Къде в София - тема 5

• 56 514
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Навсякъде удоволствието ще е платено, а на празник още повече.

# 691
Има, но се водят кабинет, т.е. за по-спешни случаи. За бележки и документи са ми казвали, че си ги издава личният, когато е на смяна, т.е. не са там да вършат административна работа, а уж да поемат спешни случаи. Водила съм едното дете болно и пак ме овикаха, че можело било да изчака до следващия ден, че и детето овикаха (на 3 и половина).
Черна станция, не търся да е безплатно, а да си свърша работа. Питам дали има алтернатива.

# 692
Всяка една частна клиника с дежурен педиатър,  е алтернатива. Някога сме ходили във Вита.

# 693
  • София, България
Melusine, моята лична лекарка е в Горна Баня, а пък аз живея в Хладилника и хич не ми е удобно. (Сега искам декември да намеря личен лекар по-наблизо) През живота си съм взимала 2 пъти болничен заради Ковид и то на частно - отидох при Торакс. Има ги на 2 или 3 места в София. Аз ходя само на това, което е до СДВР, на Стамболийски. Плащала съм си болничните май по 30-35лв. Предполагам всичко може да се плати там като медицински център, като частно лице. Обаче, за да ви издадат такава бележка ще трябва да си платите преглед предполагам, който по мой спомен беше 40лв. Ако имам нужда от някакъв документ - медицинско или нещо, там отивам.

# 694
Препоръчайте магазин за обувки, естествена кожа, не маратонки. Днес обиколих моловете и нищо не ми хареса Sad
Благодаря за предложенията ви. Намерих това което търсих в магазин GALDINI. Български обувки, кожата изглежда много добре и качествена, препоръчвам.

# 695
Обувки от естествена кожа в България се предлагат на цена 3 пъти по-висока от цена за подобни обувки в Турция.
Българско производство почти няма.

# 696
Препоръчайте ми място, където добре ще направят смяна на ципа на зимно яке. Център, Зоните, Банишора, Света Троица, Константин Величков - нещо в този район горе-долу... Simple Smile

# 697
  • софия
Обущарското ателие на Канала и Стамболийски преди/след пазара Д. Петков (няколко пъти съм го писала).
Скрит текст:

# 698
Благодаря! За това ли става дума?

А понеже не съм сменяла цип досега, аз ли трябва си го купя отнякъде или те имат и могат да предложат?

# 699
  • софия
Да. Те имат ципове.

# 700
  • София, Лагера
Аз днес случайно открих корейски магазин до Красно село. Отворен е преди седмица. Има корейски: бири, местни алкохолни напитки, рамени, сосове, козметика, сладкиши, много видове безалкохолни и куп други неща. Накупих си за проба.

# 701
  • София
може ли локация?

# 702
  • софия
Такъв има и на Вашингтон, но никога не съм купувала нищо и нямам впечатления.

# 703
И на Мария Луиза.

# 704
Такъв има и на Вашингтон, но никога не съм купувала нищо и нямам впечатления.
Аз редовно пазарувам от този на Мария Луиза, но ми е доста неудобен като локация. Въпроса е дали семейството харесва този вид храна. Купувам Рамен и нудели Булдак. Гьозата им е много хубава. Натурален соев сос на добра цена. Във фантастико такъв е на тройна цена. Майонезата им е чудна. Купувам натурален гроздов сок и оризов пудинг.

Общи условия

Активация на акаунт