Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 853
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 30
Нова година, на различно място по света 99% , гледам да е на топло😉. Никой не си пада по студа в нас, ние сме слънцеяди. Дрехи според където се случи, били сме и с много официални и по бански с червена шапка със звънче, като на Дядо Коледа.🤣
Важното е да сме здрави, останалото е пожелание.

# 31
И аз съм записала преди няколко седмици час за фризьор за предколедно разкрасяване.
Часове вече няма.

# 32
Аз се чудя защо никой не пише нищо.., ама като мина половин ден без известия и се поусъмних Simple Smile Благодаря за новата тема!

За НГ нямам никакви традиции и ритуали, откакто имам куче не го обичам този празник заради фойерверките, нямате представа какъв кошмар е всяка НГ, когато започнат гърмежите.

Тоалети за НГ нямам, но с мъка установих, че едни дънки на МД (36) вече не ми стават, ама никакъв шанс да бъда на диета. По-скоро не мога да си обясня как съм ги купила такива Simple Smile Равносметки и аз не правя - остарявам и искам само здраве и щастие - за всички!

# 33
На Марджи роклята е страхотна и се надявам да я покаже как ѝ стои, защото по тази рокля въздишам от бая време, след като Мими нещо показа в сайта.
Купихме подарък за големия ми син- нов телефон.Сега остава малкият.Чакам го да реши какво иска за Коледа.ММ си е харесал също.Аз ще си отделя сума за разкрасяване Simple Smile.

# 34
Благодаря за темата. 🤗

Нова година по традиция посрещам в заведение, с чаша шампанско в ръка…

И аз така! Като продължавам с шампанското до сутринта. 😊. Също така гледам с кеш в портфейла, както и с нова дреха или минимум бельо. Последните години все се случва и с червено червило да съм

Но пък продължавам да си поставям неща/цели/задачи, които искам да станат през Новата година...Най-важното разбира се е да сме здрави....

Отпреди няколко години изместих този ритуал няколко месеца по- рано. Така към НГ вече съм “в потока”, както се казва. 🙃
Разбира се, здравето е най- важното, без него сме за никъде!!! 🍀

Макадамия, и мои любими чанти си остават Либескинд Берлин. По чудо последния месец геройски удържах на всичките им оферти.

# 35
  • Ямбол
Нямаме планове за Нова Година, нямам намислен тоалет, прическа и маникюр още по-малко.
Гледам да си нацелувам и напрегръщам любимите хора, да ми е весело и хубаво, нищо друго.

Благгодаря за темата!

# 36
Вече не си поставям никакви цели, не ме вълнува нищо друго освен аз и близките ми да са добре, здрави и ЖИВИ, защото последната година ми доказа, че това е най важното! Flushed

# 37
Цели?
Здраве!
Всичко друго е добавка. Кой както я разбира.

# 38
  • тук-там
Благодаря за темата!
И моите цели са здраве и спокойствие!

# 39
Семейната ни традиция беше да посрещаме НГ по бански на някой тропически плаж, но откакто синковеца замина да учи извън Бг това се промени - вече като си дойде за няколко седмици ваканция не му се пътува отново надалеч, иска да е с приятели, ние съответно няма как да заминем сами без него … та новата традиция е по домашно някъде (не ми харесва лудницата по хотели и ресторанти).

Цели не обичам да си поставям, защото всички знаем какво се случва с новогодишните цели 😅
Просто благодаря за това което е било и за това, което тепърва предстои.

За срещата разбрах код бордо, цели 2 рокли имам такива, повече от готова съм ☺

# 40
  • София
Много хубави са момичетата, които видях.
Моят маникюр е в едно шашаво синьо-зелено и синът ми много го одобри, защото отдавна ме крънка за такъв, който приличал на не знам си кои китари. Но за празниците ще е друг, де.
Не знам какво да сложа на коледното парти, което ще е в бар и ще има много танци. Върти ми се из ума да изгърмя с някакви къси панталони с пайети и плътен чорапогащник, ама да видя на какъв акъл ще съм.

Поръчани вече
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 18:47 от Harpalike

# 41
  • София
Благодаря за новата тема! Kiss

Кошмарен ден имах вчера! Много тъпо ми се разви деня, баш на РД на ММ!
Както и да е! Пепел му турям! Rolling Eyes

Дойде ми якенцето на МК от Беста днес! Супер е!
Мими, да не се притесняваш - комплекта на ЕЛ взех днес от Спиди и си е съвсем в срок на годност. Юли 2024 е по кода. Simple Smile
Скрит текст:
Това ми е якето- сложих и линк в снимката

# 42
Така..последно за срещата на 16.12
Ако някой иска да идва, да казва сега, защото местата в заведенията са ограничени и нямаме опция за това, което сме избрали.Ако някой се чуди, да се включва сега,  в последния момент няма как заради възможността на заведението, което сме резервирали.

# 43
Harpa, ще ти стоят.
И това като видях, на мига за теб се сетих
Скрит текст:

Копче, честито яке. Шарката е 🐆

# 44
  • Burgas, Bulgaria
Мили, момичета, добър вечер и УЖАС, свършили са ми лайкчетата и не мога да лайквам или е бъг в системата, много ми хареса всичко и всички, които видях, Деси и Теди са прекрасни! Аз за Нова година ритуали не спазвам, единственото за което се моля е здраве за мен и за всички хора по света! Ще се снимам, когато се накипря и ще ви се покажа, обещавам. Мими, Ани, Съни, ние от Бургас ще се съберем ли, ако е така, очаквам с нетърпение. Желая на всички тук една прекрасна и споделена вечер! Heart Heart Heart
Теди, червилото е това: https://www.notino.bg/maybelline/super-stay-matte-ink-dlgotrajno … rvilo/p-15789462/        - цвят 118 Dancer  Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 19:35 от kolevaangela

Общи условия

Активация на акаунт