Девственост на 29г.?

• 13 734
  • 187
  •   1
Отговори
# 135
Не всички чакат перфектния (аз например не го чакам, други са ми причините), но на мен ми се чини, че тука си е баш това случаят.

# 136
А как жената ще прецени, че мъжът е перфектен след като няма опит?

# 137
Е, перфектни няма, но всяка жена усеща, дали с даден мъж се чувства добре и спокойно или я върти на влакчето на ужасите.

# 138
Мен ми се струва, че тук имаме по-скоро закостенели разбирания за мъж, семейство, партньор, а не толкова до търсене на перфектния.
То на нормалните хора принципно им е ясно, че такива хора няма.

# 139
Аз и в предишната тема питах авторката какво прави, за да срещне мъже. Може да е твърде пасивна и/или претенциозна, а не просто да няма късмет.

# 140
Е, перфектни няма, но всяка жена усеща, дали с даден мъж се чувства добре и спокойно или я върти на влакчето на ужасите.

Е, да, де, ама, когато някой прояви внимание към нея, се почва едно търсене на кусури - ама тъй как  не бил висок, красив, богат и подобни (в случая говоря примерно). И така с всеки кандидат. Обаче в един момент кандидатите намаляват или секват и тя се оказва сама, на повечко годинки, без деца и те така.....

ПС: Не визирам авторката, коментирам по темата с чакането на идеалния.

# 141
Не личи авторката да има, чак толкова избор от кандидати, та чак и кусури да им намира.
Дай шанс, пък то ще си проличи, кой за какво е.

# 142
  • Paris, France
Е, изкарахте девствеността порок и едва ли не смъртен грях.

Някои от българските ми съученички от гимназията се ожениха девствени в средата на 90те, като са били на около 25г. Небългарските ми съученички се женена девствени или ако не са били девствени, то фактът е бил прикриван. Всичките ми индийски колежки се бяха оженили девствени. Много от англичанките, които бяха тръгнали да учат виШУ по-късно, след децата, също се бяха оженили девствени. Ирландките се женеха девствени. По онова време девственост беше изискване за да се ожени благородничка за престолонаследника на британския трон. Принцеса Даяна се е оженила девствена и фактът беше изтъпанчен в медиите.

Ако синът ми има две кандидатки за брак, ще го посъветвам да избере девствената. Вероятността да има херпетични рани, ЧПВ по шийката на матката, брадавици, хламидии и още 1000 болести клони към нула.

# 143
  • София
Неве, ела в 21 век, моля те.
За себе си си избрала активен полов живот, премерила си и си намерила. Сина си девствен ли предпочиташ да го дадеш?

Една 30 г девственица може да падне в  капана на всеки насилник.

# 144
Неве, проблемът не е в девствеността, колко пъти да го пишем?
Авторката с тази комбинация от пасторални разбирания и кифленски претенции и гушнала престилката на майка си няма скоро да се омъжи.

# 145
М, дааа.....чудесно е да се омъжиш девствена и да установиш, че сексът с мъжа ти не ти допада (или на него с теб). Просто чудничко.
А това за болестите  не искам и да го коментирам - при възможност за предпазване и какви ли не изследвания. Такова закостеняло мислене отдавна не бях срещала.

# 146
  • София
Даяна и Чалз не са идеалният пример за щастлив семеен живот.

# 147
  • СИ

Е, да, де, ама, когато някой прояви внимание към нея, се почва едно търсене на кусури - ама тъй как  не бил висок, красив, богат и подобни (в случая говоря примерно). И така с всеки кандидат. Обаче в един момент кандидатите намаляват или секват и тя се оказва сама, на повечко годинки, без деца и те така.....
...

Все сещам за дъщерята на мой приятел. Завърти се един, завърти се друг... Той и жена му като орли я пазят. Единият бил от село, другият няма апартамент, третия нещо друго и така с години. Не, че и дъщерята не прелива от капризи и претенции. Как щяла да се вземе с някой, който нямал апартамент. Тя една на майка и татко, тоест с имоти. Как така ще дойде някой и да ги яде? Ама момата позавяхна и мина 30-те. Купиха ѝ апартамент в София и там отиде. Мрънкат сега... Внучета искали... Искат, ама няма.

# 148
Според мен ниска себеоценка и нереално очаквания са пробламът!

# 149
  • София
А ако дъщеря ти има избор между двама 30 годишни, единия от които девствен, пак ли него би предпочела?
Защото 30 годишен в държава като нашата не правил секс, без значение мъж или жена, си говори за определени проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт