Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 405
  • 424
  •   3
Отговори
# 180
  • София
Тази година си е по-празен ресторанта. На гала вечерята даже останаха парчета торта, а винаги са свършвали за отрицателно време. Сега може и да се е понапълнил, но пак казвам аз толкова празен не съм го виждала. Даже крилото не са го отворили.

# 181
Тази година си е по-празен ресторанта. На гала вечерята даже останаха парчета торта, а винаги са свършвали за отрицателно време. Сега може и да се е понапълнил, но пак казвам аз толкова празен не съм го виждала. Даже крилото не са го отворили.

Благодаря! Аз също реших,че не е пълен комплекса щом пускат отстъпки за висок сезон.
Гала вечерята в събота ли я правят? Забравила съм…

# 182
Coriander, това е сигурно за МРП. Той винаги е по-балансиран във всяка отношение. Макар, че една година си беше напрано фул, но това беше в ерата на тълпите с румънци.

Аз тази година не съм видяла празен ресторанта на МРБ, както и всяка година до момента. Никога не съм виждала празни ресторанти.
Само празен комплекс в първата година с корона вирус.

Anelia20, да, в събота е. Има факли и сладоледена торта, печено месо и разни други български традиционни нещица. Не знам какво да те посъветнам, защото всеки хотел си има свое очарование.

# 183
  • София

Благодаря! Аз също реших,че не е пълен комплекса щом пускат отстъпки за висок сезон.
Гала вечерята в събота ли я правят? Забравила съм…

Събота е.
.skip.id.  За МРП, да. Не е празен, но в сравнение с други години има значително по-малко хора. За другите ресторанти не мога да кажа, не ги посещаваме. Но определено има много малко румънци, което пак казвам за мен е супер плюс Smile

# 184
  • here and now
В Пеликан отсядам, само ако няма места другаде. Но аз съм си мързелива и не ми се върви пеш до плажа.

# 185
До плажа не е толкова далече Пеликан - като се мине през тунела на подлеза, обаче идва много отдалечен от амфитеатъра и от аквапарка (за когото тези атракции са от интерес).

# 186
Благодаря на всички за съветите. Резервирахме в Марина Роял Палас с надеждата,че няма да е голяма лудница в ресторанта, пък да видим.

# 187
И нашата почивка в Дюни свърши Sad
Посещаваме комплекса от 2011г. и мога да кажа, че нещата вървят с всяка година надолу. Но все още си остава любимо наше място, поне за сега Simple Smile Тази година храната е доста по еднообразна, но винаги има какво да хапнеш, гладен няма да останеш. Асортимента е доста по беден, няма ги вафлените кофички да си напълниш сладко или шоколад, шоколада тази година е пакетиран, а не наливен. Което мисля, че е по добре, като се има предвид, колко излишък оставаше по чиниите. Плодове има доста, за всеки вкус. Сладоледа си е супер, детето се радваше най много на него. Морето тази година е кристално чисто, за разлика от миналата, когато беше като блато от водорасли и не влизахме. Но когато си с деца, те най много се радват на басейните и Аквапарка. Вчера беше пяна партито на плажа, но на детето не му хареса. Въпрос на вкус Simple Smile върна се отново на басейните на Марината. До обяд на плажа, а следобяд на басейните и Аквапарка. Важното е, че детето е най щастливо от почивката и не искаше да си тръгваме. За момента това е нашето място за семейна почивка Simple Smile Има забележки, но са поносими. Приятна почивка на който тепърва му предстои!

# 188
Явно са махнали купите с течен шоколад, при нас си имаше насипен. Но се радвам, че ги няма малките вафлени чашки, напълно излишни са според мен.
И храна разнообразна имаше, почти не съм повтаряла хранене /освен салатите/. Нямаше череши и киви тази година, ако това е проблем. Но имаше понички с шоколад, за първи път ги срещам след сладкишите.
Та критериите за храна са различни, аз и всички от нашата група останахме доволни.

# 189
В МРП има малки вафлени фунийки и насипен шоколад. Ресторантът там засега е спокоен като обстановка.

# 190
  • София
Хвана ме яд, че сме изпуснали пяна партито Laughing Децата се надяваха, ама..късмет
Има вафлени фунийки и купи с течен шоколад в МРП, а на гала вечерята имаше шоколадов фонтан.

# 191
Ясно е, че в МРП има малко повече избор от всичко - разнообразие от риби, десерти, сервиране на напитки, покривки, прибори и т.н. Нали трябва да се оправдае цената му.

Нищо особено не е пяна партито - музика и оръдие с пяна, и танци.

# 192
  • София
Ясно е, че в МРП има малко повече избор от всичко - разнообразие от риби, десерти, сервиране на напитки, покривки, прибори и т.н. Нали трябва да се оправдае цената му.

Нищо особено не е пяна партито - музика и оръдие с пяна, и танци.
Е, децата се радват

# 193
  • София
Здравейте,
Има ли отзиви за Пеликан от тази година?

# 194
Дала съм отзив за Пеликан от престоя ни юли месец  тази година 2-3 страници назад в темата.
Ако нещо друго по -конкретно те интересува - питай.

Общи условия

Активация на акаунт