Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 089
  • 422
  •   1
Отговори
# 105
Ако има вече туристи на място, интересува ме дали има някаква организация за предаване на мачовете от Европейското?

# 106
Кажи, че вече има и сладолед на плажа и ще е супер ?
[/quote]
При това изобилно хранене по всяко време на денонощието, остава и сладолед на плажа да има и ще се търкаляме  Innocent

# 107
При това изобилно хранене по всяко време на денонощието, остава и сладолед на плажа да има и ще се търкаляме  Innocent
[/quote]
Значи отново няма.

# 108
Как е програмата на аниматорите вечер и през деня? Нещо ново?

# 109
Здравейте, нашата почивка ще е в средата на юли в Обзор, но тъй като децата ми са малки (5,5 и 2,5 г.) ми се иска да направим второ море за 4-5 дни през септември и поглеждам към офертите за Дюни. Бихте ли споделили опит, струва ли си, подходящо ли е точно преди затваряне (да кажем, между 10/09 и 15/09), дали все още става за плаж, как е храната. Анимацията не ме интересува особено.

# 110
Здравейте, нашата почивка ще е в средата на юли в Обзор, но тъй като децата ми са малки (5,5 и 2,5 г.) ми се иска да направим второ море за 4-5 дни през септември и поглеждам към офертите за Дюни. Бихте ли споделили опит, струва ли си, подходящо ли е точно преди затваряне (да кажем, между 10/09 и 15/09), дали все още става за плаж, как е храната. Анимацията не ме интересува особено.
На късмет си е. Една година умряхме от студ в началото на септември, а се оправи към осми, когато вече си тръгвахме. Друга година пък духаше много неприятен вятър цялата седмица. Иначе и аз не харесвам пиковите сезони на море и специално там.

# 111
Значи отново няма.
[/quote]
Аааа, тук имате работа вие...не Дюни!
Например върху това, защо се вторачвате в което няма, а не обратното Innocent

# 112
Значи отново няма.
Аааа, тук имате работа вие...не Дюни!
Например върху това, защо се вторачвате в което няма, а не обратното Innocent
[/quote]
Мислех да не отговарям, но не се сдържах. Ако вие се тъпчите , аз не и семейството ми не. Но за две малки деца сладоледа е ключово удоволствие и срещу 5000 лв ми се иска да го има навсякъде и целодневно и затова питам.....

# 113
Мислех да не отговарям, но не се сдържах. Ако вие се тъпчите , аз не и семейството ми не. Но за две малки деца сладоледа е ключово удоволствие и срещу 5000 лв ми се иска да го има навсякъде и целодневно и затова питам.....
[/quote]

И аз мислих да не Ви отговарям, но не се сдържах!
Разбирам, че ключовото удоволствие на децата ви, е сладоледът на плажа. Но можехте да го кажете, без да отправяте нападки към мен и семейството ми. Така или иначе, не знаете нищо за нашите навици!
Бъдете благодарна, че отделих от времето си, за да споделя тук актуалното! Нали това е целта на тази тема...

# 114
В момента сме в Дюни, в хотел Белвил. Нищо не се е променило или подобрило! Плюса е, че от 30.06 народа намалява и е спокойно. В бара на Белвил вечер бирените ядки са платени, което е нововъведение. Тази година ( от последните три) салатите са ок! Базата е още по- зле и като всяка година все се каня да не повторя срещу 4500 с две деца пад 8 г.,...
Изобщо не разбрах къде е тази денонощна храна, с която ще преяждам и не заслужавам сладолед по цял ден ?! До момента моето семейство яде салати, спагети и пица (децата) . Скарата е наденици, кебапчета и кюфтета....

# 115
Много ме е яд, че съсипват за мен най-добрия черноморски курорт! Последно бях там 2022г. и прецених, че за тази цена не получавам  качествена услуга.
За мен храната е важна, на годишната си почивка не искам да ям боклуци или еднообразие както на други АИ. Последно като бяхме, нямаше нищо прилично вегетарианско. Аз не съм вегатарианец, но в жегите и като ям два - три дни месо, вече ми се иска нещо постничко. Еми, няма нищо свястно, задоволяваш се с гарнитурите. За храната всеки "стар" фен на Дюни ще ме разбере.
Имах забележки и по отношение на чистота на общите части.
Продължавам да следя темата само с надеждата, че нещата ще се подобрят. Много ми липсват старите Дюни!

# 116
Много ме е яд, че съсипват за мен най-добрия черноморски курорт! Последно бях там 2022г. и прецених, че за тази цена не получавам  качествена услуга.
За мен храната е важна, на годишната си почивка не искам да ям боклуци или еднообразие както на други АИ. Последно като бяхме, нямаше нищо прилично вегетарианско. Аз не съм вегатарианец, но в жегите и като ям два - три дни месо, вече ми се иска нещо постничко. Еми, няма нищо свястно, задоволяваш се с гарнитурите. За храната всеки "стар" фен на Дюни ще ме разбере.
Имах забележки и по отношение на чистота на общите части.
Продължавам да следя темата само с надеждата, че нещата ще се подобрят. Много ми липсват старите Дюни!

А какво да кажем заклетите вегетарианци, които ежедневно се задоволяват с "гарнитурата" по тия ол-инклузиви.. Laughing Laughing

# 117
Добър ден, ние сме с детето август на Дюни. Миналата година Пеликан беше затворен и ни преместиха в Марина Бийч, тази година взехме стая директно там, защото много ни хареса. При снимките ни казаха, че когато Пеликан е отворен, става много пълно. Има ли актуално летуващи там? Отворен ли е Пеликан тази година и много ли е претъпкано? Как е морето?

# 118
Добър ден, ние сме с детето август на Дюни. Миналата година Пеликан беше затворен и ни преместиха в Марина Бийч, тази година взехме стая директно там, защото много ни хареса. При снимките ни казаха, че когато Пеликан е отворен, става много пълно. Има ли актуално летуващи там? Отворен ли е Пеликан тази година и много ли е претъпкано? Как е морето?
Тази година почивахме в края на м.юни,както и в последните години-толкова малко хора в комплекса досега не сме виждали по това време.Предполагам,че в топ сезона ще има доста повече.Пеликан беше отворил.

# 119
И ние имаме резервация за Пеликан - от агенцията потвърдиха,че е отворен.
За първи път ще сме в курорта. Може ли да ме ориентирате - има ли изхранване и напитки директно на плажа, които влизат в ол инклузива?

Общи условия

Активация на акаунт