Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 868
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 130
И поработваме де 🙂
Парите никога не спят.

Вкъщи се правят две или три баклави около Нова година. И толкоз 😃
Имам си виждане за здравословно и сезонно хранене.

G&B, хареса ли ти така навита?
Много е красива ❤️

Мими, до колко часа си?

# 2 131
  • София
Пускам ви, да си ходите. В 15 часа затворете вратата от външната страна Smiley

Поправи се пресечената майонеза с малко прясно мляко. Ще ядем руска салата Laughing
Метнах да се пече и един врат. Шпиковах го сутринта с чесън и моркови. И от черния пипер на Зари сложих. Омазах го с червен и черен пипер, бяло вино и сега ще кротува във фурната на слабо няколко часа.

Нова година може да идва Laughing
Имам и нови червени вълнени чорапи.

Копче ето ме с едната жилетка и новите ботуши

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 13:03 от asa

# 2 132
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета. Simple Smile
Света, точно за белите си дънки си помислих още веднага като го облякох Simple Smile
Баклава не съм правила, моите в къщи не обичат и само за мен не ми се занимава. За първа година направих тиквеник за Бъдни вечер и сега правя още един, че много го харесаха. Тортата е почти готова. Като я снимам ще ви я покажа Simple Smile

# 2 133
Ал, вече съм у дома, на телефона до края на годината. На 01.01. в 00 ч. поема друг! Wink
Даже се изкъпах, падна ми и копчето на панталона / що ли?, то корем ли е като корем 🤣/
Ще ходя с новата рокля дългата, зеленото палто и зелени обувки стилето! Ресторантът не е кой знае какво, но е до нас! Wink

# 2 134
У нас всички са в унес … номер 3 вероятно на слънце на спалнята…

# 2 135
  • Берлин
Аз оставам вкъщи. Мм ще отиде да занесе каквото сме обещали. Предложих му да остане, но.. "не си умряла, че да празнувам сам, не съм умрял, че да посрещаш нова година сама".
Мезета,чипс и алкохол ще сложа на масата и толкова.

Желая на всички вас весело посрещане и нека за вас и любимите ви хора има здраве, обич, трепети, мечти, вдъхновение, пътувания, радост и усмивки

# 2 136
Аз наредих погачата за второ втасване. Мариетка като теб я правя на кифлички, че най ни харесва с повече масло между разточените топки.
Скрит текст:
Девата се навря в старата си спалня да си разчиства гардероба. Като преди това отмъкна половината тиквеник. Искам да си легна, но имам поне час докато приключа със задачките.
Аз съм лесна с диетите защото основно ям меса и зеленчуци. Обожавам пица и всичко от брашно, но мога и без такава храна. Само с шоколада е трудно, но черния спасява ситуацията.
Папурче, прав е ТМ.
Мими от теб искам снимка, моля 🙏

# 2 137
Мими, коя дълга рокля? Как съм пропуснала да я видя?

Днес вкъщи по дънки се размотавам, а ММ като изтърси "А, какво е това клинче? Ново ли е?" и щях да припадна 🤣

Питка няма да правя, но ще разточа баница след малко.

Папурче, прав е ТМ. Вие сте заедно.
Да се оправяш!

Магни, като се изпече ще е красота 😍

Весело посрещане на Новата година!

Като изпека баницата се оправям, обличам новата рокля, грим, парфюм, червени обувки и така. Само живи и здрави 🍀

# 2 138
  • София
Еййй,днес успях да се включа и през деня.
Налайквала съм ви и отново ви желая весело посрещане на празника!Пожеланията догодина .
Чантата Coccinelle отдавна попадна в полезрението ми,но ми се струва голяма.И се въздържам.
Мими пиши ме в групата на правописната полиция!Правят ми впечатление правописните грешки,не че аз самата не греша понякога.
Да попитам за полата отговарят ли си номерата?Евентуално кой номер си поръчала?
След малко ще правя баница и толкова.Дружно сме решили,че не искаме да преяждаме.Дали?!?

# 2 139
Али поръчах 38, аз почти от всичко нося този номер...сега съм безобразно дебела и ще стигна 40 ако продължавам..38 са ми бая опънатички, но да се надяваме, че ще сваля 1-2 кг. Wink
Ал, оназ шарения с джобовете...ресторантът не предполага много лъскаво облекло, смешно ще е! Но чакам да видя теб! 😍 Ти ще си за Риц. Исках да отида поне на фризьор да ми направи по едри вълни...ама карай догодина. Щях да каталясам. Събирам багажа за Гърция, взимам и рокли и се надявам на бузуки вечер!

# 2 140
  • Русе
Наминавам да пожелая на всички весело посрещане на Нова година!
Аз съм на Върнячка баня в Сърбия.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 13:23 от *sve*

# 2 141
Направих 6 кошници гьоза с месо и скариди, сложих да се пече баницата с късмети за закуска утре и сега почивам. Ще съм гостенка и приключих с готвенето.

# 2 142
  • София
Копче, не са ли ти дълги тези дънки? Ти беше полазвала и едни подобни от Манго или Зара май?
Няма как да вървя и да си застъпвам крачолите…
Мариета, нямам и не съм купувала такива дънки. Показвам ги на вас само. Сториха ми се интересни и знам, че имат почитатели тук, като модел. Blush

Аса, хубав сет си си спретнала. Но за домашно парти - с тия ботуши, аз бих завряла. Пробвай да пъхнеш жилетката в полата, като блуза, сложи и коланче. 
Ще слагам токчета и аз довечера. Няма да се дам! Sunglasses

Магни, погачата ти е за списание! Адмирации!

Весело посрещане на Новата година момичета! Champagne ChampagneChampagneChampagne

Отивам да приготвям маса и да си оправя фасона, най-вече! People Princess

# 2 143
  • София
Това е от вчера.
Още съм по анцуг.

# 2 144
Оф, мъжа ми има нова колона..искал да ме зарадва и къщата гърми вече с музика...така ме изнервя! 👿 Главата ми е надута...

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 17:33 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт