Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 858
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Пловдив
Честита Нова 2025-а година, момичета! Много здраве за вас и семействата ви. Упоритост,  ведрост, красота и доброта ви пожелавам! Да не се предаваме на бръчките, грамчетата и болежките! 🍀🌾🍀

Благодарение на последните страници вече знам кой искам да ме осинови:
           Ще слушкам и ще папкам баклавички,
           без да правя никакви белички! Обещавам!

Кой спомена слаб ангел!? И аз лесно поддавам и престъпвам обещания, затова не се заричам за нищо. Каквото- такова. По- скоро си пожелавам да отделя време да попътувам повечко. (Копче, завид)

Видях прекрасни тоалети и греещи очи, още по- прекрасни младежи и горди родители. Да са живи и здрави.

# 2 206
  • Сливен
Честита Нова година! Нека носи здраве и късмет, нека бъде щедра и щастлива! Нека изпълни всички желания и помогне за всички обещания!
Не съм си поставяла цели, не съм мислила новогодишни желания.
Прекрасен празник се получи снощи, който премина в "after party"- рожден ден Joy .
Не правя баклава, защото правя торта, сладки, бонбони, основно, салати, ..., баница с късмети, разбира се с помощ от близките. Получава се страхотно, тъй като докато си говорим и приключваме приготовленията. Традиционно забравих да снимам.
Получих и много приятна изненада от близки приятели  - дойдоха до вкъщи и ми донесоха подарък  - чанта. В любимия ми цвят  - зелен!
Нека бъде успешна и ползотворна година за всички ви, а който е имал неприятни моменти - нека това да са единствените през тази година!

# 2 207
Света, чак сега ми излезе поста с бижутата! Много красиви! Heart Eyes
Begeli прегръдки и от мен! И другия път да се обадиш! Kissing Heart
След тежките менюта най после рибка!

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 20:21 от mimi.7299

# 2 208
За Много Години - здраве и радост , момичета!
Бъдете здрави и усмихнати!
Приятелка ме поздрави така, споделям и с вас!

Този, който няма, нека придобие
Този, който има - да го удвои!
Две ризи нека да ушие,
ала едната нека подари!
Тоз, който не е влюбен - да се влюби,
а влюбеният  - нека е щастлив!
Болният - болестта си да изгуби,
а здравият да бъде здрав и жив!
Доброто нека в нас да се засели,
омразата докрай да изгори.
Да има светли сватбени недели,
любов и здраве, радост и пари.
И нека Бог да ни благослови!♥

Ивайло Балабанов

На 1 ЯнуРи се качваме за разходка на Бойково. От доста години. С термос чай.
Снегът е много, слънчево и тихо!

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 00:05 от MarietaYo

# 2 209
Мариета с нейния поетичен поздрав ме върна много години назад.
Познавах Ивайло и Ваня лично, дори за кратко време сме работили заедно с Ивайло.
Като че ли е било в някой предишен живот.

# 2 210
Мариета, благодаря за хубавия поздрав Hug

Бях си обещала, че няма да купувам нови книги, докато купчинката с чакащите не намалее наполовина. Изкуших се се и сега с нетърпение чакам 2 нови попълнения.
Винаги ми е приятно да попадна на хубава книга с хубаво оформление от българско издателство и ако вариантите ми са българско или чуждестранно издание, в такъв случай подкрепям родното.

# 2 211
Честита Нова година, дами!
На всички ви пожелавам от сърце да сте здрави, спокойни и много щастливи!

Много хубави снимки на тоалети видях и лайкнах, за баклави и питки да не говорим - страхотни красоти!
Новогодишни обещания нямам обичай да си правя, още повече, че рядко спазвам каквито и да е от тях. От вашите си харесах тези на Зари, като бих добавила за себе си и малко поне дисциплина в някои области, че едни момски дънки са на път да се превърнат в скини върху мен! Joy Но пък коледните празници са веднъж!
Ние в последния момент решихме да излезем - не ни беше много до празнуване, но изкарахме една от най-приятните новогодишни вечери-със скъпи приятели и разкошен джаз.
Вчера не мръднах от дивана, четох книга и пих кафе. Установих, че ми трябва нова библиотека и набелязах разни неща за подмяна в къщи.

Мариета, благодаря за хубавия поздрав!
Лин, това телешко изглежда уникално, ще търся рецепта!
Много се впечатлих и от нестандартните фигурки за шах, не съм виждала подобни!

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 07:37 от silver pearl

# 2 212
  • Бургас
Честита Нова Година! Да е успешна и плодотворна, да донесе на всички ви вълнувъщи възможности и много, много споделени мигове с най-обичните ви хора!
За мен новата година на работа започна, не се наспах и пропуснах тренировката, но може и след работа да я направя.

# 2 213
От снощната разходка на Марината! Градът е пълен с българи, турци, имаше и франсета на съседната маса! Wink Сервитьорът каза, че Кавала е гръцкото Монако! 😂

# 2 214
  • София
Честита нова година! Много здрави и успешни!

# 2 215
  • София
Новогодишните ми планове са да сваля няколко кг. Да спортувам повече, защото тази година пичти неИ да не хабя нерви за глупости, по възможност.
Момичета, витрини не съм ви снимала, нямаше интересни. Взех си едни широки дънки и клин, от жокейските, с лента под стъпалото. Най-накрая намерих добро качество клин, с който човек да може да излезе навън. Koton  са и двете.
Пътуваме вече.

# 2 216
  • София
Честита Нова година! Весела и успешна!

# 2 217
Първи работен ден днес

в София сутринта валеше скреж, мъгливо и скрежно е ❤️❄️❄️❄️🤍

Планове? О да 😃
Plans are of little importance, but planning is essential

Кавала е страхотно 😍

# 2 218
  • София
За много години момичета! Да сме живи и здрави и да споделяме заедно хубави моменти, дестинации и придобивки! Flowers Hibiscus Party Time

Оф, мъжа ми има нова колона..искал да ме зарадва и къщата гърми вече с музика...така ме изнервя! 👿 Главата ми е надута...
При нас това е всяка вечер! Питаш ли ме?! Изявява се като диджей! Любимото му е да пусна YouTube с клипове от Сейшели и Малдиви на големият екран в хола, на фона на техно музика и да надуе колоните! Така посрещнахме и гостите и Новата година. Накарахме го само да пусне речта на президента, поне - в 12. Но не чухме и дума. Smiley

Много хубави питки и баклави видях на предните страници! Пълнят ми очите! Крингъла на Дез също!

Най-хубавото вино за вечерта от селекцията на Вино Крал беше това червено френско вино. Този път, Клеми, го снимах Nerd
Скрит текст:

Но баклавата, която бабата на гаджето на дъщеря ми беше пратила за нас, ми обра точките с тези лимонови резенчета! Уникален вкус! Супер сладкото на баклавата с лимона се допълваха прекрасно!

Ние си бяхме традиционно в къщи на НГ с децата и наши приятели. Жени по токчета и мъже -поД чехъл Satisfied

# 2 219
Честита 2025 и от мен! Нека е мирна и щастлива!!!
Al Georgieva & kopche - страхотни сте, момичета, постовете ви са ми любими и винаги много интересни за мен. Gift Heart И стилът ви е адски елегантен, направо сте ми като guide за вдъхновения. Smile

И моят мъж си "подари" нова колона, наред с другите коледни подаръци, които си купи, и в нас непрекъснато бучи музика, така че съчувствам.

И на мен ми се прияде риба, ще пратя мъжо да купи. Yum Кавала наистина е много хубав и мой много любим град, аз живея 23 години в Гърция.

Общи условия

Активация на акаунт