Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 679
  • 425
  •   1
Отговори
# 225
Ох, Фаталина, айде иди в средата на юли или август да видиш има ли достатъчно шезлонги на басейна и не се ли запазва точно в Марина Сандс. Храната е евтина и посредствена и хич не се отрази добре на семейството ни миналата година, поради което аз лично няма да повторя там, ако и да е сред най-хвалените хотели в темата за ОИ. Не всички могат да почиват извън активен сезон. Не смея да дам шанс на Дюни заради лошите отзиви за база, храна, хигиена. Цените ми се струват високи за такъв компромис.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 13:53 от Melusine

# 226
Ох, Фаталина, айде иди в средата на юли или август да видиш има ли достатъчно шезлонги на басейна и не се ли запазва точно в Марина Сандс. Храната е евтина и посредствена и хич не се отрази добре на семейството ни миналата година, поради което аз лично няма да повторя там, ако и да е сред най-хвалените хотели в темата за ОИ. Не всички могат да почиват извън активен сезон. Не смея да дам шанс на Дюни заради лошите отзиви за база, храна, хигиена. Цените ми се струват високи за такъв компромис.
Точно миналата година бях в средата на юли. Не съм имала проблем с намирането на чадър на плажа. На басейн почти не стъпвам или само понякога в късен следобед.Тази година чадърите са много повече и на двете места. Посредствена храна -  ами добре, щом казваш. Всеки е с различен  вкус. Днес на обяд само сирената са 10 вида, над 10 вида салати, диетична храна, риба, скариди, свинско, пилешко, китайско, спагети и т.н  
Скрит текст:
Снощи на рибната вечер:  филе от акула, лефер, скумрия, цаца, ципура, пъстърва, салата миди, скариди, маринована херинга и сельодка, пастет от риба тон и цяла печена сьомга.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 14:40 от Fatalina

# 227
Първо казваш "Достътачно на брой чадъри и шезлонги и на плажа, и на басейна, за които не се налага да ставаш в ранни зори да ги запазваш", после на басейн не стъпваш, последно? Не знам като всеки има вкус, какъв е тоя зор постоянно да адвокатстваш на тоя хотел, все едно е твой, и постоянно да го рекламираш. При толкова много други полезни неща, които споделяш за нашето море и курорти. Все с едно превъзходство, все едно тая Марина е центърът на вселената.

# 228
Първо казваш "Достътачно на брой чадъри и шезлонги и на плажа, и на басейна, за които не се налага да ставаш в ранни зори да ги запазваш", после на басейн не стъпваш, последно? Не знам като всеки има вкус, какъв е тоя зор постоянно да адвокатстваш на тоя хотел, все едно е твой, и постоянно да го рекламираш. При толкова много други полезни неща, които споделяш за нашето море и курорти. Все с едно превъзходство, все едно тая Марина е центърът на вселената.
Намам намерение да ти обяснявам повече. Може да посетиш Дюни и да разбереш за какво говоря. На мен въднъж ми беше достатъчно, за да не пожелая да се върна повече там. Който разбрал, разбрал. Тръгнах от там, че някакси не ми е ок да плащам само за озеленяване, а да се примирявам със стара база, със съмнителна хигиена и с храна, която не ми е по вкуса.

# 229
С това съм напълно съгласна.

# 230
Щом толкова години посещаваме Дюни с малки паузи за разнообразие на други сходни места, значи намираме доста предимства / винаги налични паркоместа, винаги налични места на плаж/басейн, разнообразни тематични вечери и храна за всеки от компанията от различни възрастови групи, налични кърпи за плаж, ползване на целия коплекс, голям амфитеатър със забавна програма, но малко се изтърка вече и не ме изненадват/, волейбол, аквапарк, фитнес на открито и най-важното - простор, алеи за разходка, красиви градини,  пред негативите /понякога е шумно в ресторантите, може да се наложи да се изчака да се почисти масата, липса на душ в баните, а само вана - поне аз от това се дразня/. Но аз имам някои основни принципи за посещение на българско черноморие и никога нямаме стомашни проблеми и мръсно море.
Основен проблем на Дюни е необучен персонал и леко западаща материална база /поне аз не съм попадала на непреодолими битовизми/.
Сигурно се повтарям, но за мен няма алтернатива в България при равни други условия.

# 231
  • В.Търново
И за да се разхождате в парк сте съгласни да ядете боклуци и в мръсни съдове?! Да спите в продънени легла и да рискувате да получите стомашно-чревни инфекции?! Като ще плащам хич даже не малка цена не значи, че трябва да е само за парково устройство. Има доста прекрасни хотели с чудесно озеленяваме, но и с перфектна база и услуги. Не става само със стара слава и да се вдигат цените, а качеството да е потресаващо. Ето в момента сред какво прекрасно озеленавяне си пия кафето и плажувам на морето, но без да имам горните ужасни екстри.
Скрит текст:
Абсолютно съм съгласна! Нещо такова се случва и с курорта Албена. Лежат на стари ларви.

# 232
В Дюни последния път попаднах на прокиснат таратор. Нямаше и на кого да се оплаче човек. Чакане за маса, невъобразим шум и хаос в ресторанта. Недостатъчно шезлонги на басейна, претъпкан плаж. Оттогава не си давам парите на такива места, качеството е спаднало невъобразимо в годините, за разлика от цените.

