Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 875
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 115
Ани, за теб е шито, честито!!!
При мен Зара мн.странно/ една пратка до последно я туткаха, а тези от намалението за три дни дойдоха.

# 2 116
Стига сте писали РичЪрд! С А е! JoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye
И не забравяйте за сАрмите!!!!!
Сармите са друго, тук може да се интерпретира името на български. Коригирам обаче, госпожо🤣😂
Шегувам се, да не се обиди някой сега.Kissing Heart Пиключвам годината без нито един документ на бюрото, всичко успях! Ударник!!!
Аниииии, палтото, ах палтото! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 2 117
  • София
Копче, тези джапанки Crocs не са за теб. Първо номерата им са уголемени и обхващат два размера и второ са много широки. Не са за тесен крак. Имам ги същите.
Скрит текст:
Shop Sector ми подшушнаха да ги поръчам от тях! Simple Smile
Късно е вече! Поръчах ги сега от там за няма 40лв. Щерката получи такива подарък от приятелките за РД и по тях се меря. Мекички са, а и ще стават за колело! Laughing

Анииии, това палто за теб е правено! Искай си хонорар за презентацията му от Манго! Hug

И едни хубави дънки да покажа тука. Сега ми излезе нотификация по мейла:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1260836001.html?bid=4b4d0d … xNDA5NjY4OA%3D%3D
Не съм ги поръчала, показвам само.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 17:39 от kopche

# 2 118
Палтото е уау, но все така смятам, че Ани прави моделите, не те нея. Чак ми се прииска да си поръчам още едно. Ставам да завивам сАрми. Че нали уж направих финасовата равносметка. Да не прецакам баланса в последния ден. Joy

# 2 119
Аз финансова равносметка няма да правя...не ми се ще да ме боли главата точно днес! Joy
Магни, права си сестро, Ани прави дрехите, не те нея!!!! Heart Eyes
Днес с колежката сме с брошки, тя с поло, аз със сако. Посъветвах я да я сложи на яката - стана прекрасно!

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 14:14 от mimi.7299

# 2 120
Ани, за теб си е правено, честито!
Ако Копче не беше споменала как е е рязана баклавата на Ал, нямаше да се върна да гледам детайлите, но се впечатлих на прецизността, браво Ал, като бутикова е.

# 2 121
Ани, този номер ти ляга перфектно ❤️
Честито! Твоето си палто.

Магни да кротува, нали има ново палто 😘
Може да видиш с хубавата чанта в конячено от Манго как ще е. Мисля ще освежи

Върнах се да видя как съм написала Ричард 🤣

# 2 122
Ani, прекрасна си с палтото. Или то на теб, всъщност!
Аха да се загледам палта, но ходя с раница на работа и не си го представям …
Все си казвам да си взема чанта за компа и все се сещам как се криви рамо и боли от носене на чанта с комп..
Копче, не са ли ти дълги тези дънки? Ти беше полазвала и едни подобни от Манго или Зара май?
Няма как да вървя и да си застъпвам крачолите…
Да не говорим, че вчера мерих 2 чифта дънки просто не мога да де понасям как съм калила кг.  И на тренировката вчера направо бях за смях…
Но малко остана - питка и тирамису и до там.
КАК държите на диета…

# 2 123
  • София
За килограми не ми се говори, и при мен рязко дръпнаха. От утре на тази диета

https://www.facebook.com/reel/1834268797383192?locale=bg_BG

Ани, чудна си с палтото Two Hearts

И майонезата ми се пресече. За руската салата

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 16:07 от asa

# 2 124
Grinning нямам желание за диети и никога не съм имала. Обичам да хапвам, преживях няколкото кг в повече, открих и процедурите и се приех с тези няколко кг. Къде мързел, къде умора, с годините като прекаля с тренировките, прекаля разбирайте 3 пъти седмично гребен тренажор и почват да се обаждат всички стари травми от спортните ми години и реших, че няма да си го причинявам, минах на пенсионерски спорт, ходене и 1-2 пъти седмично тренажор. Хапвам си и така ми харесва, вече нямам нито угризения, нито терзания, 5 кг и 3 см на талията няма да ме направят 10 години по-млада, ако ги сваля, но процесът по сваляне ще ми се отрази по-зле, познавам се.
Лошо ще стане, ако нарастват, но ми се струва, че вече май минават тежките години на менопаузата, да не чуе дявола и ще се стабилизира всичко.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 20:33 от zari65

# 2 125
  • Sofia
Аsа, поправима е майонезата , ако не си я хвърлила вече. Слагаш ново яйце и бавно изливаш пресечената смес (вместо олио) докато разбиваш.

# 2 126
Ани, много е хубаво това палто, идеално ти застава! Heart Eyes
Цветът му ми е от любимите - помня, че имаш бял панталон и идеи от мен за още варианти за съчетаване на палтото - моя любима цветова комбинация кафе/мляко - като бялото може да варира във всякакви разновидности, кафявото също:

Скрит текст:

Включвам се скромно в кулинарния маратон с една рецепта за бърза и вкусна /според моя вкус/ млечна майонеза:
Скрит текст:
1 ч. ч. прясно мляко, 2 ч. ч. слънчогледово олио
капки лимон на вкус, сол на вкус 1/2 к.л. примерно, по желание скилидка чесън, стръкчета копър ...
Разбива се с пасатор до сгъстяване. Време за приготвяне около 5 мин. Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 16:28 от Sweta

# 2 127
  • София
Да, чакам я сега да се раздели в хладилника и пак ще я бръмна с пасатора. Четох , че и с малко прясно мляко се поправя. Аз я правя с варено яйце.

# 2 128
  • Сливен
И аз на работа до пет... На спокойствие ще си свърша някои неща. Мими, не мога да се похваля обаче че всичко ще приключа Confused.
Ани, палтото ти стои прекрасно, но ти си просто чудесна.
Гледах, гледах дрехи и накрая купих... храна за папагал Joy/имам си едно такова/.
Ал, впечатлена съм от баклавата, сега се чудя кой модел да си запазя /ако може/.
Обаче от шести се връщам към разумното хранене, може да си ги направя за награда ... към март.
На всички отново - весел празник!

# 2 129
ТИННА, няма да се предаваме, и аз още имам "забавления" с дежурния телефон...няма ли най после да се приберат тия хора да готвят! 🤣
G&B и твоята баклава прекрасна! 😋
Света, чудни съчетания с бяло, абе това е благодатен цвят!

Общи условия

Активация на акаунт