Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 865
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 175
Юхууу, привет банда! Честита ни нова година! Да е изпълнена със здраве, усмивки и нови рокли! Така я вижда Долче и Габана! Wink

Надя и щерка много фини и сладки...Ани и тя! 😍
Болничките подобрявайте се... Kissing Heart
Благодаря за милите думи, щом и вие го харесвате ще го нося с кеф палтото!
Аз съм почти до Маказа, надявам се да няма чек и да минем транзит! Wink
Клемс, енджой, обичам Такирдаг и Мраморно море!❤️

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 11:42 от mimi.7299

# 2 176
  • Бургас
Мтз, Дх3, това гъделичкане и при мен не изчезва и все още покашлям, но поне от 2 дена изчезна гадния метален вкус.

Рецепта  
Скрит текст:
в една малко шише ракия слагам една лъжица мед, малко сода и карамфил и с една миниатюрна чашка гълтам по някоя глътка.На вкус е добре. Другото е на слаб котлон се слага мед  примерно половин купа, ракия около 2-3 с.л., масло горе-долу пак няколко лъжици /олио слагахме преди, но може би зехтин би било по-добре/ и сода поне една малка лъжичка, да не става съвсем гадно. Хомогенизира се и се яде начесто по лъжичка. Облекчава временно, но специално за тази кашлица сякаш няма трайно решение. Rolling Eyes  Другото, което правя е да си мажа гърлото с масла /базово+тамян, копайба, понякога машерка и риган/. От добавките пих синулан форте ,но не съм сигурна какво направи. Взех си и Бронхитера на Терапия, мисля и от него малко да пия, то е билки.

# 2 177
За много години!
Да си пожелаем една хубава година!
Живи и здрави!

Добре я виждат Долче и Габана, представям си елха цялата в такива ❤️

Прекрасни снимки видях 😍
Ани, супер си така, Зара да си държат бялата рокля.
Аса, много хубава в тази пола, жилетка и ботуши. Много моя комбинация
Мими бляскава по холивудски
Надя, историята с таксито ме разсмя, много сте хубави, осанка веднъж.
Клеми, грееш на морето.
Све, Лейди 😘
Копче, от теб снимка?

Софийската мъгла се пипаше в 3 и 1/2 сутринта 😃

В "Строежа" беше супер, така и не стигнахме до партито в съседство, поканихме ги на баклава днес.
И аз, с роклята за Риц както казва Мими 🙂

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 20:52 от Al Georgieva

# 2 178
  • София/Севлиево
Щастлива Нова година!
Бъдете здрави,блестящи и неотразими, щастливи и успешни ❤️ Желая ви още мир,любов и хармония ❤️

# 2 179
За много години, момичета!

Бъдете здрави и щастливи Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 14:12 от Linofrina

# 2 180
За много години, момичета!
Ние по традиция изпратихме старата с инцидент разбира се, то ако на моята щерка не ѝ се случи нещо, няма на кой. Следобеда като си тръгна от нас, се спънала на последното стъпало. Разтеглила сухожилие, до вечерта стъпалото вече беше тройно. Аз редя маса, а те търчаха до поликлиниката за снимка. В крайна сметка я бинтовали, облякла рокля с гол гръб, чорапогащник със лъскави звездички и... чехли. Минаха за наздраве и отидоха да празнуват с приятели. Днес каза, че си изкарали страхотно, танцувала на един крак. При нас също се получи приятен купон. До 4 сутринта стояхме, сега събирам сили за баницата с късмети.
Мирна, здрава и много щастлива 2025г ви пожелавам на всички!

# 2 181
Честита Нова година!

Да е мирна и спорна!

Дадох си 2 обещания и ще се постарая да ги изпълня - да намаля цигарите и времето прекарано с електронни устройства.

Дадохте ли си обещание или взехте някакво решение за промяна?

# 2 182
  • Бургас/Пз
Да е мирна и удовлетворяваща новата 2025 година. Сбъдвайте мечтите си и обичайте! ❤️

Изкарахме много хубаво снощи. Та чак до 5.30 сутринта.
И аз подобно на Зари си давам обещания в началото на всяка година Simple Smile Някой успявам на 100%, други не чак толкова. За тази година на първо място е да спра цигарите, да тренирам минимум 3 пъти седмично и да не си купувам никакви червила поне до ноември 2025 🤣

# 2 183
Сбогом КППта!

И аз искам да спра цигарите! И да съм сериозна с пилатеса! Wink
Роклята за Риц великолепна..Ал, моля те купи и якичката! 😍

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 14:42 от mimi.7299

# 2 184
Ani, ще се опитам да те изкуша лятото преди да се прибера. Да видим колко ти е слаб ангела 🤣
За трениране и отслабване ще си мълча, че грандиозните ми планове последните две години завършваха  в болницата.

# 2 185
Ал, и аз бях в Строежа! Wink
Магни, бързо да мине на щерката.

# 2 186
  • Бургас/Пз
Ani, ще се опитам да те изкуша лятото преди да се прибера. Да видим колко ти е слаб ангела 🤣
Слаб е да си призная отсега 😂😂

Ал, страхотна е роклята.
Наде, големи сте сладурки

# 2 187
Гледах оферти за Малта, но ММ не е особено навит. Само в Мароко успях да го навия да отидем два пъти, но определено ще се постарая следващата нова година да не я посрещаме тук.

# 2 188
Гледах оферти за Малта, но ММ не е особено навит. Само в Мароко успях да го навия да отидем два пъти, но определено ще се постарая следващата нова година да не я посрещаме тук.
Аз пък си мечтая да я посрещна при вас, обичам го тоя лъскав град! 😍
И на мен ми е слаб ангела ! Wink

# 2 189
  • Берлин
За много години!
Моята равносметка за миналата година е много добра, почти 90% изпълнени желания/цели/мечти.
За тази година:
1.да преборя болестта завинаги /вярвам,че съм близо до финала/;
2.да си върна предишната фигура /това ще е много-много трудно, дано е възможно/;
3.да огранича работата в рамките на работното време /няма нужда да съм винаги N:1 и да съм 100% отдадена/;
4.да полагам повече грижи за лице, кожа, гардероба си /това ще го залепя на огледалото/;
5.да намеря повече време за Мм, приятелите си, хобитата си, развлечения /тук имам доста да се реванширам и потрудя,че.../;
6.да устоя на изкушенията за нов език, нов курс, нова квалификация, поредно повишение и в тази посока /СТИГА, време е да поспра/.

Благодаря ти, Зари, имах нужда да го напиша откровено и ще си следвам пътя. Но няма да е лесно. Но 2025 е моята змийска година. Нека отброяването започне за мен сега!

Общи условия

Активация на акаунт