Къде в Пловдив??? - 101

• 33 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Точно където трябва
Колежка ходи точно в Кючука. За 30 лв и се справя страхотно. Друга ходи за същата цена. Прави я добре, без сложни рисунки. Аз ходех при друга, сега взема 23 лв. Всичко прави, бързо работи, но е малко грубичка, препилва и последните няколко пъти много ме болеше.
Та затова мислех, че 30 е прилична цена

# 196
Поне 35 приготви.

# 197
  • Пловдив
Някой с идея дали с градски транспорт мога да стигна от Тракия до Централна гара от утре?!

# 198
Ще можеш. С градски транспорт (7) днес стигнах до гарата, от центъра.

# 199
# 200
Можете ли да ми препоръчате майстор за авто електро услуга?

# 201
  • Пловдив
Благодаря ви,
mimichon, Cio-Camille!
29,който ползвам не е сред линиите с променен маршрут

# 202
  • Пловдив
Здравейте! Към кого мога да подам оплакване, съответно да се направи проверка по следния казус. В един хранителен магазин системно не ми връщат 1 и 2 ст от сметката. Първоначално мислех, че е моментно, но днес отново, сметката ми завършваше на и 99 ст и ме ми върнаха 1 ст. На въпрос от моя страна защо, отговора беше че нямали монети от 1 и 2 ст. Не е за стотинките, а за принципа. Длъжен си да върнеш точно ресто, пък клиента дали ще вземе стотинките е негов проблем. Та към кого да се обърна?

# 203
Към управител на магазина/собственик.
Иначе казусът е за pop@armenia.com

# 204
Или не ходете в този магазин, или плащайте с карта.

# 205
  • Пловдив
Благодаря, но с карта има изискване покупката да е над 5 лв и отново не става за дребни покупки. Решила съм да си пазаря от там като има платя с 1 и 2 стотинки, да речем една вафла.

# 206
Аз на такъв клиент бих отказала да продам вафлата 😊 с теб и без теб...
А и вафлите не да полезни, купувай си нещо по-смислено...

# 207
Аз не бих влязла в подобен магазин. Тя ще е на двойна цена вафлата. Да си ги ядат.

# 208
Аз на такъв клиент бих отказала да продам вафлата 😊 с теб и без теб...
А и вафлите не да полезни, купувай си нещо по-смислено...
След като клиент си ПЛАЩА с валидна парична единица за съответната държава, никой няма право да му откаже продажба!
Точно поради отказ да ми вземат преди години 2 лева по 2 стотинки, им разказах играта. Доста солиден акт отнесоха 😁 Сега взимат и броят като главен счетоводител 😉

# 209
На сребърен пръстен ми падна едно камъче, къде може да ми го допълнят

Купувала съм го от магазинът в Мол Марково тепе на втори етаж до Пепко
Там дали може да си го поправят?!

Общи условия

Активация на акаунт