Девственост на 29г.?

• 14 300
  • 187
  •   1
Отговори
# 60
Ако е само за срещането, сигурна съм, че тука сме си срещ(н)али мъжете и без да ходим на фитнес, танци и барове.

# 61
Аз, като човек, който никога не се е загаджвал с колега на работа, абсолютно не разбирам какъв е проблемът на женския колектив. Колеги и колежки са ме запознавали със свои братя, приятели, съседи, познати, отделно все пак човек има живот и извън работния колектив - приятели, роднини, съседи, съученици, техни познати и т.н.
Но това вече го писах в предишната тема.
Проблемът не е в работния колектив и не може да се реши във форум.

# 62
Регистрирай се в Тиндър, и във Фейса има такава платформа за запознанства и започни да излизаш с мъже.
След което, ако някой ти допадне се престраши,  дори да не е върха. Просто го направи първия път, преодолей тия страхове...после е лесно.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 20:07 от happy doc

# 63
Никой не уважава тялото си.....
Друго си е да владеем техники за дълбоко гърло.

# 64
Моят първи път също беше късно (бях малко по-млада от авторката, но пак много над 20 години). Самата възраст според мен не е проблем, а - както казаха по-напред - какво е попречило досега (и как авторката гледа на девствеността си).

При мен просто така се стекоха обстоятелствата, и това беше. Не съм го мислила за голямата работа - нито идеята за секс, нито факта, че съм девствена, нито съм се страхувала, нито съм се срамувала, нито съм бързала, нито съм се гордяла или пък да се пазя умишлено. Просто така се случи. Като дойде моментът, му казах на тогавашния ми приятел - на него му се стори по-специално, отколкото на мен, честно казано.

Въпросът е, че при авторката явно има друг тип задръжки и различно емоционално съзряване, и може би наистина не е зле да поговори с някого, за да види нещата от друга гледна точка и евентуално да промени перспективата, понеже тия задръжки вероятно ще й попречат и в други сфери на живота.

# 65
Един познат три години чакаше гаджето да му пусне. Е, това така и не се случи. Тя е с криви зъби и дълги уши и някой я чакал три години, представяте ли си...Сега тя се е хванала с друг чехъл, сигурно и на него още не е пускала, било я страх от секса. Тя е на 34. Simple Smile
Авторката трябва първо да иде на психолог, за да се види какъв е първоизточникът на нейните страхове, да ги преодолее, и чак тогава да търси мъж.

# 66
Аз имам един приятел от следването, който така чака гаджето си да му пусне 2-3 години. Били сме тогава може би края на двайсетте, защото бяхме завършили и работехме от няколко години. Ми, заряза го тя накрая. Пазела се била за сватбата.

Аз не съм коментирала, но за мен беше малко странно, защото аз не бих изтърпяла такова нещо. Той е един наивен, миличък, влюбчив и вдетинен. Трудно ми е да си представя, че много мъже биха чакали години наред. Затова пак да попитам, връзките на авторката кога са били и колко са продължили. Ако са си били гаджета 2 години между 14 и 16, окей. Ама на сегашната ѝ възраст аз поне доколкото съдя от изказвания на мъже познати и приятели толкова търпеливи мъже не познавам.

# 67
Друго си е да живееш с котката, но да не си девствена Sunglasses

# 68
Тийновете може да чакат, даже трябва и момичетата, и момчетата. Ама някак над 20 години да кажеш, че имаш гадже, но не спиш с него, ми се струва странно. Може да кажеш познат, приятел, но не и гадже.... И не говоря да се скача в леглото на първа среща, но все пак след седмица-две-месец-два, да речем....(кой както го усеща за подходящо). Все пак, ако не искаш връзка с някого, просто не я започваш, оставате си приятели и това е. Ако ще се задълбочава връзката, сексът е най-естественото продължение...

# 69
Този, който я чакаше 3 години и накрая тя пак не му пусна, беше на 34-5, а тя по онова време на 27-8....Пичът си пропиля години от живота.

# 70
Как мислиш, много е бил влюбен или е кръшкал?

Аз някак си мисля, че от една възраст натам, за да проработи връзката трябва двамата в това отношение да са в синхрон - примерно и двамата религиозни и искат да чакат. Иначе не знам как точно ще стане. Аз не бих могла да чакам.

# 71
Кой здрав психически и физически човек ще чака другия три години ….

# 72
Кой здрав психически и физически човек ще чака другия три години ….

По-скоро първото. Физически, какъвто и да си, в един момент губи значение. Дали примерно краката са ти 1,50 м. или цялата си 1,50 е все тая....

# 73
аз сега все се сещам за момчето, с което бях на 20.
Той се държеше доста кофти с мен, сцени на ревност непрекъснато, едни гадни шегички пускаше и определено не ме предразполагаше към секс, тип от вратата за краката.

Освен това живееше с баща си и брат си и идеята да правя секс докато баща му слухти ( защото го правеше) в съседната стая много ме отблъскваше… но все пак и той ме чака ( за съжаление неуспешно)
Брат му сто пъти му каза, отидете на хотел, но на него не му се даваха пари, даже като предложих да си делим сметката Grinning май не е заслужавал да му пусна

# 74
Само не разбирам, тия дето много се пазят и ги чакат с години, като е толкова важна тая ципа, други места за секс нямат ли? Баси, ще чакам аз три години, за тях със сигурност ще научи дълбокото гърло, да не говорим другата алтернатива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт