Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 854
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 220
Копче, изключително ми хареса тоалета ти, изчистен и шик, панталона ти стои уникално!
О, сега ми изкочи и Ал, много свеж и тонизиращ тоалет! Не искам да гледам ледовете обаче, мразя ги!
Харп, Рокс, защо така лаконично? Къде се губите!

# 2 221
  • Пловдив
Чудни сте, kopche! Панталонът, ах!
Пък аз продължавам да се убеждавам, че точно противоположностите се привличат. У нас аз съм шумната, но за допълнителна колона още устисквам. Щото не обичам скърцането на зъби, не за друго.
Ей, колко се опитвах да се сетя как се казваше печивото на Dez и от срам не попитах, но сега видях… Да не планувам много много, но точно в Прага мисля да го пробвам.

Ал, пуловерът ти е с уникална разцветка.

# 2 222
За колоните холът е с две почти до тавана...новата е в детската...омммм, кухнята остана за мен!😭
Мама Лина, завиждам за Гърция...! Обожавам я!

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 11:14 от mimi.7299

# 2 223
  • София
Мими, не съм влизала във форума по празниците, че хех то готвене, празнуване и спорт, за да минимализирам риска от празнуването! Добре съм. Но и съм пропуснала колко сте хубави и вдъхновяващи Simple Smile

# 2 224
  • София
Тук съм си, в София. Празниците карахме вкъщи, с детето. На Коледа дойде брат ми, после минах да видя нашите и така. Дори нямах повод да се облека официално.
Щрак един работен тоалет, нов.

# 2 225
Мими, не съм влизала във форума по празниците, че хех то готвене, празнуване и спорт, за да минимализирам риска от празнуването! Добре съм. Но и съм пропуснала колко сте хубави и вдъхновяващи Simple Smile
Харп, липсваше ми, вече мислех да ти пиша месидж на фейса! 😍
Рокс, готина си с таз пола, явявай се по често!

# 2 226
Момичета, заповядайте в Новата ни тема Hug Simple Smile

Рокстар, много си стилна Simple Smile

Оранж мацинката е Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт