Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 147 889
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 190
Дадохте ли си обещание или взехте някакво решение за промяна?

Много обичам новогодишни обещания, като дори няма нужда да ги правя точно на НГ. Винаги си ги изпълнявам.
Тази година ще ми е втора без парфюмни покупки (подаръци и размени не се броят), и повече отделено време за четене. 📚❤️ За тренировки винаги намирам време.
Ако ми хареса някое от вашите решения ще си го присвоя. Засега за нищо не се сещам.

# 2 191
Честита Нова Година! Christmas Tree

Много харесах Ани и Ал!
Зеленият цвят е цветът на Мими - така да ти отива! В тази връзка нямаше как да не се сетя за теб, гледайки тази реклама, която Google ми предлага:

Нямам новогодишни обещания, имам новогодишни желания - да видим ...скептик съм.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 01:09 от Sweta

# 2 192
За много години момичета! 🍾
Желая ви щастлива и стилна Нова година. Обичайте и бъдете обичани. 🤗

Изпуснах доста от вас, но каквото успях да видя или прочета харесах. При родителите ми сме заедно с брат ми и неговото семейство и баба.  При мен дните минават в следният ред: разходки, хапване, много игри и забавления. Има за всеки вкус и предпочитания по нещо.
Скрит текст:

Играем и на игри с камили и маймуни както ги наричат племенниците ми. 😂😂
И много се радвам, че не се получи това 😁

Зари, ако мога да си позволя непоискан съвет давай цигарите от раз. На мама бях купила книга как да откаже цигарите. Не я и прочете даже, но вярвам, че всеки един от нас си има слабо място и като бъде докоснато от раз се спират такива вредни навици. Мама не пуши от поне 15 год, но и тя от раз ги отказа.

Не си правя обещания решавам и действам без значение кой ден от седмицата е. За мен това работи успешно.

Болните да се оправят бързо. 🤗 Миналата година и аз така бях.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 16:04 от cloè

# 2 193
  • В заешката дупка
Скъпи момичета, аз не съм активна напоследък, и се очертава да не съм много активна и следващата година, но тази тема винаги създава приятно настроение и когато мога хвърлям по едно око. Благодаря за атмосферата, което създавате! Честита Нова Година! Желая ви да сте здрави и обичани! Да преодолявате с лекота трудности и предизвикателства и да сте щастливи! Видях много хубави снимки! Ще изпусна някой ако почна да коментирам отделно. Heart

Нова Години посрещнах у дома с мили гости. Не си падам по готвенето особено, но се вдъхновявам по празници, та заедно със солидна помощ и много настроение, спретнахме едно завъртяно телешко “Уелингтън”. Българският присъствие беше традиционната баница с късмети, естествено.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 11:12 от ЧеКа

# 2 194
Играе ми се табла, много обичах. Татко беше единственият от семейството и обкръжението. Той ме научи, но вече го няма.

Не си давам новогодишни обещания. Бих искала да запазя някои полезни навици, придобити и затвърдени през изминалата година.

# 2 195
Привет от Слънчев Кавала. 15 градуса е, по пуловер съм!

# 2 196
  • Бургас
Честита да ви е новата 2025, да сте здрави и всичко да ви е наред, та мислите да са насочени към красота и стил, да имате повече време за себе си и любимите хора.
Всички, които видях бяха чудесни.
Ние бяхме на гости и си изкарахме много весело. Сложих си новата ризка и черен клин, да ми е удобно, а баклавата стана супер - с фини турски кори и гръцки орехи.

По отношение на обещанията, ще опитам да се справя с един здравословен проблем, който дълго отлагам, иначе ще е добре да съм по-постоянна в спортуването и в грижите да външния си вид Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 16:45 от sunny-n

# 2 197
  • Ямбол
Имам си и новогодишни желания и новогодишни обещания.
Желанието ми няма да се осъществи без много работа, струва ми се, но е нещо, което е ми е много скъпо на сърцето и го желая искрено.
Обещала съм си да пусна на свобода интровертната си същност.

Мими, Клеми, такива слънчеви места ми се гледат 💜. Тук е ужасно мъгливо, студено и влажно. Лондонско време в ямболски вилает.

Скрит текст:
Но успях да хвана полуслънчевата петминутка ☺

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 16:54 от Майола Бени

# 2 198
Да ни е честита Новата 2025 година!
Здравето и късмета да са верен спътник всеки ден, очите да греят от радост и да отразяват любов, спокойствие за душата и вяра, че утре ще е по-добре от днес!

Планове нямам.
Обещания също.
Искам здраве. За да си постигна намеренията.

# 2 199
  • Бургас
Момичета Честита 2025! Да сте здрави и все така уникални - всяка една! Аз, един път се представих и снимка сложих и не я изтрих и от там насетне, все на балкона ви следя.
Чувствам ви много близки и обещавам да пиша в темата.
На Бургаските момичета ако има среща ме пишете, ще дойда.
И даже бях видяла един ден Мими в града, но ме хвана срам да я поздравя. Мими - виртуална прегръдка.

# 2 200
  • София
Дадохте ли си обещание или взехте някакво решение за промяна?
За много години!
В началото на 2023-та си пожелах да шофирам.  През 2024-та успях след 30 години отново да подкарам кола и това ме направи много щастлива и доволна от себе си. В професионален план миналата година беше тежка, успешна и преломна за мен, та от новата искам спокойствие и безаварийност (ако може).

# 2 201
  • София
Честита Нова Година пораснали момичета!✨🥂✨
Да е здрава,мирна и щастлива!Да носи радост,удовлетворение и сбъднати мечти!
Нека темата е все така позитивна,обединяваща и стилна!
В личен план си пожелавам една по-добра година!Да бъде!
Приятно си изкарахме празника,сега реанимираме.
Обаче ние сме царе на това по празници да ни се развалят електроуреди.Днес замина и сушилнята ни.Не че съм я ползвала толкова интензивно,,ама друго си е да знаеш,че имаш такава,ако ти е необходима.Сега се чудя каква да избера.Може би ще прочета темата в Бг Мама за някакви отзиви.
Успешна година на всички!🍀

# 2 202
Али, много хвалят Бош 8-а серия.

# 2 203
  • Sofia
Али, много хвалят Бош 8-а серия.
Подкрепям за Бош👍

# 2 204
Да, аз съм с такава.
Мисля, че е добър избор.
След 10-дневна почивка, утре съм на работа и ми се плаче.
Нямам никаква идея какви са температурите рано сутрин и тепърва ще мисля какво да обличам.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 19:45 от mardji1

Общи условия

Активация на акаунт