Препоръка за ветеринар

• 308
  • 6
  •   2
Отговори
Здравейте,
Намерихме бучка около 1 см – подвижна и не кърви – на най-долната цицка на нашето йорки.
Моля за съвет за добър ветеринар, който се занимава с подобни проблеми. Важно ми е след евентуална оперативна намеса да може да се извърши и хистологичен анализ.
Може ли да ми препоръчате ветеринар, компетентен в тази област, около Пловдив или в Тракийския университет в Стара Загора?
Много Ви благодаря предварително.

# 1
Да, най-добре отидете в Клиниката за дребни животни към университета в Стара Загора. Те нямат аналог май.

# 2
Да, най-добре отидете в Клиниката за дребни животни към университета в Стара Загора. Те нямат аналог май.

Да, но аз мисля, че и там има значение кой доктор извършва процедурата и ми се искаше някоя препоръка, защото е много важно за мен да намеря добър ветеринар.

# 3

Да, но аз мисля, че и там има значение кой доктор извършва процедурата и ми се искаше някоя препоръка, защото е много важно за мен да намеря добър ветеринар.

Всички са квалифицирани да го направят. Там са много специалисти, като в ЦВК, но по-добре и нетолкова скъпо, и имат специализирани отделения, както за хората имаме кардиолози, онкохирурзи и пр., и самото взимане на биопсия е нещо рутинно. Имат собствени хистологични и пр. лаборатории за изследване на пробите. Със сигурност са се сблъсквали с почти всеки възможен развой и състояние заради тясната специализация и се консултират помежду си, винаги има и много опитен специалист на разположение при нужда . Тези, които се занимават с взимане на биопсии, хирургия на тумори, нехирургично лечение и пр., по цял ден това правят. Пациентите са им животни с такива проблеми, нямат 3 случая годишно като в кварталната клиника. Имахме котка, лекувана с месеци от зъби, инфекции, имунни проблеми, с вливане на антибиотици, имуносупресори.... Заведе я мъжът ми в Стара Загора, оказа се, че е със злокачествен тумор, който е много напреднал, докато я лекуваха заради имунни проблеми в местна клиника.

# 4
За Пловдив ти препоръчвам от Провет Тракия д-р Пачев старши да прегледа, а д-р Маринков да оперира. Пачев старши ще ти разясни абсолютно всички дилеми и въпроси, които може да ти възникнат, все едно си студент по вет медицина. За съжаление обаче ми се струва вече възрастен за да оперира.
За университетската клиника в Ст. Загора не мога да кажа нищо хубаво. Котката ми, политравмирана, със счупена челюст, издъхна малко след манипулация от професор, докато чака във фоайето да я оперира.

# 5
За Пловдив ти препоръчвам от Провет Тракия д-р Пачев старши да прегледа, а д-р Маринков да оперира. Пачев старши ще ти разясни абсолютно всички дилеми и въпроси, които може да ти възникнат, все едно си студент по вет медицина. За съжаление обаче ми се струва вече възрастен за да оперира.
За университетската клиника в Ст. Загора не мога да кажа нищо хубаво. Котката ми, политравмирана, със счупена челюст, издъхна малко след манипулация от професор, докато чака във фоайето да я оперира.
Благодаря Ви

# 6
  • USA
Аз силно НЕпрепоръчвам тази клиника за жалост. Винаги ще чуете лоши мнения за ветеринари, особено от угорчен собственик, който е загубил домашен любимец. В случая ще кажа само, че не става въпрос за това. Тази клиника просто няма аналог с ужасно отношение и липса на професионализъм. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт