Къде в Пловдив??? - 101

• 33 170
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Къде в града има борса за учебници втора употреба/ръка?
на ул. Одрин - пресечка на Иван Вазов, на ъгъла точно.

Моля, припомнете къде в града има избор на качествени куфари? Освен Метро...
Естил в МОЛ Марково тепе и на главната.
В Илиенци

Ходим на прегледи в ДКЦ 2 на Ресторант Стадиона. От гарата трябва пеша да стигнем до унив. Св. Георги за да хванем автобус.
Моля, кажете от къде по-близо да хванем 222 и 113?

От гарата отиваш на спирката на денталния факултет на тепето, ще походиш малко, но пак не е като да ходиш до 2-ро ДКЦ пеша, там спират всички автобуси. Може и да има някаква спирка по Любен Каравелов.
Временна спирка има точно срещу бариерата на ВМИ, входа от към Любен Каравелов.

# 616
Ходим на прегледи в ДКЦ 2 на Ресторант Стадиона. От гарата трябва пеша да стигнем до унив. Св. Георги за да хванем автобус.
Моля, кажете от къде по-близо да хванем 222 и 113?

От гарата отиваш на спирката на денталния факултет на тепето, ще походиш малко, но пак не е като да ходиш до 2-ро ДКЦ пеша, там спират всички автобуси. Може и да има някаква спирка по Любен Каравелов.

След светофара по ул.Любен Каравелов срещу Стоматологичния факултет има спирка,  след бариерата на МУ/св.Георги -(ВМИ) също има допълнителна спирка на ул. Любен Каравелов. От там може да хванете 222, 113, 17 до ресторант Стадиона.

# 617
  • Пловдив
Моля, припомнете къде в града има избор на качествени куфари? Освен Метро...
Естил.

# 618
Благодаря на всички!🙂
Ох, наистина...какво направиха с маршрута на тези автобусни линии...🤪

# 619
Здравейте,

Да ми препоръчате фирма за климатици от която сте доволни?

Търся да закупя климатик, но тъй като се прибирам в България само за няколко дни търся да предлагат бърз монтаж.

Благодаря ви и хубава вечер!

# 620
Нашите климатици - 3 бр., са от Технополис, с безплатен монтаж. Нямам забележки.

# 621
Нашите климатици - 3 бр., са от Технополис, с безплатен монтаж. Нямам забележки.

Благодаря ви.

За колко време от закупуването дойдоха за монтаж ? И на отделна дата ли доставиха климатиците ?

# 622
При покупката се уговаряте за дата за монтаж. В рамките на седмица беше. Докарват го и после идва екипа за монтажа.
Качват си до апартамента всичко, не търсите кой да ви ги пренася.

# 623
Благодаря ви.
За колко време от закупуването дойдоха за монтаж ? И на отделна дата ли доставиха климатиците ?
Както е лятото не очаквай бърз монтаж. Преди седмица-две гледахме за климатик и питахме в Техномаркет на България за монтаж - казаха, че записват монтажи за Септември. В Метро изобщо не се ангажират с монтаж, казаха търсете си вие фирма. А в офиса, от Атаро Клима климатик, платен юни края, монтираха наскоро.
Та за няколко дни изобщо не съм сигурна как ще се получи. Освен да звъните наред по фирми и да питате. Ровиш в нета за климатици и в Пловдив и звъниш наред, ако случайно имат възмобност за монтаж точно на твоите дати.
https://belani.bg/ - тези гледах също, но не харесахме модел и не стигнахме до въпроси за монтажа.

Дева, това за седмица по кое време на годината се случва?

# 624
По различно време. Не са купувани заедно.

# 625
Благодаря ви.

Аз ще се прибирам Октомври месец .. дано да имам късмет

# 626
Благодаря ви.

Аз ще се прибирам Октомври месец .. дано да имам късмет
Е, тогава е идеално. Тамън между сезоните. Според мен няма да имаш проблем за по-бърз монтаж.

# 627
  • Пловдив
За климатици вижте и фирма Vimax.

# 628
Дами, препоръчайте добър фризьор-колорист моля. Ще е голям плюс ако в същия салон има и сравнително адекватна маникюристка, за да мога да заседна цял ден там и да свърша всичко наведнъж.

# 629
Дами, препоръчайте добър фризьор-колорист моля. Ще е голям плюс ако в същия салон има и сравнително адекватна маникюристка, за да мога да заседна цял ден там и да свърша всичко наведнъж.
Аз ходя в "Представителен салон schwarzkopf" (ул. „Златна Панега“ 2б, Кършияка). Не мога да дам отзив точно за боядисване, но от фризьорките (за подстригване и прическа) и маникюристките съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт