Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 877
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 100
Добро утро!
Али, полата е от INDIGO! Бързо, лесно и акуратно връщане имат!
Ал, ти си фурия, а баклавата ти цяла нощ ми е пред очите.
Хремата за сега е стабилизирана, не е правилно, но почнах кортикостероид в носа. И ударих един аферин и той май е с антихистаминово, защото бързо ме унесе и заспах!
Аз се стягам за тръстиката, още не съм избрала рокля и палто?
И на мен ми се гледа нов театър, този на Аса със Здрава Каменова. Много е слаба програмата при нас този сезон, въртят миналогодишните, но аз съм ги гледала. Така е провинция...! Wink
Дано поне днес няма толкова работа...!

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 10:49 от mimi.7299

# 2 101
  • Бургас/Пз
Инфлуенсната от Ал, днес пуловер с якичка. Цветът на ризата е ментово зелено, но на снимката не личи.

Днес сме до обяд и следобяд ще довърша тортата, ще направя един тиквеник и една салата с моркови, цвекло и ябълка и отиваме в наши приятели. Вярвам, че всички ни очаква една весела новогодишна нощ 🥰

Дъщеря ми снощи благополучно кацнаха в Лондон. Имаше проблем с излитането от Люксембург и малко бях на тръни , но всичко приключи по най-добрия начин.

Момичета, не знам дали сред вас има фенове на свещите, но понеже аз съм пристрастена към тях, ви споделям една много готина млада дама от София, която прави невероятни свещи. Стават и за масаж.  Ръцете ми след тях са страхотни.
https://scandles.bg/product-category/aromatni-sveshti-scented-candles/
А това са профилите й във ФБ и ИГ. Изключително отношение към клиента. При поръчка в петък вечерта в 21ч , вчера свещите бяха при мен Simple Smile
https://www.facebook.com/scandlesbg
https://www.instagram.com/scandlesbg?igsh=MXl5M2lwOXU1dHo0

Всички аромати са страхотни, но Амбъра е просто невероятен.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 18:13 от ani_d

# 2 102
Ани, пуловерът е чудесен, обичам бяла якичка, многооооо! Виж Махито какво имат към него!

На нас не са казали до обяд! 😭

Поръчах си светъл беж чанта на Фукла. Моделът лодка от лятото. Колебаех се за светло синя...но вие ми повлиявате вече да не ходя като папагал!
Харесах и тази!

# 2 103
  • София
Баклавата изстива, след няколо часа ще я залея

Аууу, много красиво разрязване! Като снежинка е станала! Това ще го упражнявам по нататък! Съвършена изглежда! Heart Eyes

Аса, докато не се покажат тука, покупките са верни, колкото ....слуховете! Smile

Магни, залагам на визията ти с панталона! Нов ти е, актуален е и ще ги изненадаш, защото са те виждали с поли вече. Kissing Face

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 09:45 от kopche

# 2 104
Ани, чуден тоалет! Цветът на пуловера е едно бижу!
Останаха ми очите в полата на Мими.
Магни с палтото е еталон за елегантност!
Сетих се, че назад бях видяла страхотно Наде и ДХЗ.
Ал ми скри шапката с организация и продуктивност. Респект!

Днес ще правя естонски крингъл за първи път в живота, и имам сценична треска, защото не мога да работя с мая. Срам-не срам, това е положението. Ще правя една доза за проба, после следваща. Laughing
Защо на 31.12. да пита човек? Защото няма време иначе. Никога.

Пристигнаха ми още книжки вчера, доволна съм.

Не ми се гизди, нито купуват дрехи, нито мога да понеса хора около себе си. Само най-близките.
От вчерашната разходка:

Скрит текст:
Тежко болна майка имам.
Но пък ми действа добре да чета в темата, и ще навестявам по-често. Sparkling Heart

Весело посрещане на Новата година, момичета! Champagne Party Time Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 09:51 от Dez

# 2 105
Аз пробвах другото навиване, показано от Ал, но в мини тавичка за пай. Твърде много калории в рамките на седмица.

Скрит текст:

Ани, чудна си. Аз поръчах две фалшиви яки от Амазон за подобни визии, но без няколко пласта дрехи, че хич не понасям.

