Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 683
  • 425
  •   2
Отговори
# 300
  • В.Търново
Кики Доки, не съм Фаталина , но съм доста запозната с хотелите.
Марина Сандс, Серенити Бей, Несебър Маре и Бийч, Биляна бийч-този е за над 16г., всички Грифиди на Златните, Воя, Гранд хотел Свети Влас. Със сигурност има още, но тези са на високо ниво.
Това са едни от най-добрите хотели на Черноморието.

# 301
  • София
А има ли някой от тези хотели, който да е с такива зелени площи, гора. Нас сякаш това  най-много ни привлича в Дюни..

# 302
  • There I was on a July morning
Не мисля, че посочените хотели са разположени в гора и имат тревни площи. Сходни комплекси на Дюни са само Ривиера и Албена.

# 303
  • Sofia
А има ли някой от тези хотели, който да е с такива зелени площи, гора. Нас сякаш това  най-много ни привлича в Дюни..

Албена. Гора, зелени площи, дълги алеи.
И ние търсим повече зеленина и прекрасни плажове. Затова харесваме Дюни и Албена, а не харесваме някои от изброените горе хотели, макар да са с високо качество. Същото важи и за Wave - страхотен хотел, кофти плаж.

# 304
  • There I was on a July morning
А има ли някой от тези хотели, който да е с такива зелени площи, гора. Нас сякаш това  най-много ни привлича в Дюни..

Албена. Гора, зелени площи, дълги алеи.
И ние търсим повече зеленина и прекрасни плажове. Затова харесваме Дюни и Албена, а не харесваме някои от изброените горе хотели, макар да са с високо качество. Същото важи и за Wave - страхотен хотел, кофти плаж.
+ 1
Добавям и к-с Ривиера, макар че е по-малък, но също е спокоен и озеленен.

# 305
  • В.Търново
В Албена хотелите им са с малки стаи, много от тях остаряло обзавеждане, хигиената куца, а цени високи.
Wave Resort също е много добър избор, но плаж кофти и цени супер високи.

# 306
  • Sofia
В Албена хотелите им са с малки стаи, много от тях остаряло обзавеждане, хигиената куца, а цени високи.
Wave Resort също е много добър избор, но плаж кофти и цени супер високи.

Сигурна ли сте? Гледам тази стая от 27кв.м примерно и никак не ми се струва малка: https://albena.bg/bg/maritim-hotel-paradise-blue/staq-delux

Иначе разводнихме темата, за което се извинявам, но дано помогнем на дамата да намери това, което търси, а именно комплекс със зеленина Simple Smile За мен също винаги е било по-важно колко е пространството навън, спрямо това вътре.

# 307
  • В.Търново
Маритим е сравнително нов хотел и стаите са с друг стандарт. А и тази в линка се води делукс. Този хотел е на по-високо ниво и не е като повечето хотели в комплекса.

# 308
Благодаря за предложенията, Русалка!

Аз се включвам с ъпдейт от Дюни. Явно сме дошли няколко дена преди началото на сезона, което категорично не оправдава, но обяснява част от оплакванията ми.

Оказва се, че сме първите гости в тази стая от миналата година насам. Не бяха почистили стаята преди нанасянето ни. Това обяснява умрялата скрипя до тоалетната. След тазгодишно почистване и след проветряване на гардероба и почистването му от моя страна, миризмите изчезнаха. От вчера и персоналът е различен, има повече и по-усмихнати хора. Разбира се, и туристите са повече, но все още не е пренаселено.

Ако нещата бяха така при пристигането ни, нямаше да ми бие така в очите това, че базата е позанемарена, не е прекалено крайно, макар да очаквам повече за тези пари. Просто още с пристигането се натрупаха негативи. През следващите години може би бих дала втори шанс.

# 309
Е, да бяха си изчистили стаите преди да дойдат първите гости... нямам думи...

А шоупрограмата на Амфитеатъра ли е? Или и това още не е почнало?

# 310
Да, грозно впечатление прави. Още преди настаняването попитахме дали е възможно да доплатим за апартамент, ако има свободен. Момичетата на рецепцията взеха да разиграват едни театри: “Ще отидеш ли да провериш?” (Какво да провери - не разбрахме, информацията би следвало да е в компютъра???); “Ами не, няма свободни…” заяви момичето, което се скри в асансьора, “за да провери” (комплексът е осезаемо празен). Явно не им се занимаваше на момиченцата. Правят посетителите на глупаци. Честно казано, камериерките и повечето сервитьори са най-приятния персонал досега.

Снощи беше “откриването”, представлението беше до басейна на Холидей вилидж. Там е и детската дискотека. Нашето дете е твърде малко за тези забавления и заспива рано, затова не мога да дам много повече информация, но засега май не е имало нищо на амфитеатъра.

# 311
Да не говоря за липсата на добри практики на рецепциите при посрещане на гости в комплекса. Служителите на рецепциите на всички ходели /без изключение/ са по-неинформирани от мен.
И ние имахме неприятно изживяване преди няколко години в къщите с някакви осички.
Проблемите им са основно с персонала - липса, честа смяна, немотивирани служители. Последните години са все повече чужденци - камериерки и в ресторантите. Но има и бармани, които познавам вече от доста години и работят с душа.

# 312
  • here and now
На мен пък, само и единствено там, рецепционистка ми е предлагала да ми помогне с багажа, че бях сама с детето, а пиколо нямаше налично в онзи момент.

# 313
Забравих да спомена - има малки медузки в морето, както и рибки и щипалчици.

Здравейте, пристигнахме вчера към 11ч, сложиха ни гривни и ни дадоха карти за хавлии, в 12ч ни настаниха. Чисто е, спокойно е. На плажа повече от половината чадъри и шезлонги са свободни. На аквапарка също има свободни. Времето е приятно,  леко подухва, водата още е хладна за моя вкус, в басейните направо ми е студена (за първи път сме в началото на сезона, обикновено ходим в края на август, когато водата е много топла).
За поредна година сме тук (само миналата пропуснахме). Шезлонгите на басейна пред МБ са нови; при регистрацията на едно картонче записаха номера на колата, номера на стаята и телефон за връзка; следобед сладки има в р-т Соцопол, преди имаше и на МБ. Друго ново (за мен) за сега не видях. Анимацията вечер май все още е на бара до аквапарка, довечера ще разберем..

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 12:58 от TK0501

# 314
Освобождаваме стаята. Връщам плажни кърпи. “Ще ги пуснете ли в коша ей там…”. Питам къде мога да изхвърля боклук. Тулупът-пиколо измърморва от столчето си: “От двете страни пред хотела има кошчета…”. Неее, крайно кофти обслужване за четиризвезден хотел. Да бяха сложили сервитьорите и камериерките на рецепция. Повечето може да не знаят български, но са в пъти по-възпитани и работливи от мързелите на рецепция.

Крайна присъда - няма да се върнем тук.

Общи условия

Активация на акаунт