Девственост на 29г.?

• 14 316
  • 187
  •   1
Отговори
# 75
Този, който я чакаше 3 години и накрая тя пак не му пусна, беше на 34-5, а тя по онова време на 27-8....Пичът си пропиля години от живота.
Със сигурност и той е бил с психични отклонения или нещо не е бил наред физически.
Кой нормален човек ще има връзка и ще чака 3 години?

# 76
Абе, и физически - ще обичаш някой човек и няма да изпитваш желание и привличане към него ли? Това повече мога да го разбера при възрастни брачни двойки. За млади абсурд.

# 77
  • София
Млади, млади…. на по 30 и нещо

# 78
много е гадно да ограничаваш някого така, чак сега го разбирам.
Като някой не те възбужда и секса не става късайте направо, какви са тия години.
Егати тъпите решения в 20 годишната ми глава

# 79
Така описано от теб, той е имал други дълбоки проблеми.

А принципно не мога да си представя млада двойка (в смисъл тъкмо са станали гаджета) и да не се привличат, независимо дали са на 20, 30 или 50. Иначе с времето и домашните задължения, деца и т.н. със сигурност няма да е като в началото.
Ама на 20 г. да чака нещо си, вместо да те награби, направо ми граничи с патология.

# 80
Така описано от теб, той е имал други дълбоки проблеми.

А принципно не мога да си представя млада двойка (в смисъл тъкмо са станали гаджета) и да не се привличат, независимо дали са на 20, 30 или 50. Иначе с времето и домашните задължения, деца и т.н. със сигурност няма да е като в началото.
Ама на 20 г. да чака нещо си, вместо да те награби, направо ми граничи с патология.

Да ти кажа, вярно е това. Едно от най дразнещите за мен неща е “Отиваме вкъщи да правим секс , Сряда, 18ч” по план.
Друго си е спонтанността.
Друго си е все пак да те целуне някъде, да те подразни, не “сваляй гащите и почваме”… трябва подход

# 81
Да де ама не пък всичко трябва да се чака от мъжа. И жените е хубаво да умеят да подразнят сетивата.

# 82
Този, който я чакаше 3 години и накрая тя пак не му пусна, беше на 34-5, а тя по онова време на 27-8....Пичът си пропиля години от живота.
Със сигурност и той е бил с психични отклонения или нещо не е бил наред физически.
Кой нормален човек ще има връзка и ще чака 3 години?
Момчето е много добро. Излизали сме на кафе, споделял ми е. Наистина му вярвам, че не й е кръшкал. Обичаше си я и даже уважаваше много факта, че тя е девствена. Ама до един момент. На този човек трябва орден да му дадат. Добре, че накрая си намери читава приятелка и дете имат, че ако трябваше да чака оная кукувица, не ми се мисли. На онази й дай само да си вее байрака по екскурзии, стана на 34 вече... И според мен още е девствена, нищо, че ходи от няколко години с един друг, но той има вид на доста задръстен и не бих се учудила, ако и той я чака още.

# 83
Пффф не е нормално това. Толкова пропилени години, които можеше да прекараш с хубаво таковане.. не го схващам. Нещо ти има.
Оправи си дефицитите, после се оправи сама и не казвай на никой.

# 84
Добре де, здрав прав мъж, млад, и какво прави тези три години, кара на ръчна? За какво му е това?
Странни са хората понякога...

# 85
Добре де, здрав прав мъж, млад, и какво прави тези три години, кара на ръчна? За какво му е това?
Странни са хората понякога...
И аз това си помислих! Значи и той има някакви отклонения от нормалното!😆

# 86
Не сте ли чували лафа “той не може, тя не иска”?

# 87
  • София
Що да е ръчна. Аз излизах с една приятелка около година-две.
Беше девствена. Не помня кога го направихме, след около 3 месеца май.
Ама екшъна почна още на 2та седмица. Тя държеше да се погрижи да не "стоя на сухо". Не сме се лишавали от нищо, освен същинското. А тя беше и със супер дебела ципа и наистина много се страхуваше. А после и бая кръв изтече. Напои половината матрак.

# 88
Тука говорим за хора, чакали три години, не три месеца.

# 89
И за мен това не е нормално. Да не пускаш на някого три години си е и чист егоизъм, незачитане на партньора и съсипване на самочувствието му. Случвало ми се е веднъж на мен да ми откажат секс и чувството е отвратително. Но аз съм на принципа, че ако веднъж ми наранят егото, ще намеря някой друг, който да ми го погали, така че....  Не мога да си представя три години аз да искам и някой насреща да не ми дава. Бих излязла от подобна връзка с някакви тежки психотравми.

Общи условия

Активация на акаунт