Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 600
  • 425
  •   1
Отговори
# 315
Последните години сервитьорите и камериерките са чужденци от бившите съветски републики, и много се стараят. Но за повечето българи не мога да кажа съвсем същото.

# 316
Някой има ли информация от коя дата започва анимацията на амфитеатъра и останалите активности(като пяна парти)?
Имаме резервация от 29-ти юни и се притеснявам  дали ще са започнали тъй като основно заради анимацията го избрахме.
Също и студена ли е все още водата в морето и на аквапарка?

# 317
Предстои ни почивка в Марина Бийч. Някой има ли информация дали след освобождаване на стаята има възможност да останем на плажа, тъй като сме с малко дете и пътуването ни ще бъде по-спокойно, ако съвпадне със съня на бебето.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 16:47 от Зарина20

# 318
На плажа може да останете до когато искате. Понякога са ларж и оставят и гривните, така че може и да хапнете. Друг път искат да ги режат - зависи на кого ще попаднете.

# 319
  • here and now
Аз освобождам стаята към 10 и гривна не са ми рязали.
Стояли сме и до 17 веднъж..

# 320
Снощи анимацията беше на амфитеатъра.
За другите активности не знам, плажуваме до Ла Бриз, но се чуваше музика откъм МБ.
Водата в морето ми се вижда още хладка, но като свикнеш е добре. Днес на големия басейн до детския аквапарк ми се стори дори по-топля от тази в морето.

# 321
Снощи анимацията беше на амфитеатъра.
За другите активности не знам, плажуваме до Ла Бриз, но се чуваше музика откъм МБ.
Водата в морето ми се вижда още хладка, но като свикнеш е добре. Днес на големия басейн до детския аквапарк ми се стори дори по-топля от тази в морето.
Благодаря много за отговора.
Приятна почивка.

# 322
Снощи беше скеч шоу на амфитеатъра и беше ужасно тъпо за мен... Публиката си избухна със смях и аплодисменти, но за нас т.нар. скечове бяха пълна простотия, въобще не беше смешно. Надявам се, че следващите дни ще се насладим на хубавите шоу програми, каквито си ги знаем отпреди.

# 323
Гривни не са ни махани за 10 години.

Да, повечето скечове вече са изтъркани.

# 324
Ох, то да бяха изтъркани скечове... двама мъже, облечени като бебета седят на сцената и единия свири на саксофон докато върви някаква песен и така 3 минути... кое му е смешното? Че мъж се е облякъл като бебе? В смисъл... Или как 5 мъжаги им се пикае и докато се правят, че стискат играят нещо като ирландски танци. И накрая не издъжаха и се "изпикаха" на сцената. Да, децата много се смяха, че батковците се напикаха... Joy абсурдно беше. Аз имам чувство за хумор и не съм претенциозна, ама това "шоу" беше скандално просто...

# 325
Да, и на мен снощи не ми хареса шоуто. Имали са по интересни скечове предишни години. И малко кратка ми се стори програмата.

Днес вече е пълно. На плажа по-трудно се намират места.

# 326
Обслужването в комплекса е скандално... Почти никой не говори български, нито английски, дори и руски. Не знам откъде са ги събирали тези деца, защото те са деца, но поне да знаеха някоя друга дума на английски, различна от "no" и "i don't know". Децата на по 5 години говорят повече езици и са по-адекватни. Просто съм в пълен потрес. Мръсотията и скъсаните чаршафи и хавлии даже не знам как да ги коментирам. Нивото е толкова ниско, че не знам на какво отгоре се искат тези суми за настаняване. Храната е най-ниско качество и по-абсурдното е, че в по-скъпия хотел Марина Бийч има по-малко храна и по-кофти качество, в сравнение с ресторант Созопол.

Между другото снощи имаше заря на дискотеката. Вместо за заря да бях дали парите за по-хубава храна или за заплати на по-адекватен персонал.

Четох вчера, че заплатите по морето стигат до 6000 лв. Тука явно са 6000 лв за целия персонал за целия сезон, иначе нямам друго обяснение за този ужасен сървиз... Преди 3 години изкарахме страхотно и мечтаехме да се върнем на Дюни, но за съжаление сме адски разочаровани.

Иначе морето, зелените площи и аквапарка са си все така хубави, но всичко останало е ужас.

П.С. и селяндурите румънци налазиха вече... 100 килограмови мъже и жени се пускат на детските пързалки... който ходи, да си пази децата от такива неандерталци.

# 327
  • София
За първа година сме конкретно в Марина Бийч и нещо не се ориентирам къде сервират там следобедните неща. Може ли насоки?
(Ако четат от хотела- горещо препоръчвам следобед да слагат и някакви плодове)

# 328
Ели-Мели, в кой хотел сте?

Някой с впечатления от Роял Палас? Как е храната, обслужването и хигиената тази година?

# 329
В Белвил бяхме. Уж трябваше да сме в Марина Бийч. Месец преди тръгването изрично ме питаха за потвърждение дали искаме да ни преместят в Марина Бийч безплатно. Казах ДА. И отиваме... ама Марина Бийч йок Joy Охраната каза, че сме поредните такива... Но като гледам цялостно какъв хаос е в комплекса, не се изненадвам. В Белвил бяхме в много хубава стая, с балкон към гората, удобни легла. Чисто беше и доста запазено. Ако и хавлиите нямаха дупки, всичко щеше да е точно откъм настаняването Joy

П.С. станах свидетел на 3 скандала от страна на гости. Едната жена крещеше, че има ръжда в стаята и е ужасно, не разбрах дали е от Белвил или вилите. Пожела им да фалират. Друга жена говореше по телефона, че сменя поредна стая... А сутринта един мъж се караше с рецепционистката, че нямало такава резервация. Момичето гледаше мъжа с най-голямата омраза и пренебрежение.. дори не се опитваше да се преструва... отделно станах и свидетел на разправия между служителите на рецепция, че има объркани резервации и кой какво къде пипал в системата им.. Абе можеше да е карат някъде отзад, но то цари тотална липса на такт и професионализъм сред персонала.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 22:20 от Ели-Мели

Общи условия

Активация на акаунт