# 233
Много ми е тъжно за Дюни!
Шест години подред посещаваме комплекса, понякога и два пъти в годината. И през тези години бях ходеща реклама Simple Smile
Уникално съчетание от море и планина, много добре поддържани паркове, никакво движение от коли / освен тези безшумните от комплекса /, възпитани посетители / без пияни хора, викове... /. Но това, заради което основно ходим там, е забавлението. Къде в града можем да потанцуваме под звездите, и то в нормални часове, без да се лишаваме от съня си?!
Този път почивката ни съвпадна с тиймбилдинг на 800 човека.
За жалост, управлението на комплекса не се погрижи за останалите си посетители!
Всяка вечер в кафето до Аквапарка бяха подредени на големи маси като сватба, гостите от тиймбилдинга. Пълна хегемония! За нас нямаше място или едва намирахме 1-2 стола! Викове, пияни хора, друг тип музика заради тях...
Хигиената...общите тоалетни в Марина бийч, тези до ресторант Ла бриз са като обществените в града!
Посудата...все по-често попадахме на недоизмити. Постелките на столовете...безобразни!
За догодина ще търся друго място. Тъжно ми е за Дюни!

# 234
Привет! Някой знае ли дали се предвиждат някакви ремонти / подобрения зя сезон 2025? Това лято избрахме друга дестинация заради позападналата база. Сега се колебая дали да направя ранна резервация за Турция или да дам отново шанс на Дюни.

# 235
  • София
Проверих в интернет, въпросната Спартакиада на ВиК се провежда всяка година на различно място. Не би трябвало отново да са там през 2025год.

# 236
  • There I was on a July morning
*Elle*, няма гаранция, че следващата година няма да са там. Въпросната спартакиада се провежда всяка година началото-средата на м. септември на на някое от тези 3 места - к.к. Албена, к.к. Св. Св. Константин и Елена и Дюни. Поради факта, че трябва да са налице необходимите спортни съоръжения и терен, за да се проведе. Миналата година беше на Св. Св. Константин и Елена, но предходни години пак е провеждана на Дюни или Албена.
Препоръчвам, ако някой смята да резервира през този период, изрично да попита дали ще се провежда такова събитие конкретно за неговите дати.

# 237
*Elle*, няма гаранция, че следващата година няма да са там. Въпросната спартакиада се провежда всяка година началото-средата на м. септември на на някое от тези 3 места - к.к. Албена, к.к. Св. Св. Константин и Елена и Дюни. Поради факта, че трябва да са налице необходимите спортни съоръжения и терен, за да се проведе. Миналата година беше на Св. Св. Константин и Елена, но предходни години пак е провеждана на Дюни или Албена.
Препоръчвам, ако някой смята да резервира през този период, изрично да попита дали ще се провежда такова събитие конкретно за неговите дати.

А кои са датите на въпросното събитие..?

# 238
  • There I was on a July morning
Всяка година е различно, в началото до средата на м. септември.
За миналата година: "Деветнадесета спартакиада на ВиК
02 септември 2023 - 06 септември 2023, Св. Св. Константин и Елена",
Има спартакиади и на енергетиците:
"Двадесетата работническа спартакиада на енергетиците в България се проведе от 6 до 10 септември в к.к. Албена". - за 2023 г.
"Двадесет и първата национална спартакиада на енергетиците в България се проведе в к. к. Албена между 5 и 9 септември." - за 2024 г.
https://knsb-bg.org/index.php/2024/09/13/nad-600-sportisti-se-vk … zite-v-balgariya/

# 239
Здравейте, тази година бяхме 12 нощи в Марина. Започвам с негативите, които забелязахме тази година:
- изтърбушени матраци, които бяха сменени на същия ден (без дискусии) след жалба на рецепцията
- имаше и чинии и прибори, които не бяха на 100% чисти, но бяха минали през миялна, естествено ме не ги използвахме
- един уикенд беше много пълно в курорта и обедите нямаше място в ресторанта
- мотивацията на момичетата при детската анимация: слаб педагогически подход, няма игри, децата седят на столче и рисуват,
- шоутата не са много по-разчни от миналогодишните,
- имаше дни в които миризмата от канализацията беше много ярко изразена.

Имаше и много позитивни аспекти:

- детето е алергично към ядки, главния готвач беше много внимателен и  отговаряше на всяко запитване за храната. Втора година сме на Дюни и досега нямаме проблеми с стомашни разстройства. Храната е ок, има и вкусни и ни толкова вкусни храни, няма да получат Мишелин, но не сме останали гладни.
- Факта, че има лекар и линейка на разположение. Моят съпруг имаше проблем с ухото, не трябваше да търсим доктори  и аптеки извън комплекса.
- Няма борба за шезлонги нито на плажа, нито на басейните.
- Обширна база със зеленина
- Спокойствие нощем
- Напитките са съвсем наред, не сме консумирали много алкохолни напитки, но не ни е боляла глава
- Аквапарк.

Малката плака за Дюни, като си тръгнахме. Резервирахме вече за догодина 14 нощувки.

Общи условия

Активация на акаунт