Девственост на 29г.?

• 14 324
  • 187
  •   1
Отговори
# 90
Да де ама не пък всичко трябва да се чака от мъжа. И жените е хубаво да умеят да подразнят сетивата.
Аз не чакам, харесва ми сега да съм ловец.
Ама то сигурно и химия трябва да има, иначе някак ми беше безразлично.

Като цяло сега анализирайки тази своя връзка, си мисля , че просто и двамата ни е било страх да сме сами.
Като в оная песен на Дуа Липа.

Иначе защо аз седя 2 години с мъж, който не ме привлича, а той чака жена, която не иска да спи с него?

# 91
Ами не знам, аз не го разбирам:)
Просто не сте били един за друг и си го осъзнала. По-добре късно, но пък си го осъзнала:)

# 92
Умните много усложняват всичко.
Колкото хората са по-необразовани, толкова по-лесно се получават нещата.
"Рапсодия в бяло":
Скрит текст:

# 93
Платонична, платонична, колко да е платонична една връзка.

Скрит текст:
Любовният живот на Платон е интересен и вълнуващ. Смята се, че има романтични отношения както с мъже, така и с жени.

Ако само си ходят насам-натам да гледат филми и да пият кафета, значи са приятели. Даже без райбер.

# 94
Защото съм попадала предимно в женска среда.
а мъжете около мен са били или да ми харесват само физически, но да са ми непрятни като компания или да са ми приятни за общуване, но да не ми харесват визуауно. Все пак трябва да има поне по малко и в двете графи
Имаш ли все пак някакви определени задължителни качества, които не би трябвало да са много, а да са важни за теб конкретно. Защото така написано звучи все едно търсиш "най- най-" по принцип... И то пак има значение какво точно...

# 95
В живота няма граници - един на едни години, друг на други го прави за първи път. Обаче, както казва една позната за една друга, която си беше тогава на 37-38г. там някъде, “ тя не е в позиция да избира, тя е в позиция да прибира”. Имаше предвид, че вече е към последния влак и трябва да си посмали списъка с изисквания към мъжете, ако иска да създаде семейство. Та и тук същата работа: не е проблемът в пълната сексуална неопитност на подобна възраст, ами в психиката. Каква е тази такава психика и какъв ненормален страх я спъва или критерии високи ли, че с никого досега не се е случило? С какви ли травми от миналото ще се сблъскам - това ще си помисли почти всеки мъж. И все пак, както написах, авторката най-добре да спре да го мисли. Когато - тогава. Шарен свят, емоции всякакви, а и не е престъпление, че все още не е спала с мъж, така де.

# 96
Навремето като бях в такава ситуация с девствено момиче, тя беше на 19 тогава, а аз се чудих дали да се хвана с нея, съм го мислил много как се процедира. Не е казано веднага да се стигне до проникване или по график, след определен брой срещи. Почва се постепенно, целувки, прегръщане, натискане и според реакциите и продължаваш, след всяка среща повече докато се отпусне и е готова. Петинг се нарича- орален секс и момичето да свикне с партньора си, тогава след достатъчно пъти във времето се стига до същинската част.
Авторката като в е страх от самия акт, какво я спира да се натиска с мъж, да прави орален секс и т.н.? Проблема е в психиката и не знам до колко е преодолим към момента.

# 97
Навремето като бях в такава ситуация с девствено момиче, тя беше на 19 тогава, а аз се чудих дали да се хвана с нея, съм го мислил много как се процедира. Не е казано веднага да се стигне до проникване или по график, след определен брой срещи. Почва се постепенно, целувки, прегръщане, натискане и според реакциите и продължаваш, след всяка среща повече докато се отпусне и е готова. Петинг се нарича- орален секс и момичето да свикне с партньора си, тогава след достатъчно пъти във времето се стига до същинската част.
Авторката като в е страх от самия акт, какво я спира да се натиска с мъж, да прави орален секс и т.н.? Проблема е в психиката и не знам до колко е преодолим към момента.

Добър подход, точно това е нужно и според мен.Да и покажеш, че си нежен, че е в добри ръце.

# 98
  • Somewhere beyond the moon and stars
Около 30-те авторката може би повече трябва да мисли кой е подходящ за семейство, а не кой да вземе цветето.
Струва ми се, че има мъже, които не биха се притеснили от такава ситуация, ако всичко друго им харесва.

# 99
То за семейство не се намира бързо подходящ... По-добре да пробва секс преди това , разбира се не с някой си случаен, но не да поставя цел секс само с бъдещия съпруг

# 100
Тя има постове "Ще имам ли дете до една година?" в теми за Таро, тъй че явно мисли.

# 101
Около 30-те авторката може би повече трябва да мисли кой е подходящ за семейство, а не кой да вземе цветето.
Струва ми се, че има мъже, които не биха се притеснили от такава ситуация, ако всичко друго им харесва.

В момента с тая патрЕотична вълна, даже са се навърдили много патриархални мъже, които ще се зарадват.

# 102
  • София
Не са от най- читавите мъже тия дето ще се зарадват на 30 годишна девственица, хайде да бъдем честни.
Кому е нужно зорлем да се създава семейство, и най- вече деца на всяка цена?

# 103
Авторката, къде е споменала, че с първия мъж иска семейство?
Търси се връзка с мъж за дефлорация,  не веднага брак.

# 104
  • София
Такива съвети и дават, понеже е към 30.
Иначе за друга опция освен Тиндър и подобни  не се сещам.
И преосмисляне на критериите спрямо предлаганото може би.

Общи условия

Активация на акаунт