Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 857
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Али се разписа първа,защото по една случайност отвори старата тема в този момент.
Добре,ако има среща и е с код червено /не знам откъде излезе това инфо,някой спомена май/,мога ли да съм с червен маникюр?
Много ми хареса този на ДХ3 и се чудя дали да не си открадна идеята?И червилото е чудно,но червено такова не нося.

# 16
Код червено / бордо се спомена някъде назад като код за празничната ни сбирка.

Аз чанта и блуза имам в такъв цвят и така мисля да се докарам.

# 17
Да, код червено е.😀Кой както го възприема, нека е забавно и Коледно.Аз ще съм с дресс в кода. 😀

# 18
tedysworld, много красив изглежда този гащеризон!
Обаче, защо не пишат състав на платовете тези хора? "тежко падаща италианска материя с лека еластичност" не ми е достатъчна информация... Или аз нещо не откривам по - точно описание?
Ali97- може Simple Smile. И нищо червено да нямаш, няма да бъдеш върната .  Нищо задължително няма, просто е забавно, когато се обяви някаква тема/цвят индивидуалните интерпретации, в зависимост от цветотип, темперамент и т.н.
Нямам особени ритуали за Нова година. Ново червено бельо ми харесва. Чувала съм, че в
Турция дори има  практика да оставят някакви червени комплекти по стаите за неподготвените туристи Simple Smile.

# 19
  • София
Минавам да се похваля с диорската лимитка, коледен подарък от Анджи! Заспа ми цвета, много добре го усещам на устните. Снимка няма, не излиза както трябва на селфи. Евентуално на срещата ще ме видите. Щастлива съм!

# 20
Юхууу, изписали сте света. Аз се гърча тук, после ще коментирам.
Али, чантата е от Бест Сикрет! Не съм я поръчала...!

# 21
Ето това е Simple Smile, Пепси добре го каза
  Нищо задължително няма, просто е забавно, когато се обяви някаква тема/цвят индивидуалните интерпретации, в зависимост от цветотип, темперамент и т.н.

а  "тежко падаща италианска материя с лека еластичност" означава полиестер, така ги пишат и "Вивел" материите

Клеми, честита!
Сега и ти ще бляскаш

# 22
Може и вискоза с еластан да е тежко падаща и еластична Thinking

# 23
Посрещам новата година с червено бельо и пари в портмонето. Други традиции нямам.
Благодаря за темата!
Клеми, колко му трябва на човек, за да му е усмихнат денят. Все така да си щастлива!

# 24
Аз нямам ноовгодишни традиции, ако не се брои, че предпочитам на ресторант да я посрещна.

Цитат
За какво се пие ниацинамид?
Макадамия, не помна за какво вземах В3 - нещо за красота беше, с каквато цел се ползва и за мазане. Моят организъм както писах, бързо се повлиява от кремове, козметика ..., важи и за добавките.
Повлиява се обаче и двете посоки - както в посока нехаресване, не приемане, така и в посока харесване, приемане ...Т.е. ако нещо е хубаво за мен също проличава бързо, от този В3 не видях някаква полза и го спрях. Вземам достатъчно други добавки.

Цитат
Обаче, защо не пишат състав на платовете тези хора? "тежко падаща италианска материя с лека еластичност" не ми е достатъчна информация... Или аз нещо не откривам по - точно описание?
Напълно съгласна с Пепси, що за тъпо описание е това. По закон са длъжни да опишат състава.
Така описано най вероятно е полиестер, както е писала Ал, ако беше вискоза щяха да я споменат непременно.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 19:51 от Sweta

# 25
99.9 съм че е полиестер материята

Права е Света, като е вискоза / коприна / лен го пишат задължително

E.More са пуснали рокля на звездички, връща ме в детството модела
тука си пише състава
Скрит текст:

# 26
Благодаря, Ал за новата тема. Ех последна ще е за тази година. Изтърколи се и тя.
Аз също правя огромни количества руска салата и един огромен гювеч с меса. Обичам да готвя по празници. Задължително банковата ми сметка да е на плюс от предходната година и с червени свещи на масата.
Теди, моето червило на Мейбълин е номер 90. Цветът е като любимият лак върху ноктите на Мими. Уви заради осветлението в магазина не е никак точен на снимката
Скрит текст:
На новата работа все още ходя само по няколко часа след сегашната и не всеки ден. За сега е супер. Но реално ще имам поглед след септември 2025. Като мине лудницата по зареждане с учебници и материали за следващата учебна година.

# 27
  • София
ДХЗ много ми харесваш с тези светли цветове.
Като дойде гащеризона ще видя каква е материята момичета, дано се харесам.
Една бърза, кофти снимка от днес преди пилатеса и след детската кухня:

# 28
ООООО, Теди и ти и Десито страхотни. Направо ми се приидва на събирането в София, нищо, че освен червен лак и чанти нямам нищо друго в червено.
Нова година по традиция посрещам в заведение, с чаша шампанско в ръка и с рокля, която ми е станала за текущата година! Joy
Днес отивам на маникюр, ще има още един на 21.12 - вече съм записала час! Цветът - традиционното класическо червено с глитери! Flushed
Едит: Забравих да напиша, че гащеризона и роклята на Марджи много ми харесват. Аз ще трябва да се насиля да намеря още една рокля, иначе не ми се гледат поли, ботуши, дрехи, спидита мидита и пр. Мечтая да си легна на дивана с розови плюшени чорапи и книга в ръка! Blush

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 14:38 от mimi.7299

# 29
Да се запиша в новата тема и аз...
Нямам традиции и ритуали, свързани с посрещането на Новата година ...Даже и равносметка вече не правя през последните години...Но пък продължавам да си поставям неща/цели/задачи, които искам да станат през Новата година...Най-важното разбира се е да сме здрави....
Май ще ходя само на едно коледно парти и ще карам с една от наличните рокли...

Общи условия

Активация на акаунт