Къде в Пловдив??? - 101

• 33 174
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Къде мога да изкарам европейска здравноосигурителна карта - за мен и за деца?

# 601
Къде мога да изкарам европейска здравноосигурителна карта - за мен и за деца?
Първа инвестиционна банка. Готова е след 15 дни.

# 602
Ремонтът около Била на централна гара кога се очаква да приключи? Много време се проточи…

# 603
Ремонтът около Била на централна гара кога се очаква да приключи? Много време се проточи…
Ако имаш предвид Билата до Автогара Родопи, не знам да е затворена. Миналата седмица работеше, като минавах. А иначе ремонтът около Централна гара ще продължи минимум още две години.

# 604
Еха, две години...🤪🙄😬
Автобус 12 има ли промени в маршрута от Централна гара до Герджика?🤔🤔

# 605
Автобус 12 мисля, че не минава в момента през Централна гара. В обратната посока на МОЛ Марково тепе завива на дясно и след това се движи по Любен Каравелов, през Стоматологичния факултет излиза на Христо Ботев. В обратна посока би трябвало е същия маршрут. През гарата минават само автобуси посока центъра и Тракия.

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 07:22 от Clo - Camille

# 606
От централна гара до Герджика нищо не ходи.

# 607
  • Пловдив
Еха, две години...🤪🙄😬
Автобус 12 има ли промени в маршрута от Централна гара до Герджика?🤔🤔

Автобус  20 минава през гарата - център - четвъртък пазар - Герджика - ПУ.

# 608
Ходим на прегледи в ДКЦ 2 на Ресторант Стадиона. От гарата трябва пеша да стигнем до унив. Св. Георги за да хванем автобус.
Моля, кажете от къде по-близо да хванем 222 и 113?

# 609
От гарата взимаш нещо до центъра, например 20, 26 или 7 и след това се прехвърляш на 44 или 99.

# 610
Ходим на прегледи в ДКЦ 2 на Ресторант Стадиона. От гарата трябва пеша да стигнем до унив. Св. Георги за да хванем автобус.
То докато го хванете и ще стигнете до ДКЦто 😊
А това от гарата с 20 до Герджика, като знам колко е редовно и колко време ще се влачи до там, пак пеша ще е по-бързо... Мале какво го направиха тоя транспорт, добре че не ползвам (даже и в нормално време предпочитам пеша/колело).
(**До Герджика съм)

# 611
  • Пловдив
Моля, припомнете къде в града има избор на качествени куфари? Освен Метро...

# 612
  • Пловдив

От гарата отиваш на спирката на денталния факултет на тепето, ще походиш малко, но пак не е като да ходиш до 2-ро ДКЦ пеша, там спират всички автобуси. Може и да има някаква спирка по Любен Каравелов.

# 613
  • Пазарджик
Къде в града има борса за учебници втора употреба/ръка?

# 614
  • Пловдив
Куфари има в Халите на първия етаж и в Мол Пловдив също.

Общи условия

Активация на акаунт