Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 618
  • 425
  •   1
Отговори
# 285
15 е пеликан?

# 286
Здравейте от Дюни! За пръв път посещаваме комплекса, затова ще споделя първи впечатления. Красиво е, аквапаркът е чудесен, има удобства за деца, харесва ми и това, че има магазини, откъдето да си купиш нещо забравено. Стаите са малко занемарени. Хигиената със сигурност не е страхотна - имаше няколко дълги косъма във ваната, засъхнали петна по тоалетката, (поне) едната от чашите в стаята е използвана (???), а гардеробът мирише на мухъл. Зад капака на тоалетната имаше някаква отвратителна умряла гад (тип стоножка), затова имам съмнения доколко добре е изчистено и там, макар да беше сложена лента, че уж е дезинфекцирано. Храната е вкусна, но съпругът ми случи на сготвена муха. С изключение на един-двама, персоналът е любезен и отзивчив. Цялостно, на този етап не бих могла да дам някаква крайна оценка, ще изчакам да натрупам още впечатления. 😄

# 287
  • There I was on a July morning
Кики Доки, никак не звучи добре. В кой хотел сте отседнали?

Да, би трябвало да Пеликан.

# 288
Кики Доки, никак не звучи добре. В кой хотел

В Белвил сме. Да, определено съм малко разочарована. Банята направо си е неприятна, честно казано. Олющени/мръсни фуги, няма добра вентилация, над ваната е сложено едно невзрачно перденце като в болнична стая, което, щом дръпнеш, става тъмно, понеже няма луничка точно там, “шампоанът/душ гелът” е подигравка… Опитвам се да не си развалям почивката, но тези неща не е редно да бъдат така, не и за парите, които струва това “удоволствие”. Преди да забременея бяхме в подобен комплекс в Кранево и там не беше много по-различно. Явно това е схемата по нашето черноморие - лъскаво отвън, мизерно по стаите. Догодина май ще е Гърция. 😆

# 289
Кики Доки, има ли много хора в комплекса?  Спокойно ли е в ресторантите и на плажа?

Надявам се прекрасния плаж и външни площи да компенсират разочарованието ви от хотела.

# 290
  • В.Търново
Потресен съм от описанието ви за хигиената. Това е много важна част от почивката. Липса на качествени кадри и лош мениджмънт.

# 291
  • Резерват "Северозапад"
Много ме е яд, че едно от най-прекрасните местенца по българското черноморие са го съсипали така!!!
Едни от най-разкошните ни почивки са били в Дюни - храна, плаж, природа - всичко беше на ниво.
Стаите в Белвил и Холидей вилидж и преди 7-8 години също не бяха особено добри, но останалото го компенсираше.
Язък за съсипаната дестинация!

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 11:12 от Сузане

# 292
Кики Доки, никак не звучи добре. В кой хотел

В Белвил сме. Да, определено съм малко разочарована. Банята направо си е неприятна, честно казано. Олющени/мръсни фуги, няма добра вентилация, над ваната е сложено едно невзрачно перденце като в болнична стая, което, щом дръпнеш, става тъмно, понеже няма луничка точно там, “шампоанът/душ гелът” е подигравка… Опитвам се да не си развалям почивката, но тези неща не е редно да бъдат така, не и за парите, които струва това “удоволствие”. Преди да забременея бяхме в подобен комплекс в Кранево и там не беше много по-различно. Явно това е схемата по нашето черноморие - лъскаво отвън, мизерно по стаите. Догодина май ще е Гърция. 😆
Не, изобщо не е така във всички хотели! Просто в Дюни е така. Писала съм многократно, че ведънж го посетих и то бях в уж най-навиканият Марина Роял Палас и повече никога няма да повторя. Комплексът е останал в миналото и не е помръднал. Само с градини не става. Миналата година моя близка заради внучките си и аквапарка се излъга да посети Холидей Вилидж и още след първата кошмарна нощувка се премести в Рояла, естествяно срещу солидно доплащане, но и там греда и с храната, и с хигиената и с амортизираната база. Има страхотни хотели по Черноморието, но просто трябва да се четат мнения и отзиви. Дюни освен на цени на друго не го докарва.

# 293
Всъщност може ли малко снимки от въпросните външни площи и озеленяване, да видим дали изобщо има нещо хубаво в комплекса..?

# 294
Много се надявам, някак нашите мнения да достигнат до мениджмънта на Дюни!
Шест години подред ходим там, понякога и по 2 пъти - юни и септември.
Тази година за първи път ще пропуснем!
Безобразна беше хигиената миналата година - и в ресторантите, и в хотела, и в общите части.
И храната беше на съвсем друго ниво, с всяка година се влошава.
А природата там е прелестна. Липсата на коли, движещи се в комплекса е прекрасно.
Аниматорите са ТОП! Програми, танци на открито...боли ме!
 Моля, направете нужното, за да се върнем отново при Вас!

# 295
Още миналата година написах тук точно такова негативно мнение за Дюни,  впечатление от 2023 г. Пропуснахме го през 2024 -та и няма да се върнем повече, докато не си достигнат предишното ниво поне. А посещаваме комплекса почти от създаването му. Само с красиви външни площи и анимация не става. Но  като се изказах негативно миналата година,  тук много хора скочиха срещу мен, интересно ми е какво мислят с днешна дата.

# 296
  • В.Търново
Всъщност може ли малко снимки от въпросните външни площи и озеленяване, да видим дали изобщо има нещо хубаво в комплекса..?
На мен ми се иска да видя реални стимки от тоя сезон на стаите вътре. Без вилите, че там е наистина зле положението.

# 297
Другата седмица заминаваме за Марина Бийч и ще донеса и снимки, и отзив. Все се надявам, че не е чак толкова зле положението, но да видим.

# 298
Ден втори. Мъжът ми се поряза на ръждясал болт от зле ремонтиран шезлонг… 🥲

ТК0501, за момента няма много хора, но очаквам уикенда това да се промени. В ресторанта и на плажа днес беше спокойно, макар барманите да продължават да се държат сякаш им развалям почивката, когато си поръчам кафе. Пуфтене, отегчение, а на рецепция не изглеждат прекалено наясно какво се случва в хотела (инак са усмихнати). Спасителите също се бяха събрали на лафче само на единия пост, независимо от жълтия флаг. Да взема и аз да се набутам да ме вземат на работа тук, за да остана за по-дълго на почивка, но за съжаление не ми харесва и не бих си го причинила. Опитвам се да не си развалям почивката, но няма как да не ми правят впечатление негативите.

Fatalina, ако ти попадне нещо добро като хотел, моля те да споделиш! Всяка година даваме шансове на различни хотели, но сме винаги разочаровани. През последните години имаше само един, който беше превъзходен откъм стаи, хигиена и храна, но там минусът беше, че стаята ни беше към басейна, а там имаше жива музика и купони до късно.

В момента ми е неудобно да снимам стаята и зелените площи, но добавям снимки от банята. Когато ги гледате, опитайте да си представите и миризмата на влага към цялата красота.

# 299
  • There I was on a July morning
Другата седмица заминаваме за Марина Бийч и ще донеса и снимки, и отзив. Все се надявам, че не е чак толкова зле положението, но да видим.
Приятно изкарване!
Аз заминавам след 2 седмици, имам резервация за апартамент в Холидей вилидж и също ще дам отзиви.
Дотук имаме 1 положителен и 1 отрицателен отзив и съм настроена умерено оптимистично, но да видим.

Общи условия

Активация на акаунт