Любители на котки - Тема 184

• 32 469
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Играчка- Плачка знаете ли какво е?
Ей туй 😹🤣

Скрит текст:

Вчера сутринта го нагушках добичето, че нямаше да го виждам 4 дни. Не знам как стана, но ме нацели с нокът вътре в окото- естествено той изобщо разбра защо го пуснах толкова рязко и продължи да ми мъркоти и да се бута в мен.
Резултатът е, че ще си седя при него 4 дни 🤣 и минус 130 лв 😥.
ММ се изказа "Ако не е Блеки по доктори, ти ще си..."

# 241
Ох, Ани, как те е подредил тоз твоя дзвер. Нали не е много сериозно? Бързо да се оправяш ти пожелавам. Hug

# 242
Леле, милата.
Ужас, бързо възстановяване.Hug

# 243
Ани, дано  по-бързо се оправиш!

# 244
Данък нахранено коте с обло тумбаче 🥰

Третите му клепачи още не са се прибрали, започвам да се чудя дали няма да си остане така. Едното му оченце отдолу е ясно, лявото си е мъгливо. Ще го наблюдаваме и другата седмица ще го заведем на лекар да видят дали добре се лекува и да го обезпаразитят външно. Иначе не съм видяла да изкарва глисти, изхожда се по голяма нужда в добри интервали и с добра консистенция, хапва си с апетит, пие вода и е много игрив, вчера така се разигра, че ме съскаше и се наежваше. 😁

Стискам палци на всички котета да се оправят и да продължават дълги години да ви радват.
AnyHr, дано и ти се възстановиш бързо.

# 245
  • София
Ани, бързо възстановяване. Знам какво изпитваш, аз се бях подредила като теб с едни твърди лещи, дето стоях с  тях 17 часа нонстоп. Бях на 18 г. тогава. Повече никакви лещи не сложих. И а, да, опръсках се в окото с горещо олио, проверявайки дали една риба се е изпържила от долната страна. Все на същата възраст....

# 246
Ани,бързо възстановяване.

# 247
Ани, бързо да минава лошото.

# 248
  • София
Ани, "добре" си се подредила! Sad Бързо да се оправяш!

Барбара, страхотно тумбаче! Heart

Ивекс, не е до порода, а до темперамент и мързел. Simple Smile Никой от тримата дебелаци не скача по мухи. Рижко дори с поглед не ги следи. Но Преслава... По нея разбирам, че има насекомо в стаята, дори да не го виждам с просто око. Joy И Богдана ги гони, но не може да стъпи на малкото пръсче на дребната. Joy

# 249
  • София
Ани, бързо възстановяване Hug
Не е искал да те пуска.

Дъщеря ми се прибра от провинцията преди 2 дена. Много ѝ се радваха косматковците. Както беше гушнала Аш изписка и рече "одра ме в окото". Беше я одрал под окото, леко, и мина бързо.

# 250
Ани,оправяй се бързо!❤️

# 251
Ани, направо късмет!
Страх ме е от тези техни лапи:)
И като се включи погледът “Дивото зове” … праскат “шамари” за части от секундата

# 252
Мъри само на мене не вади нокти, но аз не я притеснявам. Преди два дни в къщи беше един приятел, единственият външен човек, когато на напада агресивно без повод. Но се заигра с нея и гадината си заби ноктите на две места на ръката му.

# 253
  • Варна
Ох, Ани, бързо и безпроблемно оздравяване и от мен! Спомних си преди 30 години нашият Муцко как ме беше подредил, но съвсем умишлено. Стресна се и се метна на главата ми, както си седях на дивана, разпра ми клепача, изпохапа ме, а аз, бягайки от него минах през стъклото на холната врата Crazy Сестра ми ме спасява с точилката от него, беше освирепял. После сигурно година сънувах как ми се хвърля и ходех из къщи с точилката Joy

# 254
И защо те е нападнал така,не кастриран ли беше?
Аз забелязах,че Зак,когато е много гладен,е много агресивен към Сакура.Постоянно я напада и хапе,а гадняра,точно тогава е с един едва чуващ се нежен гласецец към нас.

Общи условия

Активация на акаунт