СЕДМИ КЛАС - голямото чакане - 19-26 юни

• 84 600
  • 862
  •   1
Отговори
# 585
А има ли училище, в което няма или има слабо текучество на учители?
При моето дете след като се пенсионираха старите кадри е нещо страшно направо. Назначават само млади и само ги сменят. Не знам дали самите те си тръгват или директорът ги сменя, но фактите са, че въртележката е голяма. За щастие за сега е само по второстепенните предмети. По БЕЛ и Мат са си от старото поколение. Там пък проблемът е, че са пълни цербери и с тях диалог не може да се води. Не знам младите ли предпочитам, дето са толкова хаотични, или старите, дето са толкова педантични.

# 586
  • Once there was a Hushpuppy...
В нашето училище оформиха вече, не се съобразяват с евентуални точки от НВО. Останаха по два предмета, които имат днес да се нанесат оценки. И парти!!! Видя му се края, частично.

# 587
  • на Мелмак
Объркана му е оценката на класното по БЕЛ, с по-ниска и не е поправена, детето каза, да видим. Ядосвам се.

# 588
А синът ми днес има изходно по химия 😂😂😂. Не че се е разтревожил.

# 589
  • ВАРНА
Не са проверени по бел. По математика не знам до къде са. Не очаквайте резултатите днес Simple Smile

# 590
  • София
И в нашето училище са оформени повечето.  Днес ще я оформят по биология, но математика и БЕЛ са готови.

# 591
А синът ми днес има изходно по химия 😂😂😂. Не че се е разтревожил.
Моя го прави вчера Simple Smile
Каза да се моля да е хванал 4-ката. Изобщо не успях да го накарам да преговори а и не виждам смисъл.

# 592
Аз се надявам да обявят оценките в понеделник след 19ч. 19.05 мин е идеално Joy Госпожата по БЕЛ стигнала с нанасяне на оценките до две деца преди моя синковец. Уж му е обещала 6, но докато не видя в дневника. Егати зора с тези оценки.. Ние имаме и кандидатстващ младеж в 12 клас. Честно да си призная нервичките не ми издържат. То са регистрации за изпити, забравени пароли, пари за изпити, гоним към 700 лв само за това. Навсякъде текат срокове..

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 07:41 от Bory Ana

# 593
Днес ще е гърч като за последно. Контролно по география, изпитване по физика, музика и по български и литература за оформяне. Оформени са по 4 предмета.

# 594
При нас е по-скоро спокойно; имат контролни и изпитвания, но са им дали и шанс за повишение на тези , които са "между", което ме радва. Дано се преборят за по-високи оценки децата.

# 595
  • София
А има ли училище, в което няма или има слабо текучество на учители? Тъй като от доста места чувам за голямо текучество и наистина ми стана интересно.
Моето дете 3 г е с една учителка по БЕЛ и по МАТ
Даже по всички предмети изкара цялата прогимназия с едни учители. Само по английски се сменяха
Училището е 119 в София

# 596
А има ли училище, в което няма или има слабо текучество на учители? Тъй като от доста места чувам за голямо текучество и наистина ми стана интересно.
Моето дете 3 г е с една учителка по БЕЛ и по МАТ
Даже по всички предмети изкара цялата прогимназия с едни учители. Само по английски се сменяха
Училището е 119 в София

И в нашето има минимално (аз знам за 2 учителки за всичките 7 години): една емигрира (не беше на мойто дете), а другата просто не беше грамотна (буквално), иначе се справяше много добре с малките (ако не говорим за правопис) и явно не й подновиха договора.

# 597
Здравейте! Можете ли да ме ориентирате къде да намеря график на класиранията?
В първия пост на тази тема, както и на предишните... На сайта на РУО, на сайта на МОН, на сайта infopriem...

# 598
Дами, четохте ли протестното писмо на зпелостниците от 73 училище? Мога да кажа само браво на смелостта и дързостта им, браво на учителката им! Време е и за 7.клас да се разшуми, защото тоя формат РISA тотално по кръстьопишурковски се по българи...

# 599
Моето дете не е оформено само по БЕЛ и математика, другите деца от класа-също.Няма да им се даде шанс за повишение на оценките, чакат се резулатите от НВО.

Общи условия

Активация на акаунт