Къде в Пловдив??? - 101

• 32 610
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Специфично колорист ми трябва, не търся прически или подстригвания като цяло, но все пак благодаря.

# 631
Специфично колорист ми трябва, не търся прически или подстригвания като цяло, но все пак благодаря.

Аз тук видях чудесни резултати на приятелки, своята коса не боядисвам, но много ми хареса как е станало и те самите бяха много доволни. Даже мисля, че едната беше ходила за коригиране на цвят след някакво брутално обезобразяване. Има и момиче, но тях ги прави момчето Павел. Можете да разгледате на страницата. Не знам обаче дали всичко качено там е негова работа: https://instagram.com/cult_beauty_studio_?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ==

# 632
  • Пловдив
Къде биха ми реставрирали кожена седалка на кола?

# 633
Автобус 44 има ли някаква промяна?
Необходимо е придвижване от Метро до р-т Стадиона.

# 634
  • Пловдив
Не, доколкото ми е известно.

# 635
Къде биха ми реставрирали кожена седалка на кола?
Опитай при тапицер. Макар, че аз лично, бих потърсила в автоморга същата седалка. Моя близка така си подмени шофьорската седалка.

# 636
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали златарско ателие. Търся да закупя мъжки синджир с висулка за юбилей, преди съм ходила в едно малко магазинче в Тракия до форума, но бих искала да разгледам и някъде другаде.

# 637
  • Пловдив
Като заговорихте за тапицер,бихте ли ми предложили такъв, искам да претапицирам един директорски офис стол -много ми е удобен и не искам да го сменям с друг.

# 638
  • Пловдив
Загубих ключовете на гаража.За съжаление  не се сещам дали има изобщо резервен.Търся и нищо...Има ли ключар,който на място може да разреши проблема?

# 639
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали златарско ателие. Търся да закупя мъжки синджир с висулка за юбилей, преди съм ходила в едно малко магазинче в Тракия до форума, но бих искала да разгледам и някъде другаде.
Погледни в Сара Трейд на Коматевския възел.
Друг вариант за по-приемлива цена са златарите в Изгрев, в пресечката на Ландос.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 18:37 от Clo - Camille

# 640
Загубих ключовете на гаража.За съжаление  не се сещам дали има изобщо резервен.Търся и нищо...Има ли ключар,който на място може да разреши проблема?
Има ключари, които ходят на адрес. Ако дадете ориенгир за кой квартал става въпрос може и препоръка за такъв да получите.

И от мен препоръка за Сара Трейд. Досега винаги от там сме взимали и нямаме забележки.

# 641

Не.

# 642
  • Пловдив
Загубих ключовете на гаража.За съжаление  не се сещам дали има изобщо резервен.Търся и нищо...Има ли ключар,който на място може да разреши проблема?
Има ключари, които ходят на адрес. Ако дадете ориенгир за кой квартал става въпрос може и препоръка за такъв да получите.

За района на Гранда става въпрос.

# 643
За Гранда мисля, че най-близка възможност ти е ключаря, който е на ъгъла на ул. Родопи с бул. Христо Ботев. Никола съм го на адрес в Кършияка. За 30 секунди работа (отключи интериорна врата, със счупен ключ вътре в ключалката) взе 50 лв., но преди осем години.

https://maps.app.goo.gl/mgfxZCTxA8maxeBFA

# 644
Здравейте!

Carissima

Общи условия

Активация на акаунт