Дез, 😘😘😘

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 09:55 от G&B

# 2 106
  • София
Мими, ти друга работа нямаше ли, че показа тая чанта сега! Само тя ми е пред очите вече! Това са моите цветове! Nerd Пфу, отивам да я търся сега!

Поръчах тази сутрин вълненият панталон от Масимо във великолепният цвят -НОРКА. Satisfied Сложих и на него бяла риза -за безплатна доставка.

Гледам ФД. Набелязах си джапанки- казах ви, че ми трябват! Набелязах покрай тях и бански и ...бяла риза (защо!?) и дънки....
Скрит текст:

Отивам на фитнес днес в обедната. Хоум офис съм, поне. После ще пускам парочистачка. Щерката е отговорник по тирамисуто. Аз -по подредба и украса. С вечерята, салатите и новогодишното гърне -ММ. Nerd

Чакаме гости довечера -децата ще са с нас и ...нашият приятел пътешественик (той е ергенче и пътуваме заедно по далечни дестинации), който ще ни запознае най-накрая с ...новата си приятелка. Не съм я виждала никога до сега!
Попитала, обаче, дали може да си носи.. обувки на токчета, за да се преобуе у нас.......Хахха! Така ми се пада! Smiley

# 2 107
Добро утро в последния ден на отиващата си година, момичета! Да са ви по-малко грижите през следващата, да се радвате на сполучливи покупки, бъдете все така красиви, мили и темата ни да е все така приятно място за споделяне и занапред. Такива виртуозни изпълнения в кухнята не мога да постигна. Тази година фокуса ми беше изместен в друга посока и залагах на традиционни вкусни ястия. Финансовата ми равносметка бива, не съжалявам за нито един похарчен цент, вие сте истинско вдъхновение да не се оставям на течението на годините. Цели 4 нови чанти имам, такова нещо не ми се беше случвало до сега. Joy

# 2 108
Dez, давай да помагам с маята 🙂
Скрит текст:
с няколко думи - помещението да е топло, пресяваш брашното, правиш кладенче в средата, слагаш маята и захарта и сипваш приятно топлото мляко. Като бухне маята тогава слагаш жълтъка и маслото, омесваш го хубаво и го покриваш с намаслено фолио. Като стане двойно разстилаш, слагаш плънката, завиваш го и като видиш че тръгва да се вдига лекичко, пускаш фурната, за да не превтаса.

Ето вчерашните хлебчета с масло и мляко

За мама, разбирам те 🫤

Чантата на Кочинеле е чуден цвят.

Ани, много хубава си така 🙂

Аз днес не работя. Пия кафе, мотая се, чух се с колегите, пожелахме си весело посрещане.
Чакам децата, за да поднеса спешъл тортата за РД на старозагарския Ричард Гиър 😃

Копче, аз ката снежинка и житни класове ги виждам (с тази идея я режа така)

# 2 109
  • Sofia
Явно още спя - имаме старозагорски Ричард Гиър и не съм разбрала ? 😁

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 10:54 от Vesana

# 2 110
Стига сте писали РичЪрд! С А е! JoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye
И не забравяйте за сАрмите!!!!!

# 2 111
  • Бургас/Пз
Докато от Зара ни вест, ни кост, палтото от Манго пристигна 😂
Заспа ми. Яката може да се носи по няколко начина. Супер много съм доволна. Ал, Дх3, благодаря за подкрепата Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 18:13 от ani_d

# 2 112
Весело посрещане на новата година, момичета! Да е такава, каквато я искате и да ви изненадва само с положителни емоции!
Няма да си правя равносметка, но годината, в която навърших 50 ще я запомня само с хубави неща! Успях и да изпълня плана си за 50 посетени места, така че някой ден ще седна да си направя колаж/календар с любими снимки от всеки месец и повечето места! Една такава.
Обичайте и бъдете обичани!

# 2 113
  • Sofia
Стига сте писали РичЪрд! С А е! JoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye
И не забравяйте за сАрмите!!!!!
Сармите са друго, тук може да се интерпретира името на български. Коригирам обаче, госпожо🤣😂

# 2 114
Копче, тези джапанки Crocs не са за теб. Първо номерата им са уголемени и обхващат два размера и второ са много широки. Не са за тесен крак. Имам ги същите.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт