Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 141 469
  • 2 226
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата декемврийска тема момичета!

Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.

След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си, приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките и не толкова малки тайни, усещания и настроения.

С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас Simple Smile

Вместо запис, дайте да видим празнични рокли и обувки  Simple Smile
Имате ли ритуал за изпращане на Старата и посрещане на Новата година?

Линк към Ноемврийската тема

# 1
  • София
Нека съм първа!Ал,благодаря за новата тема!
Нямам специален ритуал по изпращане на старата и посрещане на новата година.Но,ако трябва да съм откровена, с нетърпение очаквам следващата година с надежда да е по-добра от тази.
Празнични рокли и обувки не съм купувала, засега.Ще карам с наличните,така и така все още нямаме конкретни планове.

# 2
Благодаря за новата тема, Ал!
Нямам конкретни ритуали по посрещането и изпращането, всичко е според зависи. Не съм купувала рокли и обувки за партита - всички, на които ще присъствам се очертава да са непретенциозни и ще карам с наличните неща в гардероба.

# 3
  • София
Благодаря за новата тема.
Много работа имам и не пиша, но ви чета 🥰
Нова година посрещам с червено бельо ☺️

# 4
Хелоу Simple Smile Вчера щях да ви се снимам, но явно и аз съм в отбора "края на годината - да отчетем петилетката", та изобщо не ми остана време ни за позиране, ни за снимки. Поръчах си една рокля за 31.12., който все още не е ясно къде ще прекараме Simple Smile

# 5
  • София
Благодаря за новата тема Ал! Flowers Sunflower

Тази сутрин докато пиех кафе и гледах бебето как се събужда поръчах гащеризона, който го мисля от известно време. Дано ми стане, защото в долната част съм между S и М.
  от CHRISTINE FASHION

За срещата на 16.12 дрескода червен ли е?Heart

Покрай вас и аз искам да си взема червено червило Grinning, Анджи май беше споменала за някакво на Мейбълин - може ли да уточни кое по точно.

Хубав ден момичета!

# 6
Избрах една рокля за фирменото коледно парти, поръчах 2 съседни номера до реалния магазин, дано ми застане поне единия.
Пипнах наживо една риза от тази материя, хареса ми, плътен плат.

# 7
  • София
И аз по италианска традиция - НГ с червено бельо.Ако нагоре не позволява червен сутиен, поне долната част. Обичам и традициите в готвенето - ако сме вкъщи, задължително правя домашни руска и млечна салати, баница с късмети и за Коледа, и за НГ. От дете обожавам бенгалски огън и също се старая на НГ да имаме, независимо къде я посрещаме.

# 8
  • София
Опитвам се да направя традиционно пускането на китайски фенер, много магично усещане е. Само внимателно с безопасността, че има най-различни ситуации.

# 9
  • София
Опитвам се да направя традиционно пускането на китайски фенер, много магично усещане е. Само внимателно с безопасността, че има най-различни ситуации.
Два пъти съм опитвала, все провал. Или въобще не тръгват нагоре, или лети малко и пада. Трябват си подходящи метеорологични условия за това. Отказах се, донякъде и точно, заради вероятността за инциденти.

# 10

Занималнята, в която ходи дъщеря ми, наскоро имаше юбилей.
Част от празника беше шоу с китайски фенери.
Наистина беше магично, съпроводено с подходяща музика.

# 11
  • София
Клеми,  много търпеливо трябва да се изчака фенерът да се напълни с горещ въздух, много повече,  отколкото човек първоначално си представя.

# 12
Гащеризона на К.Фешън е разкошен Heart Eyes
Задължително, ама задължително снимки Теди. Мисля ще ти стои Уау.

И роклята на цветя Flowers Hibiscus
 Марджи, пробвах тяхна от същия плат в едно разкошно студено синьо на цветя. Има ги в магазина за бг мода по диагонал срещу Военния клуб, включително и показаната

Баница, баклава, една голяяяяяма тенджера руска салата, торта (ММ има РД) и след това отиваме на парти.

Червено бельо, червени обувки (писах писмо до дядо Коледа за едни нови) и рокля с гол гръб за клуба
Вкъщи рокля и токчета

На Папурче пропуснах да кажа, че с бритон ми харесва много. И че много прилича на моя братовчедка.

Светла чанта мисля да не купувам в момента, нали чакам червения пух, но мисля да направя като Марунка - ще избирам внимателно.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 12:25 от Al Georgieva

# 13
Разсейваш се Wink
я виж Али как се записа първа

Разкошно малиново червило Kiss

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 12:36 от Al Georgieva

# 14
Нее, просто от телефона много често взеха да  не ми излизат постове.

Общи условия

Активация на акаунт