с които да не изгкеждам все едно са ме били или изморена😬

# 873
Трудно е да се каже по снимка, защото често камерата не хваща точно цветовете, а и екранът на всеки показва цветовете различно. Най-добре сложи бял лист до лицето си и по него прецени дали кожата ти по-скоро розовее или жълтее. По цвета на вените също се познава - синьо-лилави означава студен подтон, ако са зеленикави - топъл подтон. Ако не е нито едното, нито другото - вероятно неутрален.

# 874
Как изглеждаш в червено? Според мен си olive, неутрално към студено.
Направи същата снимка на ръката си, само че сложи един сребърен и един златен пръстен или обеци отгоре.

# 875
На моя екран е Олив, обаче към топло-не студено. Бих взела отливки от:
1W1 и 2W1 на ДУ
8N на Mario
1.5W и 2WO на Диор
1.5C и 3С Mac Face and Body
Тези имат по-леко изразен маслинен, малко по-жълт подтон и в светли цветове, който да не изсъхва оранжево. С дрогерийни продукти в България е по-трудно. За по-бюджетен, но наистина качествен продукт, бих отишла на място в Криолан-знаят какво правят и го правят много добре.

# 876
  • София
За мен си неутрална към жълта (топъл подтон). Пробвай фдт, който е неутрален. Но това, ако е реалистичен цвета (защото понякога на снимки се променя).

# 877
  • SF
На тези снимки аз улавям жълт подтон.

# 878
  • София
Благодаря за милите думи за мен. Помолих да ми се изтрият снимките, че забравих, но всички Ваши постове ги няма?
Някой пита какво съм си купила

# 879
Ружа на голдън роуз хубав ли е????

# 880
За много години!  Желая ви здраве и щастие!

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 20:15 от ДХ3

# 881
ДХЗ, прекрасна си с опушения грим. Стои ти страхотно.🍀🍸🌺
За много години и от мен- бъдете здрави, влюбени и щастливи!🌸🍀🥳

# 882
Честита Нова година. Здраве, късмет и много любов на всички?Heart

# 883
  • обл. Шумен
За много години! Бъдете здрави и винаги с блясък в очите! 😊

# 884
ЧНГ🎉🎉🎉
Много красота да ви съпътства отвсякъде през новата година! Бъдете здрави🍷